ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
30.06.2005 N 157 |
Про затвердження національних стандартів, зміни до національного стандарту, змін до наказів Держспоживстандарту України та скасування нормативних документів
( Із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного комітету з питань технічного регулювання та споживчої політики N 190 від 04.07.2006 N 278 від 13.09.2006 N 306 від 23.10.2006 N 367 від 25.12.2006 )
Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" від 17 травня 2001 р. N 2408 і на виконання планів державної стандартизації на 1999, 2003 та 2004 роки
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити національні стандарти України з наданням чинності:
а) з 1 січня 2006 р.
б) з 1 липня 2006 р.
в) з 1 січня 2007 р.
ДСТУ 4426:2005 | М'ясо яловичини у відрубах. Технічні умови - Вперше |
ДСТУ 4427:2005 | Ковбаси сирокопчені та сиров'ялені. Загальні технічні умови - На заміну РСТ УРСР 1824-83 (зі скасуванням ГОСТ 16131-86) |
( Пункт 1 із змінами, внесеними згідно з Наказами Державногокомітету з питань технічного регулювання та споживчої політикиN 190 від 04.07.2006, N 278 від13.09.2006 )
2. Затвердити зміну до національного стандарту України з 1 жовтня 2005 р.:
зміна N 1 ДСТУ 2206-93 (ISO 556:1980). | Кокс з розміром кусків 20 мм і більше. Визначення механічної міцності |
3. Внести зміну до наказу Держспоживстандарту України від 9 грудня 2004 року N 273, а саме: у пункті 4 термін скасування чинності ГОСТ 17.2.2.03-87 та ГОСТ 21393-75 замінити "з 1 липня 2005 р." на "з 1 січня 2006 р."
4. Внести зміну до наказу Держспоживстандарту України від 8 лютого 2005 року N 42, а саме: у пункті 10 термін надання чинності ДСТУ 4260:2003 замінити з "01.03.2005" на "01.01.2007".
5. Скасувати в Україні чинність нормативних документів:
а) з 1 серпня 2005 р.
б) з 1 липня 2006 р.
ГОСТ 14032-68 | Галеты. Технические условия |
ГОСТ 26953-86 | Техника сельскохозяйственная мобильная. Методы определения воздействия движителей на почву. |
в) з 1 січня 2008 р.
РСТ УРСР 1824-83 | Ковбаси сирокопчені. Технічні умови. |
ГОСТ 16131-86 | Колбасы сырокопченые. Технические условия. |
( Пункт 5 із змінами, внесеними згідно з Наказами Державногокомітету України з питань технічного регулювання та споживчоїполітики N 306 від 23.10.2006, N 367 від 25.12.2006 )
6. Державному підприємству "Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості" (Задирайко В.Г.) забезпечити опублікування інформації щодо затверджених національних стандартів, зміни до національного стандарту України, змін до наказів Держспоживстандарту України і скасування нормативних документів у черговому виданні щомісячного інформаційного покажчика "Стандарти".
7. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Вівчарика В.П.
Голова | М.Негрич |