№ | Найменування послуги | Одиниця виміру | Кількість прожиткових мінімумів для працездатних осіб |
| 2 | 3 | 4 |
Розміри плати за послуги з питань ветеринарної медицини |
І | Проведення лабораторних досліджень хвороб тварин* та оцінки ветеринарно-санітарного стану продуктів тваринного походження, зокрема неїстівних, кормових добавок, преміксів, кормів, ґрунту, води для тварин, а також здійснення періодичного контролю за показниками якості та безпечності |
1 | Хіміко-токсикологічні дослідження |
1.1 | Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом рідинної хромато-мас-спектрометрії (далі - РХ-МС-МС): | x | x |
1.1.1 | окситетрацикліну | 1 дослідження | 0,56942 |
1.1.2 | тетрацикліну | 1 дослідження | 0,56933 |
1.1.3 | хлортетрацикліну | 1 дослідження | 0,56933 |
1.1.4 | доксицикліну | 1 дослідження | 0,56933 |
1.1.5 | сульфамеразину | 1 дослідження | 0,56933 |
1.1.6 | сульфаметазину | 1 дослідження | 0,56933 |
1.1.7 | сульфатіазолу | 1 дослідження | 0,56933 |
1.1.8 | сульфадіазину | 1 дослідження | 0,56933 |
1.1.9 | сульфаметоксипіридазину | 1 дослідження | 0,56933 |
1.1.10 | сульфадимідину | 1 дослідження | 0,56933 |
1.1.11 | сульфадоксину | 1 дослідження | 0,56933 |
1.1.12 | сульфадиметоксину | 1 дослідження | 0,56933 |
1.1.13 | сульфагуанідину | 1 дослідження | 0,56933 |
1.1.14 | стрептоміцину | 1 дослідження | 0,56933 |
1.1.15 | пеніциліну | 1 дослідження | 0,56933 |
1.1.16 | тилозину | 1 дослідження | 0,56933 |
1.1.17 | амоксициліну | 1 дослідження | 0,56933 |
1.1.18 | дапсону | 1 дослідження | 0,56933 |
1.1.19 | еритроміцину | 1 дослідження | 0,56933 |
1.1.20 | енрофлоксацину | 1 дослідження | 0,56933 |
1.1.21 | норфлоксацину | 1 дослідження | 0,56933 |
1.1.22 | хлорамфеніколу | 1 дослідження | 0,45110 |
1.2 | Одночасне визначення залишкової кількості груп антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 0,57839 |
1.3 | Визначення залишкової кількості сульфаніламідів у продуктах тваринного походження методом високоефективної рідинної хроматографії (далі - ВЕРХ): | x | x |
1.3.1 | сульфамеразину | 1 дослідження | 0,49137 |
1.3.2 | сульфаметазину | 1 дослідження | 0,49137 |
1.3.3 | сульфатіазолу | 1 дослідження | 0,49137 |
1.3.4 | сульфадіазину | 1 дослідження | 0,49137 |
1.3.5 | сульфаметоксипіридазину | 1 дослідження | 0,49137 |
1.3.6 | сульфадимідину | 1 дослідження | 0,49137 |
1.3.7 | сульфадоксину | 1 дослідження | 0,49137 |
1.3.8 | сульфадиметоксину | 1 дослідження | 0,49137 |
1.3.9 | сульфагуанідину | 1 дослідження | 0,49137 |
1.4 | Одночасне визначення залишкової кількості групи сульфаніламідів у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 0,59590 |
1.5 | Визначення залишкової кількості фторхінолонів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: | x | x |
1.5.1 | енрофлоксацину | 1 дослідження | 0,28922 |
1.5.2 | данофлоксацину | 1 дослідження | 0,28132 |
1.5.3 | норфлоксацину | 1 дослідження | 0,27993 |
1.6 | Визначення залишкової кількості карбендазиму в продуктах рослинного походження методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 0,50267 |
1.7 | Одночасне визначення залишкової кількості групи фторхінолонів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ | 1 дослідження | 0,32119 |
1.8 | Визначення залишкової кількості антигельмінтиків у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: | x | x |
1.8.1 | фенбендазолу | 1 дослідження | 0,50585 |
1.8.2 | альбендазолу | 1 дослідження | 0,50585 |
1.9 | Одночасне визначення залишкової кількості групи антигельмінтиків у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ | 1 дослідження | 0,50585 |
1.10 | Визначення залишкової кількості антигельмінтиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 0,67048 |
1.11 | Визначення залишкової кількості стероїдних гормонів та стильбенів у продуктах тваринного походження та сечі методом РХ-МС-МС: | x | x |
1.11.1 | діенестролу | 1 дослідження | 0,77947 |
1.11.2 | гексестролу | 1 дослідження | 0,77947 |
1.11.3 | діетилстильбестролу | 1 дослідження | 0,77947 |
1.11.4 | 19-нортестостерону | 1 дослідження | 0,77947 |
1.11.5 | метилтестостерону | 1 дослідження | 0,77947 |
1.11.6 | 17-b естрадіолу | 1 дослідження | 0,77947 |
1.12 | Одночасне визначення залишкової кількості груп стероїдних гормонів та стильбенів у продуктах тваринного походження та сечі методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 0,77947 |
