• Посилання скопійовано
Документ підготовлено в системі iplex

Про внесення змін до наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 13 лютого 2013 року N 96

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України | Наказ від 25.02.2021 № 395
Реквізити
  • Видавник: Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України
  • Тип: Наказ
  • Дата: 25.02.2021
  • Номер: 395
  • Статус: Документ діє
  • Посилання скопійовано
Реквізити
  • Видавник: Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України
  • Тип: Наказ
  • Дата: 25.02.2021
  • Номер: 395
  • Статус: Документ діє
Документ підготовлено в системі iplex
МІНІСТЕРСТВО РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ, ТОРГІВЛІ ТА
СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ
НАКАЗ
25.02.2021 № 395
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
12 березня 2021 р.
за № 315/35937
Про внесення змін до наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 13 лютого 2013 року № 96
Відповідно до пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2011 року № 1348 "Деякі питання надання послуг Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, органами та установами, що належать до сфери її управління", пункту 9 Положення про Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 серпня 2014 року № 459 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 року № 124),
НАКАЗУЮ:
1. Внести до наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 13 лютого 2013 року № 96 "Про затвердження розмірів плати за послуги з питань ветеринарної медицини, захисту рослин, охорони прав на сорти рослин, які надаються органами та установами, що входять до сфери управління Державної ветеринарної та фітосанітарної служби", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 07 березня 2013 року за № 380/22912, такі зміни:
1) заголовок наказу викласти в такій редакції:
"Про затвердження Розмірів плати за послуги, які надаються територіальними органами та бюджетними установами, що належать до сфери управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів";
2) преамбулу викласти в такій редакції:
"Відповідно до пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2011 року № 1348 "Деякі питання надання послуг Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, органами та установами, що належать до сфери її управління ";
3) пункт 1 викласти в такій редакції:
"1. Затвердити Розміри плати за послуги, які надаються територіальними органами та бюджетними установами, що належать до сфери управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, що додаються.";
4) пункт 2 викласти в такій редакції:
"2. Послуги, які надаються територіальними органами та бюджетними установами, що належать до сфери управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, здійснюються за зверненнями фізичних та юридичних осіб.
Розміри плати за послуги, які надаються територіальними органами та бюджетними установами, що належать до сфери управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, розраховуються, виходячи з розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб на 01 січня календарного року.".
2. Внести зміни до Розмірів плати за послуги, які надаються Головною державною фітосанітарною інспекцією, державною фітосанітарною інспекцією Автономної Республіки Крим, державними фітосанітарними інспекціями в областях і бюджетними установами, що належать до сфери управління Державної ветеринарної та фітосанітарної служби, з питань захисту рослин, затверджених наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 13 лютого 2013 року № 96, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 07 березня 2013 року за № 380/22912 (у редакції наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 26 січня 2016 року № 18), Розмірів плати за послуги, які надаються регіональними службами державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті і установами, що належать до сфери управління Державної ветеринарної та фітосанітарної служби, з питань ветеринарної медицини, затверджених наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 13 лютого 2013 року № 96, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 07 березня 2013 року за № 381/22913 (у редакції наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 26 січня 2016 року № 18), Розмірів плати за послуги, які надаються бюджетними установами, що належать до сфери управління Державної ветеринарної та фітосанітарної служби, з питань охорони прав на сорти рослин, затверджених наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 13 лютого 2013 року № 96, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 07 березня 2013 року за № 382/22914, виклавши їх у новій редакції, що додається.
3. Директорату державної політики у сфері санітарних та фітосанітарних заходів забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому законодавством порядку.
4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.
5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України згідно з розподілом функціональних обов’язків.
Міністр розвитку економіки, торгівлі
та сільського господарства України

І. Петрашко
ПОГОДЖЕНО:
Заступник Міністра фінансів України
Заступник Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

О. Кава
А. Лордкіпанідзе
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
аграрної політики
та продовольства України
13 лютого 2013 року № 96
(у редакції наказу
Міністерства розвитку
економіки, торгівлі
та сільського
господарства України
від 25 лютого 2021 року № 395)
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
12 березня 2021 р.
