Шифри умінь та змістових модулів | Зміст умінь, що забезпечують назви змістових модулів |
1 | 2 |
1.01.01 | Обирати ефективну правову форму функціонування турпідприємства з урахуванням можливостей та умов ліцензування видів туристичної діяльності |
1.01.01.01 | Підприємство як об'єкт господарювання |
1.01.01.02 | Основи підприємницької діяльності |
1.01.01.03 | Поняття та види підприємницької діяльності в галузі туризму |
1.01.01.04 | Правове регулювання підприємницької діяльності в галузі туризму |
1.01.01.05 | Законодавчі акти в сфері туризму |
1.01.01.06 | Нормативні акти |
1.01.01.07 | Правові засади державного регулювання підприємницької діяльності в галузі туризму |
1.01.01.08 | Цивільно-правові зобов'язання та договори |
1.01.01.09 | Юридична відповідальність за правопорушення у сфері підприємницької діяльності |
1.01.01.10 | Захист прав суб'єктів підприємницької діяльності |
1.01.01.11 | Нормативно-правові основи формування туристської організації |
1.01.01.12 | Порядок оформлення туристської організації |
1.01.01.13 | Види діяльності туристської організації |
1.01.01.14 | Виставки, ярмарки та туристські салони |
1.01.01.15 | Потенційні клієнти та партнери туристської організації |
1.01.01.16 | Спортивний напрям діяльності туристської організації |
1.01.01.17 | Підготовка та проведення туристського походу |
1.01.01.18 | Організація та проведення змагань з туристського багатоборства |
1.01.01.19 | Організаційно-масовий напрям діяльності туристської організації |
1.01.01.20 | Екскурсійно-масовий напрям діяльності туристської організації |
1.01.01.21 | Навчально-методичний напрям діяльності туристської організації |
1.01.02 | Аналізувати існуючий рекреаційний потенціал територій щодо здійснення того чи іншого виду рекреаційної діяльності, користуючись статистичною та плановою документацією та стандартними методиками |
1.01.02.01 | Географічні аспекти формування туристських ресурсів України |
1.01.02.02 | Основні відомості про державу |
1.01.02.03 | Коротка історія формування території України |
1.01.02.04 | Туристський ареал України |
1.01.02.05 | Природні туристські ресурси України |
1.01.02.06 | Характеристика об'єктів природно-заповідного фонду України |
1.01.02.07 | Антропогенні ресурси України |
1.01.02.08 | Подієвий туризм в Україні |
1.01.02.09 | Комплексна оцінка туристських ресурсів України |
1.01.02.10 | Класифікація туристських територій України |
1.01.02.11 | Туристські ресурси Криму та областей Чорноморсько-Азовського узбережжя |
1.01.02.12 | Туристські ресурси Карпат |
1.01.02.13 | Туристські ресурси Поділля |
1.01.02.14 | Туристські ресурси Полісся |
1.01.02.15 | Туристські ресурси центрального та східного регіонів України |
1.01.02.16 | Вихідні постулати та основні поняття рекреології |
1.01.02.17 | Об'єкт і предмет рекреології |
1.01.02.18 | Основні концепції рекреології (гуманоцентровані концепції, економоцентровані концепції та антропоекологічна концепція) |
1.01.02.19 | Рекреаційна система: загальні властивості, структура, види та функції |
1.01.02.20 | Компоненти рекреаційної системи |
1.01.02.21 | Природні та урбанізовані рекреаційні системи |
1.01.02.22 | Технічні системи та системи розселення |
1.01.02.23 | Біосоціальні системи |
1.01.02.24 | Рекреаційна діяльність |
1.01.02.25 | Рекреаційна діяльність рекреанта |
1.01.02.26 | Основні моделі рекреології |
1.01.02.27 | Активний туризм як соціальне явище |
1.01.02.28 | Організаційно-правові основи функціонування активного туризму в Україні |
1.01.02.29 | Основні форми та види активного туризму |
