• Посилання скопійовано
Документ підготовлено в системі iplex

Про внесення змін до наказів Держспоживстандарту від 30.06.2005 N 157 та від 15.07.2005 N 175

Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики  | Наказ від 23.10.2006 № 306
Реквізити
  • Видавник: Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики
  • Тип: Наказ
  • Дата: 23.10.2006
  • Номер: 306
  • Статус: Документ діє
  • Посилання скопійовано
Реквізити
  • Видавник: Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики
  • Тип: Наказ
  • Дата: 23.10.2006
  • Номер: 306
  • Статус: Документ діє
Документ підготовлено в системі iplex
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
23.10.2006 N 306
Про внесення змін до наказів Держспоживстандарту від 30.06.2005 N 157 та від 15.07.2005 N 175
У зв'язку з необхідністю перенесення терміну скасування в Україні чинності нормативних документів, відповідно до Закону України "Про стандартизацію"
НАКАЗУЮ:
1. Внести зміни до наказів Держспоживстандарту:
1.1. У наказі Держспоживстандарту від 30 червня 2005 р. N 157 "Про затвердження національних стандартів, зміни до національного стандарту, змін до наказів Держспоживстандарту України та скасування нормативних документів":
пункт 5 доповнити підпунктом такого змісту:
"в) з 1 січня 2007 р.
РСТ УРСР 1824-83Ковбаси сирокопчені. Технічні умови";
у підпункті "б" пункту 5 рядок "РСТ УРСР 1824-83 Ковбаси сирокопчені. Технічні умови" виключити.
1.2. У наказі Держспоживстандарту від 15 липня 2005 р. N 175 "Про затвердження національних стандартів, змін до національних стандартів та скасування нормативних документів":
а) увести пункт 4 такого змісту:
"4. Скасувати в Україні чинність нормативних документів з 1 січня 2007 р.:
РСТ УРСР 950-89Ковбаси варені, сосиски, сардельки
(український асортимент).
Загальні технічні умови
РСТ УРСР 1433-84Вироби кров'яні м'ясні. Технічні умови (у
частині сальтисонів)
РСТ УРСР 1825-84Ковбаси ліверні, паштети, сальтисони,
холодці. Загальні технічні умови (у частині
сальтисонів)
РСТ УРСР 1840-84Ковбаси напівкопчені. Технічні умови";
б) у пункті 3 рядки
"РСТ УРСР 950-89Квбаси варені, сосиски, сардельки
(український асортимент). Загальні технічні
умови
РСТ УРСР 1433-84Вироби кров'яні м'ясні. Технічні умови (у
частині сальтисонів)
РСТ УРСР 1825-84Ковбаси ліверні, паштети, сальтисони,
холодці. Загальні технічні умови (у
частині сальтисонів)
РСТ УРСР 1840-84Ковбаси напівкопчені. Технічні умови"
виключити;
в) пункти 4, 5 та 6 вважати пунктами 5, 6 та 7.
2. Державному підприємству "Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості" (Цициліано О.Д.) забезпечити опублікування цього наказу у черговому виданні щомісячного інформаційного покажчика "Стандарти".
3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Черепкова С.Т.
Т.в.о. Голови І.Саєвич