• Посилання скопійовано
Документ підготовлено в системі iplex

Норма належності посуду та інвентарю для їдалень навчальних закладів Державної кримінально-виконавчої служби України

Міністерство юстиції України  | Наказ, Норми від 08.06.2012 № 848/5
Реквізити
  • Видавник: Міністерство юстиції України
  • Тип: Наказ, Норми
  • Дата: 08.06.2012
  • Номер: 848/5
  • Статус: Документ діє
  • Посилання скопійовано
Реквізити
  • Видавник: Міністерство юстиції України
  • Тип: Наказ, Норми
  • Дата: 08.06.2012
  • Номер: 848/5
  • Статус: Документ діє
Документ підготовлено в системі iplex
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
юстиції України
08.06.2012 № 848/5
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
14 червня 2012 р.
за № 969/21281
( Із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства юстиції № 2313/5 від 20.07.2017 )
НОРМА
належності посуду та інвентарю для їдалень навчальних закладів Державної кримінально-виконавчої служби України
№ з/пНайменування виду майнаОдиниця виміруНа чотиримісний стіл
загальна їдальняїдальня медичного пункту
кількість предметівкількість осібкількість предметівкількість осіб
1234567
1Блюдця форфорові (порцелянові) чайнішт.--11
2Вази скляні (пластмасові) для хлібашт.1414
3Каструлі глибокі емальовані або алюмінієві ємністю:
3,5 л для перших страв;шт.14--
2,0 л для других стравшт.14--
4Виделки столові з нержавіючої сталішт.1111
5Ложки столові з нержавіючої сталішт.1111
6Ложки чайні з нержавіючої сталішт.1111
7Ложки розливальні металеві ємністю 0,2 лшт.24--
8Клейонка столовам0,3510,351
9Чашки фарфорові без ручок або склянкишт.1111
10Миски з нержавіючої сталі або тарілки фарфорові глибокі діаметром 240 ммшт.1111
11Миски з нержавіючої сталі або тарілки фарфорові глибокі діаметром 200 ммшт.1111
12Ножі столові з нержавіючої сталішт.1111
13Тарілки фарфорові неглибокі діаметром 175 мм для:
закусок;шт.1111
масла;шт.1414
цукрушт.1414
14Підноси для рознесення їжі (при рознесенні їжі у мисках, тарілках)шт.120120
15Підстаканники з нержавіючої сталішт.1111
16Підставки під каструлі і чайникишт.142на залу
17Прибор скляний для води (графин або глечик, дві склянки, піднос)компл.--1на залу
18Серветки паперові з розрахунку на один деньшт.2121
19Склянки (вази фарфорові або пластмасові) для серветокшт.1414
20Чайники алюмінієві або емальовані ємністю 2-4 лшт.182на залу
21Чайники фарфорові для заварювання чаюшт.--2на залу
__________
Примiтки:
1. У разі функціонування лінії самообслуговування без використання підносів універсальних із заглибленнями під їжу пункти 3, 7, 14, 16 і 20 цієї Норми не застосовуються. У цьому разі необхідно мати пiдноси для рознесення їжi з розрахунку 2 підноси на одне посадкове місце в їдальні.
2. Для створення поточного запасу на складі повинно утримуватись 20% посуду, приборів та інвентарю від загальної потреби згідно з цією Нормою.
( Норма із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства юстиції № 2313/5 від 20.07.2017 )
Директор Департаменту
взаємодії з органами влади

О.В. Зеркаль