МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
13.10.2021 м. Київ № 2235
Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
01 листопада 2021 р. за № 1407/37029
Про затвердження Змін до Показників безпечності харчових продуктів "Максимальні межі (рівні) залишків діючих речовин ветеринарних препаратів у харчових продуктах тваринного походження"
( Наказ втратив чинність у зв'язку із закінченням строку його дії )
Відповідно до частини другої статті 6 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів", абзацу сьомого підпункту 14 пункту 4 Положення про Міністерство охорони здоров'я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 90),
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Зміни до Показників безпечності харчових продуктів "Максимальні межі (рівні) залишків діючих речовин ветеринарних препаратів у харчових продуктах тваринного походження", затверджених наказом Міністерства охорони здоров'я України від 23 грудня 2019 року № 2646, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 14 січня 2020 року за № 42/34325, що додаються.
2. Директорату громадського здоров'я та профілактики захворюваності (Руденко І. С.) забезпечити подання цього наказу в установленому законодавством порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра охорони здоров'я України - головного державного санітарного лікаря України Кузіна І. В.
4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування та діє до 01 травня 2022 року.
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства охорони здоров'я України
13 жовтня 2021 року № 2235
Зміни
до Показників безпечності харчових продуктів "Максимальні межі (рівні) залишків діючих речовин ветеринарних препаратів у харчових продуктах тваринного походження"
Доповнити новою таблицею 4 такого змісту:
"Таблиця 4
Максимально допустимі рівні залишків кокцидіостатиків та гістомоностатиків (що застосовувались тваринам для боротьби з кокцидіозом) у харчових продуктах тваринного походження
".
Генеральний директор Директорату громадського здоров'я та профілактики захворюваності | Ірина РУДЕНКО |