№ з/п | Найменування послуги | Одиниця виміру | Розмір плати, гривень |
І | Проведення лабораторних досліджень хвороб тварин* та оцінки ветеринарно-санітарного стану продуктів тваринного походження, зокрема неїстівних, кормових добавок, преміксів, кормів, ґрунту, води для тварин, а також здійснення періодичного контролю за показниками якості та безпечності |
1 | Хіміко-токсикологічні дослідження | | |
1.1 | Визначення залишкових кількостей антибіотиків у продуктах тваринного походження методом рідинної хромато-мас-спектрометрії (далі - РХ-МС-МС): | 1 дослідження | 495,45 |
| окситетрацикліну | 1 дослідження | 495,45 |
| тетрацикліну | 1 дослідження | 495,45 |
| хлортетрацикліну | 1 дослідження | 495,45 |
| доксицикліну | 1 дослідження | 495,45 |
| сульфамеразину | 1 дослідження | 495,45 |
| сульфаметазину | 1 дослідження | 495,45 |
| сульфатіазолу | 1 дослідження | 495,45 |
| сульфадіазину | 1 дослідження | 495,45 |
| сульфаметоксипіридазину | 1 дослідження | 495,45 |
| сульфадимідину | 1 дослідження | 495,45 |
| сульфадоксину | 1 дослідження | 495,45 |
| сульфадиметоксину | 1 дослідження | 495,45 |
| сульфагуанідину | 1 дослідження | 495,45 |
| стрептоміцину | 1 дослідження | 495,45 |
| пеніциліну | 1 дослідження | 495,45 |
| тилозину | 1 дослідження | 495,45 |
| амоксициліну | 1 дослідження | 495,45 |
| дапсону | 1 дослідження | 495,45 |
| еритроміцину | 1 дослідження | 495,45 |
| енрофлоксацину | 1 дослідження | 495,45 |
| норфлоксацину | 1 дослідження | 495,45 |
| хлорамфеніколу | 1 дослідження | 400,27 |
1.2 | Визначення залишкової кількості сульфаніламідів у продуктах тваринного походження методом високоефективної рідинної хроматографії (далі - ВЕРХ): | | |
| сульфамеразину | 1 дослідження | 432,69 |
| сульфаметазину | 1 дослідження | 432,69 |
| сульфатіазолу | 1 дослідження | 432,69 |
| сульфадіазину | 1 дослідження | 432,69 |
| сульфаметоксипіридазину | 1 дослідження | 432,69 |
| сульфадимідину | 1 дослідження | 432,69 |
| сульфадоксину | 1 дослідження | 432,69 |
| сульфадиметоксину | 1 дослідження | 432,69 |
| сульфагуанідину | 1 дослідження | 432,69 |
1.3 | Визначення залишкової кількості нітрофуранів та їх метаболітів у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 247,43 |
1.4 | Визначення залишкової кількості фторхінолонів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: | | |
| енрофлоксацину | 1 дослідження | 249,71 |
| данофлоксацину | 1 дослідження | 243,35 |
| норфлоксацину | 1 дослідження | 242,23 |
1.5 | Визначення залишкової кількості антгельмінтиків у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: | | |
| фенбендазолу | 1 дослідження | 384,31 |
| альбендазолу | 1 дослідження | 384,31 |
1.6 | Визначення залишкової кількості антгельмінтиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 574,71 |
1.7 | Визначення залишкової кількості стероїдних гормонів та стильбенів у продуктах тваринного походження та сечі методом РХ-МС-МС: | 1 дослідження | 586,00 |
| діенестролу | 1 дослідження | 586,00 |
| гексестролу | 1 дослідження | 586,00 |
| діетилстильбестролу | 1 дослідження | 586,00 |
| 19-нортестостерону | 1 дослідження | 586,00 |
| метилтестостерону | 1 дослідження | 586,00 |
| 17-b естрадіолу | 1 дослідження | 586,00 |
1.8 | Визначення залишкової кількості нітроімідазолів у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 898,00 |
1.9 | Визначення залишкової кількості кокцидіостатиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: | 1 дослідження | 623,66 |
| саліноміцину | 1 дослідження | 623,66 |
| монензиму | 1 дослідження | 623,66 |
| наразину | 1 дослідження | 623,66 |
| диклазурилу | 1 дослідження | 623,66 |
| динітрокарбаніліду | 1 дослідження | 623,66 |
1.10 | Визначення залишкової кількості b-агоністів у печінці та сечі методом РХ-МС-МС: | | |
| кленбутеролу | 1 дослідження | 493,95 |
| сальбутамолу | 1 дослідження | 493,95 |
| циматеролу | 1 дослідження | 493,95 |
1.11 | Визначення залишкової кількості нестероїдних протизапальних засобів у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 649,09 |
1.12 | Визначення залишкової кількості фарб у рибі методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 468,13 |
1.13 | Визначення залишкової кількості колхіцину в меді методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 379,22 |
1.14 | Визначення залишкової кількості тиреостатиків у сечі та меді методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 612,21 |
1.15 | Визначення залишкової кількості ізоніазиду у патологічному матеріалі методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 423,15 |
1.16 | Визначення залишкової кількості амітразу та його метаболітів у меді методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 551,16 |
1.17 | Визначення залишкової кількості седативних речовин у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ | 1 дослідження | 517,30 |
1.18 | Визначення вітаміну А (трансретинолу та 13-цисретинолу) методом ВЕРХ: | 1 дослідження | 234,94 |
| у продуктах тваринного походження | 1 дослідження | 234,94 |
| у кормах, кормових добавках та преміксах | 1 дослідження | 224,48 |
1.19 | Визначення вітаміну Е (альфа-, бета-, гама-, дельта-токоферолів) методом ВЕРХ: | | |
| у продуктах тваринного походження | 1 дослідження | 322,41 |
| у кормах, кормових добавках та преміксах | 1 дослідження | 353,79 |
1.20 | Визначення залишкової кількості актеліку методом тонкошарової хроматографії (далі - ТШХ): | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 100,98 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 101,93 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 133,65 |
1.21 | Визначення залишкової кількості актеліку методом газової хроматографії (далі - ГХ): | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 127,88 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 121,98 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 144,33 |