за № 315/35937
РОЗМІРИ
плати за послуги, які надаються територіальними органами та бюджетними установами, що належать до сфери управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
Найменування послугиОдиниця виміруКількість прожиткових мінімумів для працездатних осіб
234
Розміри плати за послуги з питань ветеринарної медицини
ІПроведення лабораторних досліджень хвороб тварин* та оцінки ветеринарно-санітарного стану продуктів тваринного походження, зокрема неїстівних, кормових добавок, преміксів, кормів, ґрунту, води для тварин, а також здійснення періодичного контролю за показниками якості та безпечності
1Хіміко-токсикологічні дослідження
1.1Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом рідинної хромато-мас-спектрометрії (далі - РХ-МС-МС):xx
1.1.1окситетрацикліну1 дослідження0,56942
1.1.2тетрацикліну1 дослідження0,56933
1.1.3хлортетрацикліну1 дослідження0,56933
1.1.4доксицикліну1 дослідження0,56933
1.1.5сульфамеразину1 дослідження0,56933
1.1.6сульфаметазину1 дослідження0,56933
1.1.7сульфатіазолу1 дослідження0,56933
1.1.8сульфадіазину1 дослідження0,56933
1.1.9сульфаметоксипіридазину1 дослідження0,56933
1.1.10сульфадимідину1 дослідження0,56933
1.1.11сульфадоксину1 дослідження0,56933
1.1.12сульфадиметоксину1 дослідження0,56933
1.1.13сульфагуанідину1 дослідження0,56933
1.1.14стрептоміцину1 дослідження0,56933
1.1.15пеніциліну1 дослідження0,56933
1.1.16тилозину1 дослідження0,56933
1.1.17амоксициліну1 дослідження0,56933
1.1.18дапсону1 дослідження0,56933
1.1.19еритроміцину1 дослідження0,56933
1.1.20енрофлоксацину1 дослідження0,56933
1.1.21норфлоксацину1 дослідження0,56933
1.1.22хлорамфеніколу1 дослідження0,45110
1.2Одночасне визначення залишкової кількості груп антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС1 дослідження0,57839
1.3Визначення залишкової кількості сульфаніламідів у продуктах тваринного походження методом високоефективної рідинної хроматографії (далі - ВЕРХ):xx
1.3.1сульфамеразину1 дослідження0,49137
1.3.2сульфаметазину1 дослідження0,49137
1.3.3сульфатіазолу1 дослідження0,49137
1.3.4сульфадіазину1 дослідження0,49137
1.3.5сульфаметоксипіридазину1 дослідження0,49137
1.3.6сульфадимідину1 дослідження0,49137
1.3.7сульфадоксину1 дослідження0,49137
1.3.8сульфадиметоксину1 дослідження0,49137
1.3.9сульфагуанідину1 дослідження0,49137
1.4Одночасне визначення залишкової кількості групи сульфаніламідів у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС1 дослідження0,59590
1.5Визначення залишкової кількості фторхінолонів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ:xx
1.5.1енрофлоксацину1 дослідження0,28922
1.5.2данофлоксацину1 дослідження0,28132
1.5.3норфлоксацину1 дослідження0,27993
1.6Визначення залишкової кількості карбендазиму в продуктах рослинного походження методом РХ-МС-МС1 дослідження0,50267
1.7Одночасне визначення залишкової кількості групи фторхінолонів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ1 дослідження0,32119
1.8Визначення залишкової кількості антигельмінтиків у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ:xx
1.8.1фенбендазолу1 дослідження0,50585
1.8.2альбендазолу1 дослідження0,50585
1.9Одночасне визначення залишкової кількості групи антигельмінтиків у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ1 дослідження0,50585
1.10Визначення залишкової кількості антигельмінтиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС1 дослідження0,67048
1.11Визначення залишкової кількості стероїдних гормонів та стильбенів у продуктах тваринного походження та сечі методом РХ-МС-МС:xx
1.11.1діенестролу1 дослідження0,77947
1.11.2гексестролу1 дослідження0,77947
1.11.3діетилстильбестролу1 дослідження0,77947
1.11.419-нортестостерону1 дослідження0,77947
1.11.5метилтестостерону1 дослідження0,77947
1.11.617-b естрадіолу1 дослідження0,77947
1.12Одночасне визначення залишкової кількості груп стероїдних гормонів та стильбенів у продуктах тваринного походження та сечі методом РХ-МС-МС1 дослідження0,77947
1.13Визначення залишкової кількості нітроімідазолів у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС1 дослідження1,07419
1.14Визначення залишкової кількості кокцидіостатиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС:xx
1.14.1саліноміцину1 дослідження0,90628
1.14.2монензиму1 дослідження0,90628
1.14.3наразину1 дослідження0,90628
1.14.4диклазурилу1 дослідження0,90628