1.01.02.30 | Методика підготовки маршрутів з активними формами пересування |
1.01.02.31 | Методи і способи орієнтування на місцевості |
1.01.02.32 | Перша медична допомога в поході |
1.01.02.33 | Фізична і технічна підготовка туристів |
1.01.02.34 | Тактика проведення туристської подорожі |
1.01.02.35 | Психолого-педагогічні аспекти проведення походу та забезпечення безпеки на маршруті |
1.01.02.36 | Пішохідні туристські маршрути та їх характеристика |
1.01.02.37 | Гірський туризм. Альпінізм. Спелеотуризм. Кінний туризм |
1.01.02.38 | Лижний туризм та його характеристика |
1.01.02.39 | Екстремальні типи походів активного туризму |
1.01.02.40 | Регіональні особливості активного туризму в Україні |
1.01.02.41 | Природні рекреаційні ресурси |
1.01.02.42 | Кліматичні і гідромінеральні ресурси |
1.01.02.43 | Рекреаційне природокористування й охорона природи |
1.01.02.44 | Культурно-історичні ресурси |
1.01.02.45 | Рекреаційне районування |
1.01.02.46 | Особливості міжнародних рекреаційних потоків |
1.01.02.53 | Характеристика рекреаційних районів світу |
1.01.02.54 | Мандрівництво в Україні як прообраз туризму (IX-XIX ст.) |
1.01.02.55 | Зародження організованого туризму (кінець XIX - початок XX ст.) |
1.01.02.56 | Розвиток туризму в Україні у 20-40-х роках XX ст. |
1.01.02.57 | Основні напрями розвитку туризму в Україні у повоєнний період |
1.01.02.58 | Стан вітчизняного туризму у 70-80- ті роки XX ст. |
1.01.02.59 | Сучасний стан розвитку туризму в Україні (90-ті рр.) |
1.01.02.60 | Предмет, метод і задачі туристського країнознавства |
1.01.02.61 | Програма країнознавчого дослідження |
1.01.02.62 | Глобальні просторові структури та країнознавство |
1.01.02.63 | Економічний розвиток країн |
1.01.02.64 | Загальний огляд країн світу |
1.01.02.65 | Загальна характеристика Європейського, Американського, Близькосхідного, Африканського, Південно-Азіатського та Азіатсько-Тихоокеанського туристських макрорегіонів світу (за ВТО) |
1.01.02.66 | Характеристика туристських країн Північної, Центральної, Східної Європи, середземноморських країн, країн Азії, країн Північної і Латинської Америки, країн Африки, Австралії і країн Океанії |
1.01.02.67 | Географія туристських країн з метою відпочинку та розваг |
1.01.02.68 | Географія країн ділового туризму |
1.01.02.69 | Географія країн релігійного туризму |
1.01.02.70 | Географія країн лікувально-оздоровчого туризму |
1.01.02.71 | Матриці. Дії над ними |
1.01.02.72 | Загальна постановка оптимізаційних задач |
1.01.02.73 | Зведення та групування статистичних даних |
1.01.03 | Досліджувати попит потенційних споживачів туристських послуг, використовуючи методики маркетингових досліджень |
1.01.03.01 | Попит та пропозиція |
1.01.03.02 | Раціональний споживчий вибір та формування ринкового попиту |
1.01.03.03 | Сутність маркетингу та його сучасна концепція |
1.01.03.04 | Система і характеристики сучасного маркетингу |
1.01.03.05 | Маркетингові дослідження |
1.01.03.06 | Ринок туристських послуг |
1.01.03.07 | Диференціальне числення функції однієї змінної |
1.01.03.08 | Функції багатьох змінних |
1.01.03.09 | Стан та перспективи розвитку електронних інформаційних технологій |
1.01.03.10 | Інформаційні системи і мережі |
1.01.03.11 | Організація роботи і сервіси мережі Інтернет |
1.01.03.12 | Електронна пошта |
1.01.03.13 | Сучасні офісні інформаційні технології |
1.01.04 | Визначати перелік туристських послуг для надання туристам за результатами аналізу нормативно-правових актів, що регламентують надання туристських послуг |
1.01.04.01 | Законодавчі акти в сфері туризму |