1.22 | Визначення залишкової кількості базудину методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 103,07 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 109,06 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 120,43 |
1.23 | Визначення залишкової кількості базудину методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 114,66 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 114,85 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 137,68 |
1.24 | Визначення залишкової кількості хлорофосу, ДДВФ методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 110,25 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 110,88 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 99,94 |
1.25 | Визначення залишкової кількості хлорофосу, ДДВФ методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 107,07 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 109,69 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 110,95 |
1.26 | Визначення залишкової кількості карбофосу методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 104,15 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 137,62 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 99,02 |
1.27 | Визначення залишкової кількості карбофосу методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 102,03 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 111,89 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 108,98 |
1.28 | Визначення залишкової кількості метафосу методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 103,10 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 106,56 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 120,42 |
1.29 | Визначення залишкової кількості метафосу методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 115,67 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 110,84 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 130,59 |
1.30 | Визначення залишкової кількості фосфаміду методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 103,10 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 110,13 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 127,56 |
1.31 | Визначення залишкової кількості фосфаміду методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 117,76 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 110,84 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 137,72 |
1.32 | Визначення залишкової кількості фталофосу методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 103,10 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 103,00 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 127,56 |
1.33 | Визначення залишкової кількості фталофосу методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 124,90 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 111,89 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 145,80 |
1.34 | Визначення залишкової кількості дурсбану методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 104,15 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 110,13 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 127,56 |
1.35 | Визначення залишкової кількості дурсбану методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 116,41 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 110,84 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 131,53 |
1.36 | Визначення залишкової кількості бромофосу методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 104,15 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 106,56 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 127,56 |
1.37 | Визначення залишкової кількості бромофосу методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 117,76 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 111,89 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 129,44 |
1.38 | Визначення залишкової кількості фамфуру методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 103,10 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 106,56 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 127,56 |
1.39 | Визначення залишкової кількості фамфуру методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 110,63 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 103,71 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 131,43 |
1.40 | Визначення залишкової кількості фенхлорфосу методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 103,10 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 110,13 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 120,42 |
1.41 | Визначення залишкової кількості фенхлорфосу методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 110,63 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 96,57 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 108,98 |
1.42 | Визначення залишкової кількості тіофосу методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 104,15 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 106,56 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 120,42 |
1.43 | Визначення залишкової кількості тіофосу методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 103,50 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 103,71 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 110,02 |
1.44 | Визначення залишкової кількості хлорфенвінфосу методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 97,01 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 103,00 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 120,42 |
1.45 | Визначення залишкової кількості хлорфенвінфосу методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 98,86 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 101,39 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 110,02 |
