№ з/п | Найменування виду майна | Одиниця виміру | Кількість предметів на число осіб |
до 300 осіб | від 301 до 500 осіб | від 501 до 1000 осіб | від 1001 до 2000 осіб | понад 2001 особу |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
1 | Ваги настільні циферблатні до 10 кг для: | | | | | | |
а) кухонних комор; | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 |
б) обробних приміщень; | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 |
в) приміщень для нарізування хліба; | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
г) продовольчих складів, на кожне окреме приміщення (комору) зберігання; | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
ґ) готової продукції | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 |
2 | Ваги товарні шкальні від 100 до 200 кг для кухонь | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
3 | Ваги товарні шкальні від 500 до 1000 кг для: | | | | | | |
продовольчих складів на кожне окреме приміщення (комору) зберігання; | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
хліборізок | шт. | - | - | - | - | 1 |
4 | Кип’ятильники безперервної дії для кімнат тривалих побачень для приготування окропу для: | | |
чаю; | шт. | з розрахунку 0,5 л води на 1 ліжко-місце на добу |
миття посуду і столових приборів | шт. | з розрахунку 10 л води на 1 ліжко-місце |
5 | Кип’ятильники безперервної дії для приготування окропу для: | шт. | | забезпечуються посудомийними машинами і гарячим водопостачанням |
чаю; | | з розрахунку 0,5 л води на 1 людину на добу |
миття посуду і столових приборів | шт. | з розрахунку 10 л води на 1 людину на добу |
6 | Котли стравоварильні електричні або за наявності парові для приготування: | | |
а) перших страв; | | з розрахунку 1,0 л ємності на одну людину; |
б) других страв; | | з розрахунку 0,6 л ємності на одну людину; |
в) третіх страв; | | з розрахунку 0,3 л ємності на одну людину; |
г) окропу для чаю; | | з розрахунку 0,5 л ємності на одну людину; |
ґ) для виварювання кісток (котли ємністю 250-400 л) | шт. | - | - | 1 | 1 | 2 |
7 | Картоплечистки механічні потужністю: | | | | | | |
150-200 кг/год; | шт. | 1 | 1 | - | - | - |
250-350 кг/год; | шт. | - | - | 1 | 2 | 1 |
600 кг/год. | шт. | - | - | - | - | 1 |
8 | Машини шаткувальні потужністю від 1000 кг/год. і більше | шт. | - | - | 1 | 1 | 1 |
9 | Машини для різання варених овочів | шт. | - | - | 1 | 1 | 1 |
10 | Сковороди електричні з чашами ємністю: | | | | | | |
до 25 л; | шт. | 1 | - | 1 | 1 | 1 |
до 75 л | шт. | - | 1 | 1 | 2 | 3 |
11 | Машини для різання сирих овочів | шт. | - | - | 1 | 1 | 2 |
12 | Приводи універсальні з комплектами змінюваних механізмів загального призначення або універсальні кухонні машини | компл. | 1 | 1 | - | - | - |
13 | Машини посудомийні на: | | | | | | |
700 тарілок на годину; | шт. | - | 1 | - | - | - |
1000 тарілок на годину; | шт. | - | - | 1 | - | - |
2200 тарілок на годину | шт. | - | - | - | 1 | 1 |
14 | М’ясорубки електромеханічні потужністю: | | | | | | |
150-200 кг/год; | шт. | - | - | 1 | - | - |
250-350 кг/год. | шт. | - | - | - | 1 | 1 |
15 | М’ясорубка ручна побутова | шт. | 1 | 2 | 1 | 1 | 1 |
16 | Хліборізки електромеханічні | шт. | - | 1 | - | - | - |
17 | Плити кухонні з поверхнею розігріву до: | | | | | | |
1 м-2; | шт. | 1 | 1 | 3 | 1 | - |
2 м-2 | шт. | - | - | - | 2 | 3 |
18 | Плити кухонні для кімнат для тривалих побачень з поверхнею розігріву до: | | | | | | |
1 м-2; | шт. | 1 | 2 | 1 | 2 | 2 |
2 м-2 | шт. | | | 1 | 1 | 2 |
19 | Камери холодильні (морозильні) для продовольчих складів об’ємом: | | | | | | |
6 м-3; | шт. | - | 1 | 1 | - | 1 |
12-18 м-3 | шт. | 1 | 1 | - | 1 | 1 |
20 | Холодильники стаціонарні для продовольчих складів ємністю 5-25 т | шт. | - | - | 1 | 1 | 1 |
21 | Шафи холодильні для кухонь об’ємом: | | | | | | |
0,32-0,4 м-3; | шт. | 1 | - | - | - | - |
0,56-0,8 м-3; | шт. | 1 | 2 | 1 | 1 | 1 |
1,2-1,4 м-3. | шт. | - | - | 1 | 2 | 3 |
Шафи холодильні для кімнат тривалих побачень об’ємом 0,32-0,4 м-3 | шт. | 1 | 1 | 1-2 | 1-2 | 2 |