1.02.01 | Здійснювати збір, обробку, аналіз, систематизацію інформації, узагальнювати вітчизняний і зарубіжний досвід з питань розробки турпродукту, використовуючи методи наукових досліджень та сучасні технічні засоби інформаційних технологій |
1.02.01.01 | Предмет і методи статистики |
1.02.01.02 | Зведення та групування статистичних даних |
1.02.01.03 | Абсолютні та відносні величини |
1.02.01.04 | Середні й структурні середні показники |
1.02.01.05 | Наука як продуктивна сила |
1.02.01.06 | Сутність, предмет, об'єкт та функції науки |
1.02.01.07 | Класифікація наукових знань |
1.02.01.08 | Основи методології наукових досліджень |
1.02.01.09 | Інформаційна база наукових досліджень |
1.02.01.10 | Методика наукових досліджень |
1.02.01.11 | Архітектура та принципи функціонування ПК |
1.02.01.12 | Автоматизація робочих процесів у комп'ютерному середовищі |
1.02.01.13 | Технологія роботи у середовищі сучасних операційних систем |
1.02.01.14 | Технологія створення, редагування та показу електронних презентацій |
1.02.01.15 | Формалізація та алгоритмізація обчислювальних процесів |
1.02.01.16 | Технологія створення, редагування та використання текстових документів, електронних таблиць, діаграм |
1.02.01.17 | Стан та перспективи розвитку електронних інформаційних технологій |
1.02.01.18 | Інформаційні системи і мережі |
1.02.01.19 | Організація роботи і сервіси мережі Інтернет |
1.02.01.20 | Електронна пошта |
1.02.01.21 | Сучасні офісні інформаційні технології |
1.02.02 | Проводити ідентифікацію, класифікацію та надання інформації за допомогою програмних і комп'ютерних засобів, локальних і глобальних мереж |
1.02.02.01 | Архітектура та принципи функціонування ПК |
1.02.02.02 | Автоматизація робочих процесів у комп'ютерному середовищі |
1.02.02.03 | Технологія роботи у середовищі сучасних операційних систем |
1.02.02.04 | Технологія створення, редагування та показу електронних презентацій |
1.02.02.05 | Формалізація та алгоритмізація обчислювальних процесів |
1.02.02.06 | Технологія створення, редагування та використання текстових документів, електронних таблиць, діаграм |
1.02.02.07 | Стан та перспективи розвитку електронних інформаційних технологій |
1.02.02.08 | Інформаційні системи і мережі |
1.02.02.09 | Організація роботи і сервіси мережі Інтернет |
1.02.02.10 | Електронна пошта |
1.02.02.11 | Сучасні офісні інформаційні технології |
1.02.03 | Розробляти методику маркетингових досліджень туристичного ринку з метою виявлення потреб туристів в окремих видах туризму, туристських послугах, використовуючи існуючі методики та аналізуючи співвідношення попиту і пропозиції |
1.02.03.01 | Сутність маркетингу та його сучасна концепція |
1.02.03.02 | Система і характеристики сучасного маркетингу |
1.02.03.03 | Маркетингові дослідження |
1.02.03.04 | Пішохідні туристські маршрути та їх характеристика |
1.02.03.05 | Гірський туризм. Альпінізм. Спелеотуризм. Кінний туризм |
1.02.03.06 | Лижний туризм та його характеристика |
1.02.03.07 | Екстремальні типи походів активного туризму |
1.02.03.08 | Регіональні особливості активного туризму в Україні |
1.02.03.09 | Визначення ймовірності події, її основні властивості |
1.02.03.10 | Випадкові величини та функції розподілу |
1.02.03.11 | Числові характеристики випадкових величин |
1.02.03.12 | Вибірковий метод |
1.02.03.13 | Ряди динаміки |
1.02.03.14 | Предмет і методи математичного програмування |
1.02.03.15 | Транспортна задача |
1.02.04 | Складати перспективні програми турів з метою подальшої апробації їх на ринку та виявлення рівня відповідності запитам туристів |