1.14.5динітрокарбаніліду1 дослідження0,90628
1.15Одночасне визначення залишкової кількості групи кокцидіостатиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС1 дослідження0,90628
1.16Визначення залишкової кількості b-агоністів у печінці та сечі методом РХ-МС-МС:xx
1.16.1кленбутеролу1 дослідження0,63150
1.16.2сальбутамолу1 дослідження0,63150
1.16.3циматеролу1 дослідження0,63150
1.17Одночасне визначення залишкової кількості групи b-агоністів у печінці та сечі методом РХ-МС-МС1 дослідження0,63150
1.18Визначення залишкової кількості нестероїдних протизапальних засобів у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС1 дослідження0,77364
1.19Визначення залишкової кількості фарб у рибі методом РХ-МС-МС1 дослідження0,56192
1.20Визначення залишкової кількості колхіцину в меду методом РХ-МС-МС1 дослідження0,45147
1.21Визначення залишкової кількості тиреостатиків у сечі та меду методом РХ-МС-МС1 дослідження0,71918
1.22Визначення залишкової кількості ізоніазиду у патологічному матеріалі методом РХ-МС-МС1 дослідження0,50604
1.23Визначення залишкової кількості амітразу та його метаболітів у меду методом РХ-МС-МС1 дослідження0,64335
1.24Визначення залишкової кількості седативних речовин у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ1 дослідження0,62299
1.25Визначення барвників у продуктах тваринного та рослинного походження методом ВЕРХ1 дослідження0,38402
1.26Визначення каротиноїдів у продуктах тваринного та рослинного походження методом ВЕРХ1 дослідження0,52696
1.27Визначення вітаміну А (трансретинолу та 13-цисретинолу) методом ВЕРХ:xx
1.27.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,26899
1.27.2у кормах, кормових добавках та преміксах1 дослідження0,25599
1.28Визначення вітаміну Е (альфа-, бета-, гамма-, дельта-токоферолів) методом ВЕРХ:xx
1.28.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,37764
1.28.2у кормах, кормових добавках та преміксах1 дослідження0,41662
1.29Визначення меламіну в молоці та молочній продукції1 дослідження0,49866
1.30Визначення ціанурової кислоти в молоці та молочній продукції1 дослідження0,49866
1.31Визначення нітрофуранів в продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС1 дослідження0,61387
1.32Визначення зеранолу в продукції тваринного походження та сечі методом РХ-МС-МС1 дослідження0,63662
1.33Визначення харчових добавок в безалкогольних напоях методом ВЕРХ1 дослідження0,30264
1.34Визначення вітамінів А, E, D в продукції тваринного та рослинного походження, кормах, кормових добавках та преміксах1 дослідження0,83458
1.35Визначення водорозчинних вітамінів в продукції тваринного та рослинного походження, кормах, кормових добавках та преміксах1 дослідження0,78548
1.36Визначення залишкової кількості актеліка (піріміфос-метилу) методом тонкошарової хроматографії (далі - ТШХ):xx
1.36.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,10699
1.36.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,11583
1.36.3у воді1 дослідження0,11268
1.37Визначення залишкової кількості актеліка (піріміфос-метилу) методом газової хроматографії (далі - ГХ):xx
1.37.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,13551
1.37.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,12981
1.37.3у воді1 дослідження0,13923
1.38Визначення залишкової кількості базудину (діазинону) методом ТШХ:xx
1.38.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,10959
1.38.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,11739
1.38.3у воді1 дослідження0,11652
1.39Визначення залишкової кількості базудину (діазинону) методом ГХ:xx
1.39.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,17990
1.39.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,12615
1.39.3у воді1 дослідження0,12177
1.40Визначення залишкової кількості хлорофосу (трихлорфону), ДДВФ (О,о-диметил-О-(2,2-дихлорвініл) фосфат) (дихлорфосу) методом ТШХ:xx
1.40.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,11851
1.40.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,12404
1.40.3у воді1 дослідження0,11584
1.41Визначення залишкової кількості хлорофосу (трихлорфону), ДДВФ (О,о-диметил-О-(2,2-дихлорвініл) фосфат) (дихлорфосу) методом ГХ:xx
1.41.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,11456
1.41.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,10540
1.41.3у воді1 дослідження0,09887
1.42Визначення залишкової кількості карбофосу (малатіону) методом ТШХ:xx
