• Посилання скопійовано
Документ підготовлено в системі iplex

Норма належності обладнання, посуду та інвентарю для кухонь і продовольчих складів навчальних закладів Державної кримінально-виконавчої служби України

Міністерство юстиції України  | Наказ, Норми від 08.06.2012 № 848/5
Реквізити
  • Видавник: Міністерство юстиції України
  • Тип: Наказ, Норми
  • Дата: 08.06.2012
  • Номер: 848/5
  • Статус: Документ діє
  • Посилання скопійовано
Реквізити
  • Видавник: Міністерство юстиції України
  • Тип: Наказ, Норми
  • Дата: 08.06.2012
  • Номер: 848/5
  • Статус: Документ діє
Документ підготовлено в системі iplex
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
юстиції України
08.06.2012 № 848/5
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
14 червня 2012 р.
за № 970/21282
( Із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства юстиції № 2313/5 від 20.07.2017 )
НОРМА
належності обладнання, посуду та інвентарю для кухонь і продовольчих складів навчальних закладів Державної кримінально-виконавчої служби України
№ з/пНайменування виду майнаОдиниця виміруКількість предметів на число курсантів
до 200 осібвід 201 до 500 осібвід 501 до 1000 осібпонад 1000 осібдля медпунктів
з доставкою готової їжіпри самостійному приготуванні їжі
до 50 осібпонад 50 осіб
12345678910
1Ваги настільні циферблатні до 10 кг для:
а) кухонних комор;шт.1111--1
б) обробних приміщень;шт.1234-11
в) приміщень для нарізування хліба;шт.1111-11
г) готової продукціїшт.1112--1
2Ваги товарні шкальні від 100 до 200 кг для кухоньшт.1111-11
3Ваги товарні шкальні від 500 до 1000 кг для:
продовольчих складів на кожне окреме приміщення (комору) зберігання;шт.1111---
приміщень для нарізки хліба;шт.1111---
зважування худобишт.1111---
4М'ясорубка електромеханічна на 250-350 кг/годшт.-112---
5Котли стравоварильні електричні або за наявності парові (потреба визначається з розрахунку ємності на одну особу) для приготування:
а) перших страв;л1111---
б) других страв;л0,60,60,60,6---
в) третіх страв;л0,30,30,30,3---
г) окропу для чаюл--0,50,5---
6Котли стравоварильні електричні або за наявності парові (ємністю 250-400 л) для варіння кістокшт.--12---
7Картоплечистки механічні потужністю:
150-200 кг/год;шт.12-----
250-350 кг/годшт.--23---
8Машини для різання варених овочівшт.---1---
9Машини для різання сирих овочівшт.--11---
10Приводи універсальні з комплектами змінюваних механізмів загального призначення або універсальні кухонні машиникомпл.1111--1
11Машини шаткувальні потужністю від 1000 кг/год і більшешт.--11---
12Машини посудомийні на:
700 тарілок на годину;шт.1------
1000 тарілок на годину;шт.-1-----
2200 тарілок на годинушт.--11---
13Хліборізки електромеханічнішт.-111---
14Плити кухонні з поверхнею розігріву до:
1 м-2;шт.1---111
2 м-2шт.-112---
15Сковороди електричні з чашами ємністю:
до 25 л;шт.1------
до 75 лшт.-123---
16Шафи для смажінняшт.1112-11
17Камери холодильні (морозильні) для продовольчих складів об'ємом:
6 м-3;шт.1122---
12-18 м-3шт.1111---
18Колоди для розрубування м'яса:
для кухонь;шт.1111--1
для продовольчих товарівшт.1111--1
19Шафи холодильні для кухонь об'ємом:
0,32-0,4 м-3;шт.1121--1
0,56-0,8 м-3;шт.1122---
1,2-1,4 м-3шт.-126---
20Холодильники побутові електричнішт.11--111
21Візки вантажністю 130-400 кгшт.1112---
22Візки для перевезення діжокшт.-111---
23Візки для котлів наплитнихшт.1223---
24Візки для збирання посудушт.1223---