1.46 | Визначення фостоксину у кормах, кормових добавках колориметричним методом | 1 дослідження | 160,20 |
1.47 | Визначення фосфорорганічних сполук у кормах, кормових добавках методом ТШХ | 1 дослідження | 128,25 |
1.48 | Визначення фосфорорганічних сполук у продуктах тваринного та рослинного походження методом ТШХ | 1 дослідження | 160,23 |
1.49 | Визначення фосфорорганічних сполук у продуктах тваринного та рослинного походження методом ГХ | 1 дослідження | 143,77 |
1.50 | Визначення фосфорорганічних сполук у воді методом ГХ | 1 дослідження | 108,73 |
1.51 | Визначення фосфорорганічних сполук у воді методом ТШХ | 1 дослідження | 112,60 |
1.52 | Визначення фосфорорганічних сполук у кормах, кормових добавках методом ГХ | 1 дослідження | 262,99 |
1.53 | Визначення залишкової кількості трихлорметафосу методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 252,43 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 240,03 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 202,31 |
1.54 | Визначення залишкової кількості трихлорметафосу методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 216,03 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 203,47 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 176,46 |
1.55 | Визначення залишкової кількості альфа-ГХЦГ методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 89,04 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 88,73 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 86,11 |
1.56 | Визначення залишкової кількості альфа-ГХЦГ методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 81,37 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 81,78 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 94,73 |
1.57 | Визначення залишкової кількості бета-ГХЦГ методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 74,77 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 74,48 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 70,80 |
1.58 | Визначення залишкової кількості бета-ГХЦГ методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 94,60 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 96,09 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 80,45 |
1.59 | Визначення залишкової кількості гамма-ГХЦГ методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 89,08 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 88,75 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 86,11 |
1.60 | Визначення залишкової кількості гамма-ГХЦГ методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 80,33 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 80,33 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 80,45 |
1.61 | Визначення залишкової кількості 4,4-ДДЕ методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 89,08 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 88,75 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 86,10 |
1.62 | Визначення залишкової кількості 4,4-ДДЕ методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 94,60 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 96,09 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 80,45 |
1.63 | Визначення залишкової кількості 4,4-ДДД методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 89,08 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 88,75 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 85,06 |
1.64 | Визначення залишкової кількості 4,4-ДДД методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 94,60 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 92,49 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 80,45 |
1.65 | Визначення залишкової кількості 4,4-ДДТ методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 89,08 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 88,75 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 71,84 |
1.66 | Визначення залишкової кількості 4,4-ДДТ методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 81,37 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 81,82 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 66,19 |
1.67 | Визначення залишкової кількості гептахлору методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 74,82 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 74,48 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 70,79 |
1.68 | Визначення залишкової кількості гептахлору методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 81,37 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 81,82 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 80,45 |
1.69 | Визначення залишкової кількості гептахлор-епоксиду методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 74,82 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 74,48 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 70,79 |
1.70 | Визначення залишкової кількості гептахлор-епоксиду методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 81,37 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 79,27 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 80,45 |
1.71 | Визначення залишкової кількості гексахлорбензолу методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 74,82 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 74,48 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 71,84 |
1.72 | Визначення залишкової кількості гексахлорбензолу методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 81,37 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 81,82 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 80,45 |
1.73 | Визначення залишкової кількості альдрину методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 83,00 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 81,62 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 86,10 |