1.02.04.01 | Основні форми та види активного туризму |
1.02.04.02 | Методика підготовки маршрутів з активними формами пересування |
1.02.04.03 | Пішохідні туристські маршрути та їх характеристика |
1.02.04.04 | Гірський туризм. Альпінізм. Спелеотуризм. Кінний туризм |
1.02.04.05 | Лижний туризм та його характеристика |
1.02.04.06 | Екстремальні типи походів активного туризму |
1.02.04.07 | Регіональні особливості активного туризму в Україні |
1.02.04.08 | Географічні аспекти формування туристських ресурсів України |
1.02.04.09 | Основні відомості про державу |
1.02.04.10 | Коротка історія формування території України |
1.02.04.11 | Туристський ареал України |
1.02.04.12 | Природні туристські ресурси України |
1.02.04.13 | Характеристика об'єктів природно-заповідного фонду України |
1.02.04.14 | Антропогенні ресурси України |
1.02.04.15 | Подієвий туризм в Україні |
1.02.04.16 | Комплексна оцінка туристських ресурсів України |
1.02.04.17 | Класифікація туристських територій України |
1.02.04.18 | Туристські ресурси Криму та областей Чорноморсько-Азовського узбережжя |
1.02.04.19 | Туристські ресурси Карпат |
1.02.04.20 | Туристські ресурси Поділля |
1.02.04.21 | Туристські ресурси Полісся |
1.02.04.22 | Туристські ресурси центрального та східного регіонів України |
1.02.04.23 | Основні принципи організації туризму |
1.02.04.24 | Класифікація ринків міжнародного туризму |
1.02.04.25 | Сегментація ринку туристських послуг |
1.02.04.26 | Організація туризму Європейського регіону |
1.02.04.27 | Індустрія туризму Американського регіону |
1.02.04.28 | Соціально-економічні умови розвитку Близькосхідного та Африканського регіонів |
1.02.04.29 | Туристські ринки Південно-Азіатського та Азіатсько-Тихоокеанського регіонів |
1.02.04.30 | Умови формування туристського ринку України |
1.02.04.31 | Туристська послуга як найбільша складова сфери послуг |
1.02.04.32 | Сегменти сфери туристських послуг |
1.02.04.33 | Організація послуг розміщення |
1.02.04.34 | Організація основного функціонального процесу в готельному підприємстві |
1.02.04.35 | Туристські категорії послуг харчування |
1.02.04.36 | Організація рекреаційних послуг |
1.02.04.37 | Організація спортивно-оздоровчих послуг. Організація видовищно-розважальних послуг |
1.02.04.38 | Організація інформаційно-пізнавальних послуг |
1.02.04.39 | Організація торгово-побутових послуг |
1.02.04.40 | Організація послуг бізнес-турів |
1.02.04.41 | Нормативи якості туристських послуг |
1.02.04.42 | Нормативні вимоги до якості послуг |
1.02.04.43 | Культура обслуговування і якість послуг |
1.02.04.44 | Комп'ютерні технології у сфері туристських послуг |
1.02.04.45 | Туризм як сфера діяльності: фактори, що впливають на розвиток туризму; класифікація туризму; форми і види туристської діяльності; система управління і регулювання туристської діяльності |
1.02.04.46 | Уніфіковані технології туристських послуг |
1.02.04.47 | Основні технологічні процеси туристської діяльності: виробництво, реалізація, споживання туристських послуг |
1.02.04.48 | Основні, обслуговуючі та допоміжні технологічні цикли процесу виробництва туристських послуг |
1.02.04.49 | Автоматизація технологічних процесів туристських послуг |
1.02.04.50 | Інформаційні технології створення туристичного продукту |
1.02.04.51 | Стан та перспективи розвитку електронних інформаційних технологій |
1.02.04.52 | Інформаційні системи та мережі |
1.02.04.53 | Організація роботи та сервіси мережі Інтернет |
1.02.04.54 | Електронна пошта |
1.02.04.55 | Сучасні офісні інформаційні технології |
