№ з/п | Найменування виду майна | Одиниця виміру | Кількість предметів на число курсантів |
до 200 осіб | від 201 до 500 осіб | від 501 до 1000 осіб | понад 1000 осіб | для медпунктів |
з доставкою готової їжі | при самостійному приготуванні їжі |
до 50 осіб | понад 50 осіб |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
1 | Ваги настільні циферблатні до 10 кг для: | | | | | | | | |
а) кухонних комор; | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | - | - | 1 |
б) обробних приміщень; | шт. | 1 | 2 | 3 | 4 | - | 1 | 1 |
в) приміщень для нарізування хліба; | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | - | 1 | 1 |
г) готової продукції | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 | - | - | 1 |
2 | Ваги товарні шкальні від 100 до 200 кг для кухонь | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | - | 1 | 1 |
3 | Ваги товарні шкальні від 500 до 1000 кг для: | | | | | | | | |
продовольчих складів на кожне окреме приміщення (комору) зберігання; | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | - | - | - |
приміщень для нарізки хліба; | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | - | - | - |
зважування худоби | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | - | - | - |
4 | М'ясорубка електромеханічна на 250-350 кг/год | шт. | - | 1 | 1 | 2 | - | - | - |
5 | Котли стравоварильні електричні або за наявності парові (потреба визначається з розрахунку ємності на одну особу) для приготування: | | | | | | | | |
а) перших страв; | л | 1 | 1 | 1 | 1 | - | - | - |
б) других страв; | л | 0,6 | 0,6 | 0,6 | 0,6 | - | - | - |
в) третіх страв; | л | 0,3 | 0,3 | 0,3 | 0,3 | - | - | - |
г) окропу для чаю | л | - | - | 0,5 | 0,5 | - | - | - |
6 | Котли стравоварильні електричні або за наявності парові (ємністю 250-400 л) для варіння кісток | шт. | - | - | 1 | 2 | - | - | - |
7 | Картоплечистки механічні потужністю: | | | | | | | | |
150-200 кг/год; | шт. | 1 | 2 | - | - | - | - | - |
250-350 кг/год | шт. | - | - | 2 | 3 | - | - | - |
8 | Машини для різання варених овочів | шт. | - | - | - | 1 | - | - | - |
9 | Машини для різання сирих овочів | шт. | - | - | 1 | 1 | - | - | - |
10 | Приводи універсальні з комплектами змінюваних механізмів загального призначення або універсальні кухонні машини | компл. | 1 | 1 | 1 | 1 | - | - | 1 |
11 | Машини шаткувальні потужністю від 1000 кг/год і більше | шт. | - | - | 1 | 1 | - | - | - |
12 | Машини посудомийні на: | | | | | | | | |
700 тарілок на годину; | шт. | 1 | - | - | - | - | - | - |
1000 тарілок на годину; | шт. | - | 1 | - | - | - | - | - |
2200 тарілок на годину | шт. | - | - | 1 | 1 | - | - | - |
13 | Хліборізки електромеханічні | шт. | - | 1 | 1 | 1 | - | - | - |
14 | Плити кухонні з поверхнею розігріву до: | | | | | | | | |
1 м-2; | шт. | 1 | - | - | - | 1 | 1 | 1 |
2 м-2 | шт. | - | 1 | 1 | 2 | - | - | - |
15 | Сковороди електричні з чашами ємністю: | | | | | | | | |
до 25 л; | шт. | 1 | - | - | - | - | - | - |
до 75 л | шт. | - | 1 | 2 | 3 | - | - | - |
16 | Шафи для смажіння | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 | - | 1 | 1 |
17 | Камери холодильні (морозильні) для продовольчих складів об'ємом: | | | | | | | | |
6 м-3; | шт. | 1 | 1 | 2 | 2 | - | - | - |
12-18 м-3 | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | - | - | - |
18 | Колоди для розрубування м'яса: | | | | | | | | |
для кухонь; | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | - | - | 1 |
для продовольчих товарів | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | - | - | 1 |
19 | Шафи холодильні для кухонь об'ємом: | | | | | | | | |
0,32-0,4 м-3; | шт. | 1 | 1 | 2 | 1 | - | - | 1 |
0,56-0,8 м-3; | шт. | 1 | 1 | 2 | 2 | - | - | - |
1,2-1,4 м-3 | шт. | - | 1 | 2 | 6 | - | - | - |
20 | Холодильники побутові електричні | шт. | 1 | 1 | - | - | 1 | 1 | 1 |
21 | Візки вантажністю 130-400 кг | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 | - | - | - |
22 | Візки для перевезення діжок | шт. | - | 1 | 1 | 1 | - | - | - |
23 | Візки для котлів наплитних | шт. | 1 | 2 | 2 | 3 | - | - | - |
24 | Візки для збирання посуду | шт. | 1 | 2 | 2 | 3 | - | - | - |
25 | Ванни для холодної обробки продуктів | шт. | 3 | 4 | 5 | 7 | - | - | - |
26 | Ванни мийні металеві: | | | | | | | | |
трисекційні; | шт. | 1 | 1 | 2 | 3 | 1 | 1 | 1 |
