| Код згідно з УКТ ЗЕД | Опис |
| 0201 | м'ясо великої рогатої худоби, свіже або охолоджене |
| 0202 | м'ясо великої рогатої худоби, морожене |
| 0203 | свинина свіжа, охолоджена та морожена |
| 0204 | баранина або козлятина свіжа, охолоджена та морожена |
| 0206 10 95 | їстівні субпродукти великої рогатої худоби, свіжі або охолоджені |
| 0206 29 91 | їстівні субпродукти великої рогатої худоби, морожені |
| 0207 | м'ясо та їстівні субпродукти курей свійських (Gallus domesticus), качок, гусей, індиків та цесарок, свіжі, охолоджені та морожені |
| 0409 | мед |
| 1509 10 | необроблена оливкова олія (virgin olive oil) |
| 1509 10 20 | оливкова олія екстра-класу (extra virgin olive oil) |
| Заступник директора директорату державної політики у сфері санітарних та фітосанітарних заходів - начальник головного управління з питань підакцизної продукції та органічного виробництва | Л. Хомічак |