1.02.05 | Визначати оптимальні види та проектувати оптимальні схеми транспортування, використовуючи різні моделі транспортування та інформацію про існуючі транспортні мережі |
1.02.05.01 | Функції багатьох змінних |
1.02.05.02 | Інтегральне числення функцій однієї змінної |
1.02.05.03 | Предмет і методи математичного програмування |
1.02.05.04 | Системи лінійних рівнянь |
1.02.05.05 | Матриці. Дії над ними |
1.02.05.06 | Загальна постановка оптимізаційних задач |
1.02.05.07 | Транспортна задача |
1.02.05.08 | Історичні аспекти розвитку індустрії транспортних подорожей |
1.02.05.09 | Організація послуг залізничного транспорту |
1.02.05.10 | Організація подорожей з використанням автотранспорту |
1.02.05.11 | Організація водних подорожей |
1.02.05.12 | Організація авіаподорожей |
1.02.05.13 | Принципи формування туристських маршрутів з різними засобами пересування |
1.02.05.14 | Принципи формування бізнес-плану туристської фірми з реалізації транспортних подорожей |
1.02.05.15 | Основні підходи та принципи забезпечення реклами транспортних подорожей |
1.02.06 | Проектувати тур та розраховувати його калькуляцію, використовуючи існуючі технології формування турпродукту та методики калькулювання туру |
1.02.06.01 | Виробництво, якість і конкурентоспроможність продукції |
1.02.06.02 | Витрати і ціни на продукцію |
1.02.06.03 | Уніфіковані технології туристських послуг |
1.02.06.04 | Основні технологічні процеси туристської діяльності: виробництво, реалізація, споживання туристських послуг |
1.02.06.05 | Основні, обслуговуючі та допоміжні технологічні цикли процесу виробництва туристських послуг |
1.02.06.06 | Допоміжний технологічний процес туристської діяльності |
1.02.06.07 | Технологічні цикли комерційної діяльності |
1.02.06.08 | Автоматизація технологічних процесів туристських послуг |
1.02.06.09 | Особливості технологічного процесу надання послуг харчування: мешканцям готельних комплексів; туристам у мобільних засобах розміщення; учасникам конгресного туризму |
1.02.06.10 | Технологія обслуговування за типом "кейтеринг" |
1.02.06.11 | Уніфіковані технології ресторанних послуг |
1.02.06.12 | Автоматизація технологічних процесів ресторанних послуг |
1.02.06.13 | Технологія сфери послуг: визначення, зміст, види і структура |
1.02.06.14 | Концепції технології гостинності |
1.02.06.15 | Види і зміст технології |
1.02.06.16 | Технологія гостинності |
1.02.06.17 | Структура і зміст технологічного процесу приймання і розміщення у готельному підприємстві |
1.02.06.18 | Уніфіковані технології готельних послуг |
1.02.06.19 | Автоматизація технологічних процесів |
1.02.06.20 | Економічна сутність, об'єктивна основа, роль і функції ціни на товари і послуги; система класифікації цін на товари і послуги споживчого ринку |
1.02.06.21 | Принципи і методи регулювання цін та особливості сучасної цінової політики в Україні |
1.02.06.22 | Структура ринкової ціни на послуги туристських підприємств |
1.02.06.23 | Механізм формування ринкових цін на послуги, особливості калькулювання цін з використанням ПЕОМ |
1.02.06.24 | Формування ціни відповідно до дії закону попиту та пропозиції |
1.02.06.25 | Практика формування ціни на послуги туристської індустрії |
1.02.06.26 | Цінова політика підприємств туризму |
1.02.06.27 | Бухгалтерський облік, його сутність і основи організації |
1.02.06.28 | Предмет та метод бухгалтерського обліку |
1.02.06.29 | Облік господарських процесів |
1.02.06.30 | Формування ціни продажу туру |
1.02.06.31 | Інформаційні технології створення туристичного продукту |
1.02.06.32 | Техніко-технологічна база виробництва |
