| № з/п | Найменування виду майна | Одиниця виміру | Кількість предметів на число осіб |
| до 300 осіб | від 301 до 500 осіб | від 501 до 1000 осіб | від 1001 до 2000 осіб | понад 2001 особу |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
| 1 | Ваги настільні циферблатні до 10 кг для: | | | | | | |
| а) кухонних комор; | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 |
| б) обробних приміщень; | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 |
| в) приміщень для нарізування хліба; | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
г) продовольчих складів, на кожне окреме приміщення (комору) зберігання; | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
| ґ) готової продукції | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 |
| 2 | Ваги товарні шкальні від 100 до 200 кг для кухонь | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
| 3 | Ваги товарні шкальні від 500 до 1000 кг для: | | | | | | |
продовольчих складів на кожне окреме приміщення (комору) зберігання; | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
| хліборізок | шт. | - | - | - | - | 1 |
| 4 | Кип’ятильники безперервної дії для кімнат тривалих побачень для приготування окропу для: | | |
| чаю; | шт. | з розрахунку 0,5 л води на 1 ліжко-місце на добу |
| миття посуду і столових приборів | шт. | з розрахунку 10 л води на 1 ліжко-місце |
| 5 | Кип’ятильники безперервної дії для приготування окропу для: | шт. | | забезпечуються посудомийними машинами і гарячим водопостачанням |
| чаю; | | з розрахунку 0,5 л води на 1 людину на добу |
| миття посуду і столових приборів | шт. | з розрахунку 10 л води на 1 людину на добу |
| 6 | Котли стравоварильні електричні або за наявності парові для приготування: | | |
| а) перших страв; | | з розрахунку 1,0 л ємності на одну людину; |
| б) других страв; | | з розрахунку 0,6 л ємності на одну людину; |
| в) третіх страв; | | з розрахунку 0,3 л ємності на одну людину; |
| г) окропу для чаю; | | з розрахунку 0,5 л ємності на одну людину; |
ґ) для виварювання кісток (котли ємністю 250-400 л) | шт. | - | - | 1 | 1 | 2 |
| 7 | Картоплечистки механічні потужністю: | | | | | | |
| 150-200 кг/год; | шт. | 1 | 1 | - | - | - |
| 250-350 кг/год; | шт. | - | - | 1 | 2 | 1 |
| 600 кг/год. | шт. | - | - | - | - | 1 |
| 8 | Машини шаткувальні потужністю від 1000 кг/год. і більше | шт. | - | - | 1 | 1 | 1 |
| 9 | Машини для різання варених овочів | шт. | - | - | 1 | 1 | 1 |
| 10 | Сковороди електричні з чашами ємністю: | | | | | | |
| до 25 л; | шт. | 1 | - | 1 | 1 | 1 |
| до 75 л | шт. | - | 1 | 1 | 2 | 3 |
| 11 | Машини для різання сирих овочів | шт. | - | - | 1 | 1 | 2 |
| 12 | Приводи універсальні з комплектами змінюваних механізмів загального призначення або універсальні кухонні машини | компл. | 1 | 1 | - | - | - |
| 13 | Машини посудомийні на: | | | | | | |
| 700 тарілок на годину; | шт. | - | 1 | - | - | - |
| 1000 тарілок на годину; | шт. | - | - | 1 | - | - |
| 2200 тарілок на годину | шт. | - | - | - | 1 | 1 |
| 14 | М’ясорубки електромеханічні потужністю: | | | | | | |
| 150-200 кг/год; | шт. | - | - | 1 | - | - |
| 250-350 кг/год. | шт. | - | - | - | 1 | 1 |
| 15 | М’ясорубка ручна побутова | шт. | 1 | 2 | 1 | 1 | 1 |
| 16 | Хліборізки електромеханічні | шт. | - | 1 | - | - | - |
| 17 | Плити кухонні з поверхнею розігріву до: | | | | | | |
| 1 м-2; | шт. | 1 | 1 | 3 | 1 | - |
| 2 м-2 | шт. | - | - | - | 2 | 3 |
| 18 | Плити кухонні для кімнат для тривалих побачень з поверхнею розігріву до: | | | | | | |
| 1 м-2; | шт. | 1 | 2 | 1 | 2 | 2 |
| 2 м-2 | шт. | | | 1 | 1 | 2 |
| 19 | Камери холодильні (морозильні) для продовольчих складів об’ємом: | | | | | | |
| 6 м-3; | шт. | - | 1 | 1 | - | 1 |
| 12-18 м-3 | шт. | 1 | 1 | - | 1 | 1 |
| 20 | Холодильники стаціонарні для продовольчих складів ємністю 5-25 т | шт. | - | - | 1 | 1 | 1 |
| 21 | Шафи холодильні для кухонь об’ємом: | | | | | | |
| 0,32-0,4 м-3; | шт. | 1 | - | - | - | - |
| 0,56-0,8 м-3; | шт. | 1 | 2 | 1 | 1 | 1 |
| 1,2-1,4 м-3. | шт. | - | - | 1 | 2 | 3 |
Шафи холодильні для кімнат тривалих побачень об’ємом 0,32-0,4 м-3 | шт. | 1 | 1 | 1-2 | 1-2 | 2 |
