• Посилання скопійовано
Документ підготовлено в системі iplex

Зміни до Порядку застосування Норм забезпечення столово-кухонним посудом, обладнанням, інвентарем та мийними засобами Збройних Сил України на мирний час

Міністерство оборони України  | Наказ від 01.10.2018 № 488
Реквізити
  • Видавник: Міністерство оборони України
  • Тип: Наказ
  • Дата: 01.10.2018
  • Номер: 488
  • Статус: Документ діє
  • Посилання скопійовано
Реквізити
  • Видавник: Міністерство оборони України
  • Тип: Наказ
  • Дата: 01.10.2018
  • Номер: 488
  • Статус: Документ діє
Документ підготовлено в системі iplex
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
оборони України
01 жовтня 2018 року № 488
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
24 жовтня 2018 р.
за № 1199/32651
ЗМІНИ
до Порядку застосування Норм забезпечення столово-кухонним посудом, обладнанням, інвентарем та мийними засобами Збройних Сил України на мирний час
1. Пункт 1 викласти в такій редакції:
"1. Згідно зі встановленими нормами столово-кухонним посудом, обладнанням, інвентарем та мийними засобами забезпечуються тільки постійно діючі об’єкти продовольчої служби військових частин, навчальних центрів, кораблів, установ, вищих військових навчальних закладів, Міністерства оборони України та Збройних Сил України (далі - військові частини), окремі підрозділи (команди, групи), що виконують завдання в районах ліквідації стихійного лиха, техногенної катастрофи, антитерористичної операції, виконують заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії, на блокпостах, взводних та ротних опорних пунктах, гуртожитки (казарми) для військовослужбовців військової служби за контрактом, дитячі оздоровчі табори та дошкільні навчальні заклади Міністерства оборони України.
Новостворені об’єкти продовольчої служби забезпечуються за проектно-кошторисною документацією технологічним, холодильним та немеханічним обладнанням за кошти продовольчої служби. У їдальнях, в яких проведено реконструкцію або капітальний ремонт, використовується технічно налагоджене технологічне, холодильне та немеханічне обладнання, яке було раніше встановлене в цих їдальнях та ще не відслужило встановлених строків експлуатації.
Роботи з демонтажу непридатного та встановлення нового технологічного і холодильного обладнання стаціонарних їдалень (камбузів) здійснюються виїзними спеціалізованими бригадами об’єднаних центрів забезпечення (ОЦЗ), продовольчого складу. Відключення та підключення обладнання до мереж електро-, тепло-, водопостачання та каналізації здійснюються із залученням представників відповідних квартирно-експлуатаційних відділів (КЕВ) або квартирно-експлуатаційних частин (КЕЧ) районів, за якими військові частини закріплені на забезпечення.".
2. Пункт 25 викласти в такій редакції:
"25. Для збереження продовольства, що швидко псується, окремі підрозділи (команди, групи), що виконують завдання в районах ліквідації стихійного лиха, техногенної катастрофи, антитерористичної операції, заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії, на блокпостах, взводних та ротних опорних пунктах, забезпечуються скринями холодильними (холодильниками побутовими, шафами холодильними) з розрахунку одна скриня (холодильник, шафа холодильна) до 50 осіб.".
Перший
заступник начальника
Генерального штабу
Збройних Сил України
генерал-полковник




І.І. Колесник