1.13 | Визначення залишкової кількості нітроімідазолів у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 1,07419 |
1.14 | Визначення залишкової кількості кокцидіостатиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: | x | x |
1.14.1 | саліноміцину | 1 дослідження | 0,90628 |
1.14.2 | монензиму | 1 дослідження | 0,90628 |
1.14.3 | наразину | 1 дослідження | 0,90628 |
1.14.4 | диклазурилу | 1 дослідження | 0,90628 |
1.14.5 | динітрокарбаніліду | 1 дослідження | 0,90628 |
1.15 | Одночасне визначення залишкової кількості групи кокцидіостатиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 0,90628 |
1.16 | Визначення залишкової кількості b-агоністів у печінці та сечі методом РХ-МС-МС: | x | x |
1.16.1 | кленбутеролу | 1 дослідження | 0,63150 |
1.16.2 | сальбутамолу | 1 дослідження | 0,63150 |
1.16.3 | циматеролу | 1 дослідження | 0,63150 |
1.17 | Одночасне визначення залишкової кількості групи b-агоністів у печінці та сечі методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 0,63150 |
1.18 | Визначення залишкової кількості нестероїдних протизапальних засобів у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 0,77364 |
1.19 | Визначення залишкової кількості фарб у рибі методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 0,56192 |
1.20 | Визначення залишкової кількості колхіцину в меду методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 0,45147 |
1.21 | Визначення залишкової кількості тиреостатиків у сечі та меду методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 0,71918 |
1.22 | Визначення залишкової кількості ізоніазиду у патологічному матеріалі методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 0,50604 |
1.23 | Визначення залишкової кількості амітразу та його метаболітів у меду методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 0,64335 |
1.24 | Визначення залишкової кількості седативних речовин у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ | 1 дослідження | 0,62299 |
1.25 | Визначення барвників у продуктах тваринного та рослинного походження методом ВЕРХ | 1 дослідження | 0,38402 |
1.26 | Визначення каротиноїдів у продуктах тваринного та рослинного походження методом ВЕРХ | 1 дослідження | 0,52696 |
1.27 | Визначення вітаміну А (трансретинолу та 13-цисретинолу) методом ВЕРХ: | x | x |
1.27.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,26899 |
1.27.2 | у кормах, кормових добавках та преміксах | 1 дослідження | 0,25599 |
1.28 | Визначення вітаміну Е (альфа-, бета-, гамма-, дельта-токоферолів) методом ВЕРХ: | x | x |
1.28.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,37764 |
1.28.2 | у кормах, кормових добавках та преміксах | 1 дослідження | 0,41662 |
1.29 | Визначення меламіну в молоці та молочній продукції | 1 дослідження | 0,49866 |
1.30 | Визначення ціанурової кислоти в молоці та молочній продукції | 1 дослідження | 0,49866 |
1.31 | Визначення нітрофуранів в продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 0,61387 |
1.32 | Визначення зеранолу в продукції тваринного походження та сечі методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 0,63662 |
1.33 | Визначення харчових добавок в безалкогольних напоях методом ВЕРХ | 1 дослідження | 0,30264 |
1.34 | Визначення вітамінів А, E, D в продукції тваринного та рослинного походження, кормах, кормових добавках та преміксах | 1 дослідження | 0,83458 |
1.35 | Визначення водорозчинних вітамінів в продукції тваринного та рослинного походження, кормах, кормових добавках та преміксах | 1 дослідження | 0,78548 |
1.36 | Визначення залишкової кількості актеліка (піріміфос-метилу) методом тонкошарової хроматографії (далі - ТШХ): | x | x |
1.36.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,10699 |
1.36.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,11583 |
1.36.3 | у воді | 1 дослідження | 0,11268 |
1.37 | Визначення залишкової кількості актеліка (піріміфос-метилу) методом газової хроматографії (далі - ГХ): | x | x |
1.37.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,13551 |
1.37.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,12981 |
1.37.3 | у воді | 1 дослідження | 0,13923 |
1.38 | Визначення залишкової кількості базудину (діазинону) методом ТШХ: | x | x |