| 22 | Візки вантажністю 130-400 кг | шт. | - | 1 | 1 | 2 | 2 |
| 23 | Візки для перевезення діжок | шт. | - | 1 | 1 | 1 | 1 |
| 24 | Ванни мийні металеві: | | | | | | |
| трисекційні; | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 |
| двосекційні; | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 |
| односекційні | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 |
| 25 | Столи виробничі | шт. | 3 | 5 | 7 | 10 | 15 |
| 26 | Столи обробні металеві | шт. | 3 | 5 | 7 | 10 | 15 |
| 27 | Колоди для розрубування м’яса: | | | | | | |
| для кухонь; | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
| для продовольчих складів | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
| | КУХОННИЙ ПОСУД ТА ІНВЕНТАР | |
| 28 | Відра оцинковані або з пластичних мас: | | | | | | |
| для кухонь; | шт. | 2 | 3 | 5 | 8 | 10 |
| для продовольчих складів | шт. | 1 | 2 | 2 | 3 | 3 |
| 29 | Відра емальовані або з пластичних мас: | | | | | | |
| для кухонь; | шт. | 2 | 3 | 4 | 5 | 7 |
| для продовольчих складів | шт. | 1 | 2 | 2 | 3 | 3 |
| 30 | Виделки кухарські котлові | шт. | 1 | 1 | 2 | 2 | 2 |
| 31 | Виделки транжирні | шт. | 1 | 1 | 2 | 2 | 2 |
| 32 | Каструлі алюмінієві глибокі ємністю від 1,5 до 12 л | шт. | 5 | 7 | 10 | 12 | 15 |
| 33 | Каструлі (сотейники) алюмінієві ємністю 10-15 л з довгими ручками | шт. | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
| 34 | Котли наплитні алюмінієві ємністю 20-40 л | шт. | 5 | 7 | 10 | 15 | 20 |
| 35 | Ложки розливальні алюмінієві ємністю 0,2 л | шт. | 2 | 3 | 4 | 5 | 5 |
| 36 | Ножі жолобкові, корінчасті для чищення картоплі і овочів | шт. | 10 | 15 | 20 | 30 | 50 |
| 37 | Ножі консервні або пристрої для відкривання консервних банок | шт. | 2 | 2 | 3 | 5 | 7 |
| 38 | Ножі м’ясні для продовольчих складів | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 |
| 39 | Ножі "Кухарська трійка" | один комплект на кожного штатного кухаря, але не менше 4 комплектів на кухню |
| 40 | Ножі кухонні для: | | | | | | |
| а) обробки м’яса; | шт. | 2 | 2 | 4 | 6 | 6 |
| б) обробки риби; | шт. | 2 | 2 | 4 | 6 | 6 |
| в) обробки овочів; | шт. | 4 | 5 | 7 | 10 | 10 |
| г) нарізання масла | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 |
| 41 | Ножі хліборізні | шт. | 2 | 2 | 3 | 3 | 3 |
| 42 | Ножі-сікачі (рубаки) | шт. | - | 1 | 2 | 3 | 4 |
| 43 | Сокири для розрубування м’яса для: | | | | | | |
| кухонь; | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
| продовольчих складів | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | 2 |
| 44 | Черпаки кухарські алюмінієві литі ємністю 2,0 л | шт. | 2 | 2 | 3 | 4 | 5 |
| 45 | Фляги для молока ємністю 36-38 л | шт. | 5 | 7 | 9 | 11 | 14 |
| 46 | Цідилки (друшляки) алюмінієві ємністю 7,0 л | шт. | 1 | 1 | 2 | 2 | 3 |
| 47 | Термоси алюмінієві або з нержавіючої сталі зі стаканами ємністю: | | розраховуються, виходячи із потреби: для першої страви – 0,6 л/1 особу; для другої страви – 0,45 л/1 особу; для третьої страви – 0,3 л/1 особу |
| 12 л; | шт. |
| 36 л | шт. |
| 48 | Стелажі металеві для зберігання посуду | шт. | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
| 49 | Термометри складські для продовольчих складів на кожне окреме приміщення (комору) зберігання | шт. | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
| 50 | Насоси ручні для олії рослинної | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
| 51 | Психрометри для продовольчих складів на кожне окреме приміщення (комору) зберігання | шт. | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
| 52 | Маслорозподільник | шт. | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 |
| 53 | Овоскоп | шт. | - | - | 1 | 1 | 1 |
| 54 | Котломір металевий | шт. | на кожний тип котла та вид приготовленої страви |
| 55 | Комплект тари для доставки продуктів харчування зі складу | компл. | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
| 56 | Вентиляція механічного спонукання | компл. | на кожний гарячий цех, приміщення для миття посуду та овочесховище |
| 57 | Резервні засоби приготування їжі на твердому паливі | компл. | за фактичною потребою |