1.74 | Визначення залишкової кількості альдрину методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 93,55 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 81,82 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 80,45 |
1.75 | Визначення залишкової кількості діельдрину методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 75,86 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 74,48 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 71,84 |
1.76 | Визначення залишкової кількості діельдрину методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 79,28 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 75,09 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 80,45 |
1.77 | Визначення залишкової кількості ендрину методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 89,08 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 88,75 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 85,06 |
1.78 | Визначення залишкової кількості ендрину методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 79,28 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 96,09 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 80,45 |
1.79 | Визначення залишкової кількості альфа-хлордану методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 74,82 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 74,48 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 71,84 |
1.80 | Визначення залишкової кількості альфа-хлордану методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 74,24 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 69,86 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 66,19 |
1.81 | Визначення залишкової кількості гамма-хлордану методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 67,77 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 69,25 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 69,74 |
1.82 | Визначення залишкової кількості гамма-хлордану методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 79,28 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 74,04 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 80,45 |
1.83 | Визначення залишкової кількості альфа-, бета-ендосульфану методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 74,82 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 74,48 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 71,84 |
1.84 | Визначення залишкової кількості альфа-ендосульфану методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 79,28 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 79,27 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 80,45 |
1.85 | Визначення залишкової кількості бета-ендосульфану методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 79,28 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 77,18 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 80,45 |
1.86 | Визначення залишкової кількості метоксихлору методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 74,82 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 74,48 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 71,84 |
1.87 | Визначення залишкової кількості метоксихлору методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 79,28 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 78,23 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 66,19 |
1.88 | Визначення залишкової кількості ізодрину методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 74,82 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 74,48 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 71,84 |
1.89 | Визначення залишкової кількості ізодрину методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 79,28 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 81,82 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 66,19 |
1.90 | Визначення хлорорганічних сполук у продуктах тваринного та рослинного походження методом ТШХ | 1 дослідження | 162,19 |
1.91 | Визначення хлорорганічних сполук у продуктах тваринного та рослинного походження методом ГХ | 1 дослідження | 194,61 |
1.92 | Визначення хлорорганічних сполук у кормах, кормових добавках методом ТШХ | 1 дослідження | 202,40 |
1.93 | Визначення хлорорганічних сполук у кормах, кормових добавках методом ГХ | 1 дослідження | 190,76 |
1.94 | Визначення хлорорганічних сполук у воді для тварин методом ТШХ | 1 дослідження | 202,03 |
1.95 | Визначення хлорорганічних сполук у воді для тварин методом ГХ | 1 дослідження | 190,66 |
1.96 | Визначення залишкових кількостей хлорорганічних сполук у пір’ї та вовні методом ТШХ | 1 дослідження | 199,17 |
1.97 | Визначення залишкових кількостей фосфорорганічних сполук у пір’ї та вовні методом ТШХ | 1 дослідження | 193,64 |
1.98 | Визначення залишкових кількостей поліхлорованих біфенілів методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 117,26 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 113,04 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 114,22 |
1.99 | Визначення залишкової кількості децису методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 91,64 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 92,72 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 81,97 |
1.100 | Визначення залишкової кількості децису методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 80,26 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 79,25 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 73,96 |
1.101 | Визначення залишкової кількості амбушу методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 99,82 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 85,59 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 67,70 |
1.102 | Визначення залишкової кількості амбушу методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 81,30 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 80,30 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 75,00 |
