ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
28.12.2010 N 603 |
Про внесення змін до деяких наказів Держспоживстандарту України
Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" та за пропозиціями Міністерства аграрної політики України (лист від 06.12.2010 N 37-14-4-10/20728) і Національної асоціації виробників м'яса та м'ясопродуктів України "Укрм'ясо" (лист від 07.12.2010 N 46-01/238)
НАКАЗУЮ:
1. Внести зміни до наказів Держспоживстандарту України:
1.1. У підпункті "д" пункту 1 та підпункті "г" пункту 3 наказу Держспоживстандарту України від 15.08.2006 N 242 "Про затвердження національних стандартів, зміни до національного класифікатора України та скасування нормативних документів" (із змінами, внесеними згідно з наказами Держспоживстандарту України від 07.09.2006 N 273, від 05.07.2007 N 144, від 30.07.2007 N 170, від 12.12.2007 N 357 та від 30.12.2009 N 483) слово "січня" замінити словом "липня".
1.2. У підпункті "г" пункту 1 та підпункті "г" пункту 4 наказу Держспоживстандарту України від 29.01.2007 N 4 "Про затвердження національних стандартів, змін до національних стандартів, зміни до національного класифікатора України, скасування нормативних документів та внесення змін до наказів Держспоживстандарту" (із змінами, внесеними згідно з наказами Держспоживстандарту України від 12.12.2007 N 357, від 14.08.2008 N 284 та від 30.12.2009 N 483) слово "січня" замінити словом "липня".
1.3. У пункті 2 наказу Держспоживстандарту України від 30.07.2007 N 170 "Про запровадження перехідного періоду дії нормативних документів":
абзац другий викласти у такій редакції:
"у підпункті "б" пункту 3 слова та цифри:
"РСТ УССР 1850-86 Продукти із свинини та яловичини. Загальні
технічні умови
ГОСТ 16594-85 Продукты из свинины сырокопченые. Технические
условия
ГОСТ 17482-85 Продукты из свинины запеченные и жареные.
Технические условия
ГОСТ 18236-85 Продукты из свинины вареные. Технические
условия
ГОСТ 18255-85 Продукты из свинины копчено-вареные.
Технические условия
ГОСТ 18256-85 Продукты из свинины копчено-запеченные.
Технические условия"
вилучити";
доповнити абзацом такого змісту:
"доповнити підпунктом "в-1" у такій редакції:
"в-1) з 1 липня 2008 р.:
РСТ УССР 1850-86 Продукти із свинини та яловичини. Загальні
технічні умови
ГОСТ 16594-85 Продукты из свинины сырокопченые. Технические
условия
ГОСТ 17482-85 Продукты из свинины запеченные и жареные.
Технические условия
ГОСТ 18236-85 Продукты из свинины вареные. Технические
условия
ГОСТ 18255-85 Продукты из свинины копчено-вареные.
Технические условия
ГОСТ 18256-85 Продукты из свинины копчено-запеченные.
Технические условия".
1.4. У підпункті "в" пункту 1 та підпункті "в" пункту 3 наказу Держспоживстандарту України від 22.12.2008 N 485 "Про затвердження національних стандартів, змін до національних стандартів та скасування нормативних документів" (із змінами, внесеними згідно з наказами Держспоживстандарту України від 27.10.2009 N 395, від 03.11.2009 N 399 та від 30.12.2009 N 483) слово "січня" замінити словом "липня".
1.5. У пункті 1 наказу Держспоживстандарту України від 03.11.2009 N 399 "Про внесення змін до наказу Держспоживстандарту від 22.12.2008 N 485":
абзац другий викласти у такій редакції:
"у підпункті "б" пункту 1 слова та цифри
"ДСТУ 6035:2008 Вермути. Технічні умови
- Вперше"
вилучити";
доповнити абзацом такого змісту:
"доповнити підпунктом "а-1" в такій редакції:
"а-1) з 1 червня 2010 р.
ДСТУ 6035:2008 Вермути. Технічні умови
- Вперше".
1.6. У підпункті "б" пункту 1 та підпункті "б" пункту 3 наказу Держспоживстандарту України від 11.03.2010 N 85 "Про затвердження національних стандартів України, змін до національних стандартів України та скасування чинності нормативних документів" (із змінами, внесеними згідно з наказом Держспоживстандарту України від 30.08.2010 N 395) слово "січня" замінити словом "липня".
2. Департаменту стандартизації та метрології (Нелепов А.А.) забезпечити оприлюднення цього наказу на веб-порталі Держспоживстандарту України.
3. Державному підприємству "Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості" забезпечити опублікування цього наказу у черговому виданні щомісячного інформаційного покажчика "Стандарти".
4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.
5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Голова | О.С.Матвійчук |