1.38.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,10959 |
1.38.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,11739 |
1.38.3 | у воді | 1 дослідження | 0,11652 |
1.39 | Визначення залишкової кількості базудину (діазинону) методом ГХ: | x | x |
1.39.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,17990 |
1.39.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,12615 |
1.39.3 | у воді | 1 дослідження | 0,12177 |
1.40 | Визначення залишкової кількості хлорофосу (трихлорфону), ДДВФ (О,о-диметил-О-(2,2-дихлорвініл) фосфат) (дихлорфосу) методом ТШХ: | x | x |
1.40.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,11851 |
1.40.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,12404 |
1.40.3 | у воді | 1 дослідження | 0,11584 |
1.41 | Визначення залишкової кількості хлорофосу (трихлорфону), ДДВФ (О,о-диметил-О-(2,2-дихлорвініл) фосфат) (дихлорфосу) методом ГХ: | x | x |
1.41.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,11456 |
1.41.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,10540 |
1.41.3 | у воді | 1 дослідження | 0,09887 |
1.42 | Визначення залишкової кількості карбофосу (малатіону) методом ТШХ: | x | x |
1.42.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,11256 |
1.42.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,11954 |
1.42.3 | у воді | 1 дослідження | 0,11457 |
1.43 | Визначення залишкової кількості карбофосу (малатіону) методом ГХ: | x | x |
1.43.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,11424 |
1.43.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,11240 |
1.43.3 | у воді | 1 дослідження | 0,10976 |
1.44 | Визначення залишкової кількості метафосу (паратіон-метилу) методом ТШХ: | x | x |
1.44.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,10963 |
1.44.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,10684 |
1.44.3 | у воді | 1 дослідження | 0,11651 |
1.45 | Визначення залишкової кількості метафосу (паратіон-метилу) методом ГХ: | x | x |
1.45.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,12360 |
1.45.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,11924 |
1.45.3 | у воді | 1 дослідження | 0,11198 |
1.46 | Визначення залишкової кількості фосфаміду (діметоату) методом ТШХ: | x | x |
1.46.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,10963 |
1.46.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,11610 |
1.46.3 | у воді | 1 дослідження | 0,11255 |
1.47 | Визначення залишкової кількості фосфаміду (діметоату) методом ГХ: | x | x |
1.47.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,12620 |
1.47.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,12054 |
1.47.3 | у воді | 1 дослідження | 0,12597 |
1.48 | Визначення залишкової кількості фталофосу (фосмету) методом ТШХ: | x | x |
1.48.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,10963 |
1.48.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,11730 |
1.48.3 | у воді | 1 дослідження | 0,11255 |
1.49 | Визначення залишкової кількості фталофосу (фосмету) методом ГХ: | x | x |
1.49.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,13344 |
1.49.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,12054 |
1.49.3 | у воді | 1 дослідження | 0,11918 |
1.50 | Визначення залишкової кількості дурсбану (хлорпіріфосу) методом ТШХ: | x | x |
1.50.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,12616 |
1.50.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,11924 |
1.50.3 | у воді | 1 дослідження | 0,11255 |
1.51 | Визначення залишкової кількості дурсбану (хлорпіріфосу) методом ГХ: | x | x |
1.51.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,12616 |
1.51.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,11924 |
1.51.3 | у воді | 1 дослідження | 0,11328 |
1.52 | Визначення залишкової кількості бромофосу методом ТШХ: | x | x |
1.52.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,10440 |
1.52.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,11946 |
1.52.3 | у воді | 1 дослідження | 0,11255 |
1.53 | Визначення залишкової кількості бромофосу методом ГХ: | x | x |
1.53.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,12783 |
1.53.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,11973 |
1.53.3 | у воді | 1 дослідження | 0,12420 |
1.54 | Визначення залишкової кількості фамфуру методом ТШХ: | x | x |
