• Посилання скопійовано
Документ підготовлено в системі iplex

Про внесення змін до Переліку продукції, що підлягає обовязковій сертифікації в Україні

Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики  | Наказ від 22.09.2010 № 426 | Документ не діє
Реквізити
  • Видавник: Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики
  • Тип: Наказ
  • Дата: 22.09.2010
  • Номер: 426
  • Статус: Документ не діє
  • Посилання скопійовано
Реквізити
  • Видавник: Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики
  • Тип: Наказ
  • Дата: 22.09.2010
  • Номер: 426
  • Статус: Документ не діє
Документ підготовлено в системі iplex
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
22.09.2010 N 426
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
1 жовтня 2010 р.
за N 881/18176
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі N 93 від 26.01.2018 )
Про внесення змін до Переліку продукції, що підлягає обов'язковій сертифікації в Україні
Відповідно до статті 14 Декрету Кабінету Міністрів України від 10.05.93 N 46 "Про стандартизацію і сертифікацію" та доручення Кабінету Міністрів України від 03.09.2010 N 53215/2/1-10
НАКАЗУЮ:
1. Унести до Переліку продукції, що підлягає обов'язковій сертифікації в Україні (далі - Перелік), затвердженого наказом Держспоживстандарту України від 01.02.2005 N 28, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 04.05.2005 за N 466/10746 (із змінами), такі зміни:
1.1. У розділі 26 "Харчова продукція та продовольча сировина" виключити такі пункти:
пункт 26.8 "Сири сичужні тверді, напівтверді (самопресувальні)";
пункт 26.9 "Масло вершкове, спреди та суміші жирові, масло вершкове з наповнювачами";
пункт 26.10 "Маргарини та маргарини м'які";
пункт 26.11 "Олії рослинні харчові розфасовані в споживчу тару місткістю не більше ніж 10 кг та герметично закупорені";
пункт 26.14 "Цукерки шоколадні та цукерки глазуровані шоколадною глазур'ю з терміном зберігання не менше ніж 30 діб";
пункт 26.18 "Консерви. Соки та напої рослинні (фруктові овочеві з дерев)";
пункт 26.26 "Ковбаси напівкопчені варено-копчені з терміном зберігання не менше 30 діб та сирокопчені і сиров'ялені";
пункт 26.27 "Продукти із свинини, яловичини та м'яса інших тварин, сиров'ялені, сирокопчені з терміном зберігання не менше 30 діб";
пункт 26.28 "Консерви м'ясні і м'ясорослинні";
пункт 26.29 "Чай";
пункт 26.30 "Кава натуральна смажена";
пункт 26.31 "Кава натуральна розчинна".
2. Керівникам територіальних управлінь у справах захисту прав споживачів та державного нагляду за додержанням стандартів, норм і правил посилити контроль за продукцією, виключеною цим наказом з Переліку.
3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.
4. Управлінню технічного регулювання у п'ятиденний термін забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
5. Державному підприємству "Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості" після державної реєстрації цього наказу в Міністерстві юстиції України забезпечити його опублікування в черговому виданні щомісячного інформаційного покажчика "Стандарти".
6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Держспоживстандарту України Віткіна Л.М.
Голова
ПОГОДЖЕНО:
Перший заступник Голови
Державної митної служби України
Перший заступник Міністра
охорони здоров'я України -
головний державний санітарний
лікар України
Голова Державного комітету України
з питань регуляторної політики
та підприємництва
Заступник Голови Державного
комітету ветеринарної медицини
України
Міністр аграрної
політики України
Міністр економіки України
О.С.Матвійчук


А.Є.Гутник



С.А.Риженко


М.Бродський


В.В.Башинський

М.В.Присяжнюк
В.П.Цушко