25Ванни для холодної обробки продуктівшт.3457---
26Ванни мийні металеві:
трисекційні;шт.1123111
двосекційні;шт.1112-11
односекційнішт.2223-11
27Столи виробничішт.481216233
28Столи обробні металеві для:
а) м'яса;шт.1234-11
б) риби;шт.1233-11
в) овочів;шт.1223-11
г) готової продукціїшт.1222---
29Стійки для підвішування м'ясних тушшт.--11---
30Стелажі для зберігання хліба, посудуза фактичною потребою
КУХОННИЙ ПОСУД ТА ІНВЕНТАР
31Сотейники алюмінієві ємністю 15 лшт.2335-11
32Відра оцинковані або з пластичних мас:
для кухонь;шт.4566-23
для продовольчих складівшт.1223---
33Каструлі ємністю від 2 до 10 лшт.571015357
34Відра емальовані або з пластичних мас:
для кухонь;шт.4566-23
для продовольчих складівшт.1223---
35Виделки кухарські котловішт.1123-11
36Виделки транжирнішт.1123111
37Котли наплитні алюмінієві ємністю 20-40 лшт.7101520-69
38Ножі жолобкові, корінчасті для чищення картоплі і овочівшт.10152535-35
39Ножі консервні або пристрої для відкривання консервних банокшт.2345111
40Ножі кухонні для:
а) обробки м'яса;шт.2246-22
б) обробки риби;шт.2246-22
в) обробки овочів;шт.2246-22
г) нарізання маслашт.1123111
41Ножі м'ясні для продовольчих складівшт.1123---
42Ножі хліборізальнішт.1223111
43Ножі "Кухарська трійка"один комплект на кожного штатного кухаря, але не менше 4 комплектів на кухню
44Ножі-сікачі (рубаки)шт.1122-11
45Насоси ручні для олії рослинноїшт.1111---
46Психрометри для продовольчих складів на кожне окреме приміщення (комору) зберіганняшт.2222---
47Тази овальні оцинкованішт.3355-12
48Рукомийники однососкові алюмінієві (за відсутності водопроводу):
для кухонь;шт.2223111
для продовольчих складівшт.1112---
49Сокири для розрубування м'яса:
для їдалень;шт.1111---
для продовольчих складівшт.1111---
50Тази круглі оцинковані для:
рукомийників;шт.2335111
інших потреб їдаленьшт.1235111
51Термометри складські для продовольчих складів на кожне окреме приміщення (комору) зберіганняшт.2222---
52Фляги для молока ємністю 36-38 лшт.371530-12
53Черпаки кухарські ємністю 2,0 лшт.2345--1
54Шумівки алюмінієвішт.2235-22
55Цідилки (друшляки) алюмінієві ємністю 7,0 лшт.2234-11
56Маслорозподільникшт.111211
57Котломір металевийшт.на кожний тип котла та вид приготовленої страви
58Комплект тари для доставки продуктів харчування зі складукомпл.2222-22
59Овоскопшт.--11---
60Вентиляція механічного спонуканнякомпл.на кожний гарячий цех, приміщення для миття посуду та овочесховище
61Мішки з тканини для зберігання перехідних запасів продовольства до 30 днів2 мішки на 10 осіб
62Резервні засоби для приготування їжі:
а) перших страв;з розрахунку 1,0 л ємності на одну людину;
б) других страв;з розрахунку 0,6 л ємності на одну людину;
в) третіх стравз розрахунку 0,3 л ємності на одну людину
__________
Примiтки:
1. Кип'ятильники безперервної дiї для приготування окропу для чаю встановлюються з розрахунку 0,5 л води на 1 особу.
2. Кип'ятильники безперервної дiї для приготування окропу для миття посуду i столових приборiв для навчальних закладiв з чисельнiстю до 200 осiб, а також для лазаретiв медичних пунктiв установлюються з розрахунку 10 л води на 1 особу на добу.
3. Навчальнi заклади з чисельнiстю понад 200 осiб забезпечуються посудомийними машинами i гарячим водопостачанням.
( Норма із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства юстиції № 2313/5 від 20.07.2017 )
Директор Департаменту
взаємодії з органами влади

О.В. Зеркаль