1.54.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,10963 |
1.54.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,11670 |
1.54.3 | у воді | 1 дослідження | 0,11255 |
1.55 | Визначення залишкової кількості фамфуру методом ГХ: | x | x |
1.55.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,11898 |
1.55.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,11629 |
1.55.3 | у воді | 1 дослідження | 0,11315 |
1.56 | Визначення залишкової кількості фенхлорфосу методом ТШХ: | x | x |
1.56.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,16250 |
1.56.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,11610 |
1.56.3 | у воді | 1 дослідження | 0,11236 |
1.57 | Визначення залишкової кількості фенхлорфосу методом ГХ: | x | x |
1.57.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,11898 |
1.57.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,09864 |
1.57.3 | у воді | 1 дослідження | 0,09596 |
1.58 | Визначення залишкової кількості тіофосу (паратіону) методом ТШХ: | x | x |
1.58.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,11093 |
1.58.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,11117 |
1.58.3 | у воді | 1 дослідження | 0,10270 |
1.59 | Визначення залишкової кількості тіофосу (паратіону) методом ГХ: | x | x |
1.59.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,11175 |
1.59.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,11491 |
1.59.3 | у воді | 1 дослідження | 0,09740 |
1.60 | Визначення залишкової кількості хлорфенвінфосу методом ТШХ: | x | x |
1.60.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,10369 |
1.60.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,10627 |
1.60.3 | у воді | 1 дослідження | 0,10270 |
1.61 | Визначення залишкової кількості хлорфенвінфосу методом ГХ: | x | x |
1.61.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,10598 |
1.61.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,10481 |
1.61.3 | у воді | 1 дослідження | 0,09740 |
1.62 | Визначення фостоксину у кормах, кормових добавках фотоколориметричним методом | 1 дослідження | 0,16586 |
1.63 | Визначення залишкової кількості трихлорметафосу методом ТШХ: | x | x |
1.63.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,11456 |
1.63.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,10765 |
1.63.3 | у воді | 1 дослідження | 0,10408 |
1.64 | Визначення залишкової кількості трихлорметафосу методом ГХ: | x | x |
1.64.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,11926 |
1.64.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,11309 |
1.64.3 | у воді | 1 дослідження | 0,10016 |
1.65 | Визначення фосфорорганічних сполук методом ТШХ: | x | x |
1.65.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,11900 |
1.65.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,11627 |
1.65.3 | у воді | 1 дослідження | 0,10985 |
1.65.4 | у пір’ї та вовні | 1 дослідження | 0,12095 |
1.66 | Визначення фосфорорганічних сполук методом ГХ: | x | x |
1.66.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,16014 |
1.66.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,14014 |
1.66.3 | у воді | 1 дослідження | 0,10942 |
1.67 | Визначення залишкової кількості гексахлорциклогексану (ГХЦГ) (альфа-ізомеру) методом ТШХ: | x | x |
1.67.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,09543 |
1.67.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,09178 |
1.67.3 | у воді | 1 дослідження | 0,08457 |
1.68 | Визначення залишкової кількості ГХЦГ (альфа-ізомеру) методом ГХ: | x | x |
1.68.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,08590 |
1.68.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,08641 |
1.68.3 | у воді | 1 дослідження | 0,08510 |
1.69 | Визначення залишкової кількості ГХЦГ (бета-ізомеру) методом ТШХ: | x | x |
1.69.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,08096 |
1.69.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,08316 |
1.69.3 | у воді | 1 дослідження | 0,07767 |
1.70 | Визначення залишкової кількості ГХЦГ (бета-ізомеру) методом ГХ: | x | x |
1.70.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,10559 |
1.70.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,10745 |
1.70.3 | у воді | 1 дослідження | 0,08802 |
1.71 | Визначення залишкової кількості ГХЦГ (гамма-ізомеру) методом ТШХ: | x | x |