1.02.06.33 | Стан і перспективи розвитку електронних інформаційних технологій |
1.02.06.34 | Інформаційні системи та мережі |
1.02.06.35 | Організація роботи та сервіси мережі Інтернет |
1.02.06.36 | Електронна пошта |
1.02.06.37 | Сучасні офісні інформаційні технології |
1.02.07 | Проектувати туристську послугу, використовуючи її вербальну модель та інформацію щодо вимог діючих стандартів на вид послуги, що проектується |
1.02.07.01 | Уніфіковані технології туристських послуг |
1.02.07.02 | Основні технологічні процеси туристської діяльності: виробництво, реалізація, споживання туристських послуг |
1.02.07.03 | Основні, обслуговуючі та допоміжні технологічні цикли процесу виробництва туристських послуг |
1.02.07.04 | Автоматизація технологічних процесів туристських послуг |
1.02.07.05 | Інформаційні технології створення туристичного продукту |
1.02.07.06 | Розподіл та кооперація праці |
1.02.07.07 | Проектування робіт і нормування праці по операціях |
1.02.07.08 | Робоче середовище та умови праці, режим роботи |
1.02.08 | Проектувати процес обслуговування туристів за окремими етапами надання послуги, використовуючи існуючі технології |
1.02.08.01 | Основні технологічні процеси туристської діяльності: виробництво, реалізація, споживання туристських послуг |
1.02.08.02 | Основні, обслуговуючі та допоміжні технологічні цикли процесу виробництва туристських послуг |
1.02.08.03 | Туроператорська діяльність |
1.02.08.04 | Основні, обслуговуючі та допоміжні технологічні цикли процесу реалізації туристських послуг |
1.02.08.05 | Турагентська діяльність. Споживання туристських послуг. Обслуговуючий технологічний процес туристської діяльності. Технологічні цикли партнерських відносин |
1.02.08.06 | Допоміжний технологічний процес туристської діяльності |
1.02.08.07 | Технологічні цикли комерційної діяльності |
1.02.08.08 | Автоматизація технологічних процесів туристських послуг |
1.02.08.09 | Соціально-економічне значення ресторанних послуг |
1.02.08.10 | Типологія підприємств харчування |
1.02.08.11 | Особливості технологічного процесу надання послуг харчування: мешканцям готельних комплексів; туристам у мобільних засобах розміщення; учасникам конгресного туризму |
1.02.08.12 | Технологія обслуговування за типом "кейтеринг" |
1.02.08.13 | Уніфіковані технології ресторанних послуг. |
1.02.08.14 | Автоматизація технологічних процесів ресторанних послуг |
1.02.08.15 | Структура технології готельного обслуговування |
1.02.08.16 | Структура технологічних процесів експлуатації приміщень житлового поверху |
1.02.08.17 | Структура і зміст технологічного процесу приймання і розміщення у готельному підприємстві |
1.02.08.18 | Уніфіковані технології готельних послуг |
1.02.08.19 | Автоматизація технологічних процесів |
1.02.08.20 | Розвиток теорії та практики організації послуг харчування |
1.02.08.21 | Типологія елементів обслуговування |
1.02.08.22 | Проектування послуг харчування та моделювання процесу надання послуг харчування різним категоріям споживачів |
1.02.08.23 | Стандартизація та сертифікація послуг харчування |
1.02.08.24 | Методика підготовки екскурсій |
1.02.08.25 | Методика та техніка проведення екскурсій |
1.02.08.26 | Особливості проведення різних видів екскурсій |
1.02.08.27 | Організація екскурсійної роботи |
1.02.08.28 | Особливості проведення екскурсій в музеях |
1.02.08.29 | Методичне забезпечення екскурсії |
1.02.08.30 | Поняття анімації туристської діяльності, її мета, задачі, роль у підвищенні ефективності туристської діяльності |
