• Посилання скопійовано
Документ підготовлено в системі iplex

Про внесення змін до Інструкції про порядок і умови поставки, закладення, зберігання і відпуску охолодженого мяса і мясних продуктів державного резерву, призначених для здійснення заходів стабілізації на ринку

Державний комітет України з державного матеріального резерву  | Наказ від 24.09.2008 № 286 | Документ не діє
Реквізити
  • Видавник: Державний комітет України з державного матеріального резерву
  • Тип: Наказ
  • Дата: 24.09.2008
  • Номер: 286
  • Статус: Документ не діє
  • Посилання скопійовано
Реквізити
  • Видавник: Державний комітет України з державного матеріального резерву
  • Тип: Наказ
  • Дата: 24.09.2008
  • Номер: 286
  • Статус: Документ не діє
Документ підготовлено в системі iplex
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ
З ДЕРЖАВНОГО МАТЕРІАЛЬНОГО РЕЗЕРВУ
Н А К А З
24.09.2008 N 286
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
16 жовтня 2008 р.
за N 983/15674
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі N 730 від 09.07.2015 )
Про внесення змін до Інструкції про порядок і умови поставки, закладення, зберігання і відпуску охолодженого м'яса і м'ясних продуктів державного резерву, призначених для здійснення заходів стабілізації на ринку
Відповідно до Закону України "Про державний матеріальний резерв" та з метою впорядкування оформлення документів на закладення охолодженого м'яса і м'ясної продукції до державного резерву
НАКАЗУЮ:
1. Унести до Інструкції про порядок і умови поставки, закладення, зберігання і відпуску охолодженого м'яса і м'ясних продуктів державного резерву, призначених для здійснення заходів стабілізації на ринку, затвердженої наказом Держкомрезерву від 22.04.2008 N 138, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 24.04.2008 за N 359/15050, такі зміни:
1.1. Пункт 3.3 викласти в такій редакції:
"3.3. При поставці охолодженого м'яса яловичини, свинини, баранини, козлятини та м'ясних продуктів вітчизняного виробництва або іноземного походження до державного резерву постачальник повинен надати такі документи:
документ, що підтверджує якість продукції, виданий виробником, - декларацію виробника (якісне посвідчення);
експертний висновок, виданий державною ветеринарною установою;
ветеринарне свідоцтво (оригінал);
висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи при надходженні нових харчових продуктів.
Допускається замість оригіналів висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи, експертного висновку, який буде зазначений в особливих відмітках оригіналу ветеринарного свідоцтва, що супроводжує партію продукції, наявність завірених копій зазначених документів.
Транспортні засоби для перевезення охолодженого м'яса яловичини, свинини, баранини, козлятини та м'ясних продуктів повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил і мати санітарний паспорт".
2. Юридичному управлінню подати цей наказ на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
3. Директору Департаменту забезпечення діяльності Комітету Ончуковій І.В. довести цей наказ до відома керівництва ДП "Ресурспостач", УкрНДІ "Ресурс".
4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Комітету Ситника В.П.
Голова Держкомрезерву
ПОГОДЖЕНО:
Голова Державного комітету
України з питань регуляторної
політики та підприємництва
В.о. Першого заступника Міністра
охорони здоров'я України,
Головного державного санітарного
лікаря України
Голова Державного комітету
ветеринарної медицини України
Міністр економіки України
М.О.Поживанов



К.О.Ващенко



А.М.Пономаренко

Г.Б.Іванова
Б.М.Данилишин