1.71.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,09547 |
1.71.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,09506 |
1.71.3 | у воді | 1 дослідження | 0,08852 |
1.72 | Визначення залишкової кількості ГХЦГ (гамма-ізомеру) методом ГХ: | x | x |
1.72.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,08787 |
1.72.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,08787 |
1.72.3 | у воді | 1 дослідження | 0,08476 |
1.73 | Визначення залишкової кількості 4,4-дихлордифенілдихлоретилену (далі - ДДЕ) методом ТШХ: | x | x |
1.73.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,09547 |
1.73.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,09506 |
1.73.3 | у воді | 1 дослідження | 0,09177 |
1.74 | Визначення залишкової кількості 4,4-ДДЕ методом ГХ: | x | x |
1.74.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,10233 |
1.74.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,10418 |
1.74.3 | у воді | 1 дослідження | 0,08476 |
1.75 | Визначення залишкової кількості 4,4-дихлордифенілдихлоретану (далі - ДДД) методом ТШХ: | x | x |
1.75.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,09547 |
1.75.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,09506 |
1.75.3 | у воді | 1 дослідження | 0,09048 |
1.76 | Визначення залишкової кількості 4,4-ДДД методом ГХ: | x | x |
1.76.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,10233 |
1.76.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,09971 |
1.76.3 | у воді | 1 дослідження | 0,08476 |
1.77 | Визначення залишкової кількості 4,4- дихлордифеніл-трихлорметилметану (далі - ДДТ) методом ТШХ: | x | x |
1.77.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,09547 |
1.77.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,09506 |
1.77.3 | у воді | 1 дослідження | 0,07406 |
1.78 | Визначення залишкової кількості 4,4-ДДТ методом ГХ: | x | x |
1.78.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,08590 |
1.78.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,08646 |
1.78.3 | у воді | 1 дослідження | 0,07030 |
1.79 | Визначення залишкової кількості гептахлору методом ТШХ: | x | x |
1.79.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,08102 |
1.79.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,08060 |
1.79.3 | у воді | 1 дослідження | 0,07602 |
1.80 | Визначення залишкової кількості гептахлору методом ГХ: | x | x |
1.80.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,08972 |
1.80.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,08916 |
1.80.3 | у воді | 1 дослідження | 0,08476 |
1.81 | Визначення залишкової кількості гептахлор-епоксиду (ендо-, екзо-) методом ТШХ: | x | x |
1.81.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,08102 |
1.81.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,08060 |
1.81.3 | у воді | 1 дослідження | 0,07602 |
1.82 | Визначення залишкової кількості гептахлор-епоксиду (ендо-, екзо-) методом ГХ: | x | x |
1.82.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,08916 |
1.82.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,08655 |
1.82.3 | у воді | 1 дослідження | 0,07854 |
1.83 | Визначення залишкової кількості гексахлорбензолу методом ТШХ: | x | x |
1.83.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,08102 |
1.83.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,08060 |
1.83.3 | у воді | 1 дослідження | 0,07732 |
1.84 | Визначення залишкової кількості гексахлорбензолу методом ГХ: | x | x |
1.84.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,08972 |
1.84.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,08897 |
1.84.3 | у воді | 1 дослідження | 0,08476 |
1.85 | Визначення залишкової кількості альдрину методом ТШХ: | x | x |
1.85.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,08956 |
1.85.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,08784 |
1.85.3 | у воді | 1 дослідження | 0,08432 |
1.86 | Визначення залишкової кількості альдрину методом ГХ: | x | x |
1.86.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,10103 |
1.86.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,08972 |
1.86.3 | у воді | 1 дослідження | 0,08476 |
1.87 | Визначення залишкової кількості діельдрину методом ТШХ: | x | x |
1.87.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,08232 |
1.87.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,08060 |