1.02.08.31 | Облік соціально-економічних та соціально-психологічних факторів формування та розширення інтересів і підвищення попиту на послуги туранімації |
1.02.08.32 | Специфіка анімації окремих типів та видів туризму: в'їзного, виїзного, внутрішнього, самодіяльного, дитячого, сімейного, оздоровчого, спортивного, пізнавального, релігійного тощо |
1.02.08.33 | Основні види анімаційних послуг |
1.02.08.34 | Спортивна анімація (ігри, турніри, чемпіонати) |
1.02.08.35 | Розважальна анімація (дискотеки, шоу-програми, карнавали) |
1.02.08.36 | Бізнес-анімація (ярмарки, конференції, презентації тощо) |
1.02.08.37 | Анімаційні послуги тематичних парків |
1.02.08.38 | Анімація відпочинку туристів в туристських комплексах |
1.02.08.39 | Продуктивність, мотивація та оплата праці |
1.03.01 | Визначати ефективність реалізації турпродукту з метою обґрунтування доцільності розробки туру, використовуючи галузеві методики її розрахунку |
1.03.01.01 | Ряди динаміки |
1.03.01.02 | Індексний метод |
1.03.01.03 | Фінансово-економічні результати й ефективність діяльності |
1.03.01.04 | Аналіз прибутку і рентабельності |
1.03.01.05 | Аналіз виробництва продукції, робіт і послуг |
1.03.01.06 | Аналіз витрат на виробництво, собівартості і реалізації продукції |
1.03.02 | Формувати відповідне завантаження, обсяги прибутків, їх розподіл та використання, використовуючи методики ситуаційного аналізу макро- і мікросередовища, враховуючи обсяги надання послуг та чинники, що впливають на економічний стан турпідприємства |
1.03.02.01 | Управління підприємством |
1.03.02.02 | Організація виробництва |
1.03.02.03 | Виробнича і соціальна інфраструктура |
1.03.02.04 | Капітал і виробничі фонди |
1.03.02.05 | Нематеріальні ресурси й активи |
1.03.02.06 | Оборотні кошти |
1.03.02.07 | Інвестиційні ресурси |
1.03.02.08 | Економічний механізм діяльності підприємств туризму |
1.03.02.09 | Інвестиційна політика туристичної фірми |
1.03.02.10 | Капітал, активи та фінансові ресурси турфірми |
1.03.02.11 | Виробничо-технічний потенціал турфірми |
1.03.02.12 | Стратегія розвитку турфірми |
1.03.02.13 | Формування і розподіл прибутку |
1.03.02.14 | Фінансово-економічні результати й ефективність діяльності |
1.03.02.15 | Аналіз фінансового стану підприємства |
1.03.02.16 | Аналіз прибутку і рентабельності |
1.03.02.17 | Аналіз виробництва продукції, робіт і послуг |
1.03.02.18 | Виробництво, якість і конкурентоспроможність туристських послуг |
1.03.02.19 | Аналіз виробництва турпродукту |
1.03.02.20 | Аналіз витрат на виробництво, собівартості та реалізації турпродукту |
1.03.02.21 | Аналіз прибутку і рентабельності турпідприємства |
1.03.02.22 | Аналіз фінансового стану турпідприємства |
1.03.02.23 | Маргінальний дохід, прибутковість і рентабельність вітчизняних турпідприємств |
1.03.02.24 | Дисперсійний аналіз |
1.03.02.25 | Кореляційно-регресійний аналіз |
1.03.02.26 | Вибірковий метод |
1.03.02.27 | Ряди динаміки |
1.04.01 | Вивчати та аналізувати сукупний попит споживачів послуг та чинники впливу на нього, користуючись даними аналізу показників світового та вітчизняного ринків послуг, статистичної інформації щодо функціонування підприємств туристської індустрії |
1.04.01.01 | Маркетингові дослідження |
1.04.01.02 | Зведення та групування статистичних даних |
1.04.01.03 | Абсолютні та відносні величини |
1.04.01.04 | Дисперсійний аналіз |
1.04.01.05 | Кореляційно-регресійний аналіз |
1.04.01.06 | Вибірковий метод |
1.04.01.07 | Ряди динаміки |
1.04.01.08 | Індексний метод |
1.04.01.09 | Стан та перспективи розвитку електронних інформаційних технологій |
1.04.01.10 | Інформаційні системи та мережі |