двосекційні; | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 | - | 1 | 1 |
односекційні | шт. | 2 | 2 | 2 | 3 | - | 1 | 1 |
27 | Столи виробничі | шт. | 4 | 8 | 12 | 16 | 2 | 3 | 3 |
28 | Столи обробні металеві для: | | | | | | | | |
а) м'яса; | шт. | 1 | 2 | 3 | 4 | - | 1 | 1 |
б) риби; | шт. | 1 | 2 | 3 | 3 | - | 1 | 1 |
в) овочів; | шт. | 1 | 2 | 2 | 3 | - | 1 | 1 |
г) готової продукції | шт. | 1 | 2 | 2 | 2 | - | - | - |
29 | Стійки для підвішування м'ясних туш | шт. | - | - | 1 | 1 | - | - | - |
30 | Стелажі для зберігання хліба, посуду | за фактичною потребою |
| КУХОННИЙ ПОСУД ТА ІНВЕНТАР | | | | | | | | |
31 | Сотейники алюмінієві ємністю 15 л | шт. | 2 | 3 | 3 | 5 | - | 1 | 1 |
32 | Відра оцинковані або з пластичних мас: | | | | | | | | |
для кухонь; | шт. | 4 | 5 | 6 | 6 | - | 2 | 3 |
для продовольчих складів | шт. | 1 | 2 | 2 | 3 | - | - | - |
33 | Каструлі ємністю від 2 до 10 л | шт. | 5 | 7 | 10 | 15 | 3 | 5 | 7 |
34 | Відра емальовані або з пластичних мас: | | | | | | | | |
для кухонь; | шт. | 4 | 5 | 6 | 6 | - | 2 | 3 |
для продовольчих складів | шт. | 1 | 2 | 2 | 3 | - | - | - |
35 | Виделки кухарські котлові | шт. | 1 | 1 | 2 | 3 | - | 1 | 1 |
36 | Виделки транжирні | шт. | 1 | 1 | 2 | 3 | 1 | 1 | 1 |
37 | Котли наплитні алюмінієві ємністю 20-40 л | шт. | 7 | 10 | 15 | 20 | - | 6 | 9 |
38 | Ножі жолобкові, корінчасті для чищення картоплі і овочів | шт. | 10 | 15 | 25 | 35 | - | 3 | 5 |
39 | Ножі консервні або пристрої для відкривання консервних банок | шт. | 2 | 3 | 4 | 5 | 1 | 1 | 1 |
40 | Ножі кухонні для: | | | | | | | | |
а) обробки м'яса; | шт. | 2 | 2 | 4 | 6 | - | 2 | 2 |
б) обробки риби; | шт. | 2 | 2 | 4 | 6 | - | 2 | 2 |
в) обробки овочів; | шт. | 2 | 2 | 4 | 6 | - | 2 | 2 |
г) нарізання масла | шт. | 1 | 1 | 2 | 3 | 1 | 1 | 1 |
41 | Ножі м'ясні для продовольчих складів | шт. | 1 | 1 | 2 | 3 | - | - | - |
42 | Ножі хліборізальні | шт. | 1 | 2 | 2 | 3 | 1 | 1 | 1 |
43 | Ножі "Кухарська трійка" | один комплект на кожного штатного кухаря, але не менше 4 комплектів на кухню |
44 | Ножі-сікачі (рубаки) | шт. | 1 | 1 | 2 | 2 | - | 1 | 1 |
45 | Насоси ручні для олії рослинної | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | - | - | - |
46 | Психрометри для продовольчих складів на кожне окреме приміщення (комору) зберігання | шт. | 2 | 2 | 2 | 2 | - | - | - |
47 | Тази овальні оцинковані | шт. | 3 | 3 | 5 | 5 | - | 1 | 2 |
48 | Рукомийники однососкові алюмінієві (за відсутності водопроводу): | | | | | | | | |
для кухонь; | шт. | 2 | 2 | 2 | 3 | 1 | 1 | 1 |
для продовольчих складів | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 | - | - | - |
49 | Сокири для розрубування м'яса: | | | | | | | | |
для їдалень; | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | - | - | - |
для продовольчих складів | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | - | - | - |
50 | Тази круглі оцинковані для: | | | | | | | | |
рукомийників; | шт. | 2 | 3 | 3 | 5 | 1 | 1 | 1 |
інших потреб їдалень | шт. | 1 | 2 | 3 | 5 | 1 | 1 | 1 |
51 | Термометри складські для продовольчих складів на кожне окреме приміщення (комору) зберігання | шт. | 2 | 2 | 2 | 2 | - | - | - |
52 | Фляги для молока ємністю 36-38 л | шт. | 3 | 7 | 15 | 30 | - | 1 | 2 |
53 | Черпаки кухарські ємністю 2,0 л | шт. | 2 | 3 | 4 | 5 | - | - | 1 |
54 | Шумівки алюмінієві | шт. | 2 | 2 | 3 | 5 | - | 2 | 2 |
55 | Цідилки (друшляки) алюмінієві ємністю 7,0 л | шт. | 2 | 2 | 3 | 4 | - | 1 | 1 |
56 | Маслорозподільник | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 | | 1 | 1 |
57 | Котломір металевий | шт. | на кожний тип котла та вид приготовленої страви |
58 | Комплект тари для доставки продуктів харчування зі складу | компл. | 2 | 2 | 2 | 2 | - | 2 | 2 |
59 | Овоскоп | шт. | - | - | 1 | 1 | - | - | - |
60 | Вентиляція механічного спонукання | компл. | на кожний гарячий цех, приміщення для миття посуду та овочесховище |
61 | Мішки з тканини для зберігання перехідних запасів продовольства до 30 днів | 2 мішки на 10 осіб | | | | | | | |
62 | Резервні засоби для приготування їжі: | |
а) перших страв; | з розрахунку 1,0 л ємності на одну людину; |
б) других страв; | з розрахунку 0,6 л ємності на одну людину; |
в) третіх страв | з розрахунку 0,3 л ємності на одну людину |