22 | Візки вантажністю 130-400 кг | шт. | - | 1 | 1 | 2 | 2 |
23 | Візки для перевезення діжок | шт. | - | 1 | 1 | 1 | 1 |
24 | Ванни мийні металеві: | | | | | | |
трисекційні; | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 |
двосекційні; | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 |
односекційні | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 |
25 | Столи виробничі | шт. | 3 | 5 | 7 | 10 | 15 |
26 | Столи обробні металеві | шт. | 3 | 5 | 7 | 10 | 15 |
27 | Колоди для розрубування м’яса: | | | | | | |
для кухонь; | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
для продовольчих складів | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
| КУХОННИЙ ПОСУД ТА ІНВЕНТАР | |
28 | Відра оцинковані або з пластичних мас: | | | | | | |
для кухонь; | шт. | 2 | 3 | 5 | 8 | 10 |
для продовольчих складів | шт. | 1 | 2 | 2 | 3 | 3 |
29 | Відра емальовані або з пластичних мас: | | | | | | |
для кухонь; | шт. | 2 | 3 | 4 | 5 | 7 |
для продовольчих складів | шт. | 1 | 2 | 2 | 3 | 3 |
30 | Виделки кухарські котлові | шт. | 1 | 1 | 2 | 2 | 2 |
31 | Виделки транжирні | шт. | 1 | 1 | 2 | 2 | 2 |
32 | Каструлі алюмінієві глибокі ємністю від 1,5 до 12 л | шт. | 5 | 7 | 10 | 12 | 15 |
33 | Каструлі (сотейники) алюмінієві ємністю 10-15 л з довгими ручками | шт. | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
34 | Котли наплитні алюмінієві ємністю 20-40 л | шт. | 5 | 7 | 10 | 15 | 20 |
35 | Ложки розливальні алюмінієві ємністю 0,2 л | шт. | 2 | 3 | 4 | 5 | 5 |
36 | Ножі жолобкові, корінчасті для чищення картоплі і овочів | шт. | 10 | 15 | 20 | 30 | 50 |
37 | Ножі консервні або пристрої для відкривання консервних банок | шт. | 2 | 2 | 3 | 5 | 7 |
38 | Ножі м’ясні для продовольчих складів | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 |
39 | Ножі "Кухарська трійка" | один комплект на кожного штатного кухаря, але не менше 4 комплектів на кухню |
40 | Ножі кухонні для: | | | | | | |
а) обробки м’яса; | шт. | 2 | 2 | 4 | 6 | 6 |
б) обробки риби; | шт. | 2 | 2 | 4 | 6 | 6 |
в) обробки овочів; | шт. | 4 | 5 | 7 | 10 | 10 |
г) нарізання масла | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 |
41 | Ножі хліборізні | шт. | 2 | 2 | 3 | 3 | 3 |
42 | Ножі-сікачі (рубаки) | шт. | - | 1 | 2 | 3 | 4 |
43 | Сокири для розрубування м’яса для: | | | | | | |
кухонь; | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
продовольчих складів | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | 2 |
44 | Черпаки кухарські алюмінієві литі ємністю 2,0 л | шт. | 2 | 2 | 3 | 4 | 5 |
45 | Фляги для молока ємністю 36-38 л | шт. | 5 | 7 | 9 | 11 | 14 |
46 | Цідилки (друшляки) алюмінієві ємністю 7,0 л | шт. | 1 | 1 | 2 | 2 | 3 |
47 | Термоси алюмінієві або з нержавіючої сталі зі стаканами ємністю: | | розраховуються, виходячи із потреби: для першої страви – 0,6 л/1 особу; для другої страви – 0,45 л/1 особу; для третьої страви – 0,3 л/1 особу |
12 л; | шт. |
36 л | шт. |
48 | Стелажі металеві для зберігання посуду | шт. | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
49 | Термометри складські для продовольчих складів на кожне окреме приміщення (комору) зберігання | шт. | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
50 | Насоси ручні для олії рослинної | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
51 | Психрометри для продовольчих складів на кожне окреме приміщення (комору) зберігання | шт. | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
52 | Маслорозподільник | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 |
53 | Овоскоп | шт. | - | - | 1 | 1 | 1 |
54 | Котломір металевий | шт. | на кожний тип котла та вид приготовленої страви |
55 | Комплект тари для доставки продуктів харчування зі складу | компл. | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
56 | Вентиляція механічного спонукання | компл. | на кожний гарячий цех, приміщення для миття посуду та овочесховище |
57 | Резервні засоби приготування їжі на твердому паливі | компл. | за фактичною потребою |