1.87.3 | у воді | 1 дослідження | 0,07732 |
1.88 | Визначення залишкової кількості діельдрину методом ГХ: | x | x |
1.88.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,08657 |
1.88.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,08136 |
1.88.3 | у воді | 1 дослідження | 0,07233 |
1.89 | Визначення залишкової кількості ендрину методом ТШХ: | x | x |
1.89.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,09547 |
1.89.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,09506 |
1.89.3 | у воді | 1 дослідження | 0,09048 |
1.90 | Визначення залишкової кількості ендрину методом ГХ: | x | x |
1.90.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,08657 |
1.90.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,07934 |
1.90.3 | у воді | 1 дослідження | 0,07233 |
1.91 | Визначення залишкової кількості альфа-хлордану методом ТШХ: | x | x |
1.91.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,08102 |
1.91.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,08060 |
1.91.3 | у воді | 1 дослідження | 0,07732 |
1.92 | Визначення залишкової кількості альфа-хлордану методом ГХ: | x | x |
1.92.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,08194 |
1.92.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,07486 |
1.92.3 | у воді | 1 дослідження | 0,07030 |
1.93 | Визначення залишкової кількості гамма-хлордану методом ТШХ: | x | x |
1.93.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,07227 |
1.93.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,06913 |
1.93.3 | у воді | 1 дослідження | 0,06353 |
1.94 | Визначення залишкової кількості гамма-хлордану методом ГХ: | x | x |
1.94.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,08657 |
1.94.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,08005 |
1.94.3 | у воді | 1 дослідження | 0,07233 |
1.95 | Визначення залишкової кількості альфа-, бета-ендосульфану методом ТШХ: | x | x |
1.95.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,08102 |
1.95.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,08060 |
1.95.3 | у воді | 1 дослідження | 0,07663 |
1.96 | Визначення залишкової кількості альфа-ендосульфану методом ГХ: | x | x |
1.96.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,08657 |
1.96.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,08655 |
1.96.3 | у воді | 1 дослідження | 0,07233 |
1.97 | Визначення залишкової кількості бета-ендосульфану методом ГХ: | x | x |
1.97.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,08657 |
1.97.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,08395 |
1.97.3 | у воді | 1 дослідження | 0,07233 |
1.98 | Визначення залишкової кількості метоксихлору методом ТШХ: | x | x |
1.98.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,08102 |
1.98.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,08060 |
1.98.3 | у воді | 1 дослідження | 0,07732 |
1.99 | Визначення залишкової кількості метоксихлору методом ГХ: | x | x |
1.99.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,08657 |
1.99.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,08526 |
1.99.3 | у воді | 1 дослідження | 0,07030 |
1.100 | Визначення залишкової кількості ізодрину методом ТШХ: | x | x |
1.100.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,08102 |
1.100.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,08060 |
1.100.3 | у воді | 1 дослідження | 0,07732 |
1.101 | Визначення залишкової кількості ізодрину методом ГХ: | x | x |
1.101.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,08657 |
1.101.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,07730 |
1.101.3 | у воді | 1 дослідження | 0,07030 |
1.102 | Визначення хлорорганічних сполук методом ТШХ: | x | x |
1.102.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,09134 |
1.102.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,08887 |
1.102.3 | у воді | 1 дослідження | 0,08146 |
1.102.4 | у пір’ї та вовні | 1 дослідження | 0,12858 |
1.103 | Визначення хлорорганічних сполук методом ГХ: | x | x |
1.103.1 | у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 0,11754 |
1.103.2 | у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 0,11222 |
1.103.3 | у воді | 1 дослідження | 0,09828 |
1.104 | Визначення залишкової кількості поліхлорованих біфенілів методом ГХ: | x | x |