• Посилання скопійовано
Документ підготовлено в системі iplex

Про внесення змін та доповнень до наказу Держспоживстандарту України від 19 травня 2003 року N 89

Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики  | Наказ від 16.02.2005 № 46
Реквізити
  • Видавник: Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики
  • Тип: Наказ
  • Дата: 16.02.2005
  • Номер: 46
  • Статус: Документ діє
  • Посилання скопійовано
Реквізити
  • Видавник: Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики
  • Тип: Наказ
  • Дата: 16.02.2005
  • Номер: 46
  • Статус: Документ діє
Документ підготовлено в системі iplex
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
16.02.2005 N 46
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
29 березня 2005 р.
за N 337/10617
Про внесення змін та доповнень до наказу Держспоживстандарту України від 19 травня 2003 року N 89
Відповідно до Указу Президента України від 23 лютого 2001 року N 113 "Про заходи щодо підвищення якості вітчизняної продукції", розпорядження Президента України від 14 жовтня 2004 року N 251 "Про підтримку проведення Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) - "100 кращих товарів України", постанови Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2001 року N 1502 "Про щорічний Всеукраїнський конкурс якості", розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 березня 2004 року N 200-р "Про затвердження плану заходів щодо реалізації Концепції державної політики у сфері управління якістю продукції (товарів, робіт, послуг)" та з метою вдосконалення організації проведення Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) - "100 кращих товарів України"
НАКАЗУЮ:
1. Унести зміни та доповнення до Порядку проведення Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) - "100 кращих товарів України", затвердженого наказом Держспоживстандарту України від 19 травня 2003 року N 89 "Про затвердження нормативно-правових актів, що стосуються Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) - "100 кращих товарів України", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 3 липня 2003 року за N 541/7862, які додаються.
2. Начальнику управління з питань якості Сахацькому І.І. в установленому порядку забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
3. Відповідальність за виконання цього наказу покласти на начальника управління з питань якості Сахацького І.І.
4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Держспоживстандарту України Тесленка І.М.
Голова
ПОГОДЖЕНО:
Міністерство економіки
та з питань європейської
інтеграції України
Заступник Міністра
Міністерство промислової
політики України
Перший заступник Міністра
Міністерство аграрної
політики України
Заступник Міністра
Л.Школьник




Л.Мусіна


А.І.Мангул


В.О.Пабат
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Держспоживстандарту
України
16.02.2005 N 46
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
29 березня 2005 р.
за N 337/10617
ЗМІНИ ТА ДОПОВНЕННЯ
до Порядку проведення Всеукраїнського конкурс у якості продукції (товарів, робіт, послуг) - "100 кращих товарів України" ( z0541-03 )
1. Пункт 7.4 доповнити абзацом:
"Надати 30% знижки реєстраційного внеску учасникам, які стали фіналістами та переможцями Конкурсу попереднього року і бажають узяти участь у Конкурсі наступного року".
2. Пункт 7.6 доповнити абзацом:
"Надати 30% знижки цільового внеску учасникам, які стали фіналістами та переможцями Конкурсу попереднього року і бажають узяти участь у Конкурсі наступного року".
3. Доповнити Порядок пунктом 8 такого змісту:
"8. Прикінцеві положення
8.1 Відповідно до чинного законодавства та Програми проведення Конкурсу вповноважена організація Держспоживстандарту України та територіальні органи Держспоживстандарту України мають право в межах своїх повноважень надавати учасникам, які стали фіналістами та переможцями Конкурсу попереднього року та бажають узяти участь у Конкурсі наступного року, пільги щодо:
- безкоштовного надання консультацій про системи управління якістю відповідно до міжнародних стандартів ISO 9001 та ISO 14000, системи управління безпечністю харчових продуктів;
- знижки за участь у виставкових та рекламних заходах, організатором яких є Держспоживстандарт України."
Начальник управління
з питань якості

І.І.Сахацький