• Посилання скопійовано
Документ підготовлено в системі iplex

Про внесення змін до Переліку продукції, що підлягає обовязковій сертифікації в Україні

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України | Наказ від 25.10.2011 № 163 | Документ не діє
Реквізити
  • Видавник: Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
  • Тип: Наказ
  • Дата: 25.10.2011
  • Номер: 163
  • Статус: Документ не діє
  • Посилання скопійовано
Реквізити
  • Видавник: Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
  • Тип: Наказ
  • Дата: 25.10.2011
  • Номер: 163
  • Статус: Документ не діє
Документ підготовлено в системі iplex
МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ УКРАЇНИ
Н А К А З
25.10.2011 N 163
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
17 листопада 2011 р.
за N 1310/20048
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі N 93 від 26.01.2018 )
Про внесення змін до Переліку продукції, що підлягає обов'язковій сертифікації в Україні
Відповідно до статті 14 Декрету Кабінету Міністрів України від 10.05.93 N 46-93 "Про стандартизацію і сертифікацію" та Положення про Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, затвердженого Указом Президента України від 31.05.2011 N 634,
НАКАЗУЮ:
1. Унести до Переліку продукції, що підлягає обов'язковій сертифікації в Україні, затвердженого наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 01.02.2005 N 28, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 04.05.2005 за N 466/10746 (із змінами), такі зміни:
у розділі 26 "Харчова продукція та продовольча сировина" виключити такі пункти:
пункт 26.21 "Води мінеральні, води питні в герметичній тарі";
пункт 26.22 "Напої безалкогольні, води штучно мінералізовані та концентрати напоїв з терміном придатності до споживання не менше 30 діб, крім сухих концентратів, виготовлених із натуральної хлібної сировини";
пункт 26.32 "Консерви та пресерви рибні, риборослинні та з морепродуктів, у т.ч. ікра";
пункт 26.34 "Риба та оселедці з терміном придатності до споживання понад 30 діб";
пункт 26.35 "Риба в'ялена, копчена, з терміном придатності до споживання понад 30 діб".
2. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.
3. Департаменту технічного регулювання у п'ятиденний строк забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
4. Державному підприємству "Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості" після державної реєстрації цього наказу в Міністерстві юстиції України забезпечити його опублікування в черговому виданні щомісячного інформаційного покажчика "Стандарти".
5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України - керівника апарату Павленка В.П.
Перший віце-прем'єр-міністр
України - Міністр економічного
розвитку і торгівлі України
ПОГОДЖЕНО:
Заступник Голови
Державної митної
служби України
Голова Державної
ветеринарної та фітосанітарної
служби України
Голова комісії
з реорганізації Державного
комітету України
з питань технічного регулювання
та споживчої політики
Перший заступник
Міністра аграрної політики
та продовольства України
Заступник Міністра
охорони здоров'я України
В.о. Першого заступника
Голови Державного комітету України
з питань регуляторної політики
та підприємництва


А.П.Клюєв



С.Д.Дериволков


І.Ю.Бісюк




О.В.Пшеничка


М.Д.Безуглий

С.М.Копитов



С.Свищева