1.103 | Визначення залишкової кількості суміцидину методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 81,74 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 85,59 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 81,97 |
1.104 | Визначення залишкової кількості суміцидину методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 81,30 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 79,25 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 75,00 |
1.105 | Визначення залишкової кількості рипкорду методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 71,28 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 69,23 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 69,75 |
1.106 | Визначення залишкової кількості рипкорду методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 80,26 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 78,21 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 73,96 |
1.107 | Визначення синтетичних піретроїдів у продуктах тваринного та рослинного походження методом ТШХ | 1 дослідження | 102,22 |
1.108 | Визначення синтетичних піретроїдів у продуктах тваринного та рослинного походження ГХ | 1 дослідження | 93,00 |
1.109 | Визначення залишкової кількості трефлану методом ТШХ: | | |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 72,87 |
| у воді для тварин методом ТШХ | 1 дослідження | 68,61 |
1.110 | Визначення залишкової кількості ТМТД, ТМТМ методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 93,46 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 93,46 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 93,46 |
1.111 | Визначення ТМТД, ТМТМ колориметричним методом: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 95,46 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 95,46 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 74,06 |
1.112 | Визначення залишкової кількості 2,4-Д, 2,4-Д амінної солі, 2,4-Д натрієвої солі, 2,4-Д бутилового ефіру, 2,4-Д октилового ефіру, 2,4-Д кротилового ефіру, 2М-4Х методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 108,04 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 107,95 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 92,42 |
1.113 | Визначення залишкової кількості 2,4-Д, 2,4-Д амінної солі, 2,4-Д натрієвої солі, 2,4-Д бутилового ефіру, 2,4-Д октилового ефіру, 2,4-Д кротилового ефіру, 2М-4Х методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 97,95 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 97,87 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 93,47 |
1.114 | Визначення імідаклоприду у продуктах рослинного походження методом ВЕРХ | 1 дослідження | 766,50 |
1.115 | Визначення ртуті методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 134,08 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 115,09 |
1.116 | Визначення ртуті колориметричним методом: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 121,45 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 144,09 |
1.117 | Визначення зоокумарину методом ТШХ: | | |
| у м’язовій тканині та крові тварин | 1 дослідження | 178,85 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 171,72 |
1.118 | Визначення крисиду у м’язовій тканині та крові тварин методом Вантропу | 1 дослідження | 130,51 |
1.119 | Визначення у кормах, кормових добавках колориметричним методом: | | |
| арсеновмісних сполук | 1 дослідження | 76,39 |
| фосфіду цинку | 1 дослідження | 76,39 |
1.120 | Визначення жирнокислотного складу жирів тваринного і рослинного походження | 1 дослідження | 553,42 |
1.121 | Визначення у продуктах тваринного та рослинного походження методом атомно-абсорбційної спектрометрії: | | |
| арсену | 1 дослідження | 77,16 |
| свинцю | 1 дослідження | 78,75 |
| кадмію | 1 дослідження | 78,75 |
| цинку | 1 дослідження | 79,38 |
| міді | 1 дослідження | 79,48 |
| заліза | 1 дослідження | 77,39 |
1.122 | Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах методом атомно-абсорбційної спектрометрії: | | |
| арсену | 1 дослідження | 77,06 |
| свинцю | 1 дослідження | 77,49 |
| кадмію | 1 дослідження | 78,33 |
| цинку | 1 дослідження | 78,33 |
| міді | 1 дослідження | 78,64 |
| заліза | 1 дослідження | 79,38 |
1.123 | Визначення у воді методом атомно-абсорбційної спектрометрії: | | |
| арсену | 1 дослідження | 79,38 |
| свинцю | 1 дослідження | 78,33 |
| кадмію | 1 дослідження | 79,38 |
| цинку | 1 дослідження | 79,59 |
| міді | 1 дослідження | 79,48 |
| заліза | 1 дослідження | 78,33 |
1.124 | Визначення арсену колориметричним методом: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 130,53 |
| у кормах, кормових добавках та преміксах | 1 дослідження | 119,41 |
1.125 | Визначення ртуті колориметричним методом: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 76,55 |
| у кормах, кормових добавках та преміксах | 1 дослідження | 76,55 |
1.126 | Визначення ртуті методом холодної пари: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 75,82 |
| у кормах, кормових добавках та преміксах | 1 дослідження | 76,34 |
| у воді для тварин | 1 дослідження | 75,30 |
2 | Визначення ветеринарних препаратів методом імуноферментного аналізу (далі - ІФА) | | |
2.1 | Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу в м’ясі та яйцях за допомогою тест-системи Рідаскрин-® Хлорамфенікол: | | |
| одного зразка | 1 дослідження | 1410,63 |
| п’яти зразків | 1 дослідження | 2075,25 |
| дев’яти зразків | 1 дослідження | 2739,88 |
| тринадцяти зразків | 1 дослідження | 3404,97 |
2.2 | Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу в молоці та молочних продуктах за допомогою тест-системи Рідаскрин-® Хлорамфенікол: | | |
| одного зразка | 1 дослідження | 1408,13 |
| п’яти зразків | 1 дослідження | 2062,80 |
| дев’яти зразків | 1 дослідження | 2717,45 |
| тринадцяти зразків | 1 дослідження | 3372,56 |