1.42.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,11256
1.42.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,11954
1.42.3у воді1 дослідження0,11457
1.43Визначення залишкової кількості карбофосу (малатіону) методом ГХ:xx
1.43.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,11424
1.43.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,11240
1.43.3у воді1 дослідження0,10976
1.44Визначення залишкової кількості метафосу (паратіон-метилу) методом ТШХ:xx
1.44.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,10963
1.44.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,10684
1.44.3у воді1 дослідження0,11651
1.45Визначення залишкової кількості метафосу (паратіон-метилу) методом ГХ:xx
1.45.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,12360
1.45.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,11924
1.45.3у воді1 дослідження0,11198
1.46Визначення залишкової кількості фосфаміду (діметоату) методом ТШХ:xx
1.46.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,10963
1.46.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,11610
1.46.3у воді1 дослідження0,11255
1.47Визначення залишкової кількості фосфаміду (діметоату) методом ГХ:xx
1.47.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,12620
1.47.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,12054
1.47.3у воді1 дослідження0,12597
1.48Визначення залишкової кількості фталофосу (фосмету) методом ТШХ:xx
1.48.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,10963
1.48.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,11730
1.48.3у воді1 дослідження0,11255
1.49Визначення залишкової кількості фталофосу (фосмету) методом ГХ:xx
1.49.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,13344
1.49.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,12054
1.49.3у воді1 дослідження0,11918
1.50Визначення залишкової кількості дурсбану (хлорпіріфосу) методом ТШХ:xx
1.50.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,12616
1.50.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,11924
1.50.3у воді1 дослідження0,11255
1.51Визначення залишкової кількості дурсбану (хлорпіріфосу) методом ГХ:xx
1.51.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,12616
1.51.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,11924
1.51.3у воді1 дослідження0,11328
1.52Визначення залишкової кількості бромофосу методом ТШХ:xx
1.52.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,10440
1.52.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,11946
1.52.3у воді1 дослідження0,11255
1.53Визначення залишкової кількості бромофосу методом ГХ:xx
1.53.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,12783
1.53.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,11973
1.53.3у воді1 дослідження0,12420
1.54Визначення залишкової кількості фамфуру методом ТШХ:xx
1.54.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,10963
1.54.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,11670
1.54.3у воді1 дослідження0,11255
1.55Визначення залишкової кількості фамфуру методом ГХ:xx
1.55.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,11898
1.55.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,11629
1.55.3у воді1 дослідження0,11315
1.56Визначення залишкової кількості фенхлорфосу методом ТШХ:xx
1.56.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,16250
1.56.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,11610
1.56.3у воді1 дослідження0,11236
1.57Визначення залишкової кількості фенхлорфосу методом ГХ:xx
1.57.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,11898
1.57.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,09864
1.57.3у воді1 дослідження0,09596
1.58Визначення залишкової кількості тіофосу (паратіону) методом ТШХ:xx
1.58.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,11093
1.58.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,11117
1.58.3у воді1 дослідження0,10270
1.59Визначення залишкової кількості тіофосу (паратіону) методом ГХ:xx
1.59.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,11175
1.59.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,11491
1.59.3у воді1 дослідження0,09740
1.60Визначення залишкової кількості хлорфенвінфосу методом ТШХ:xx
1.60.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,10369
1.60.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,10627
1.60.3у воді1 дослідження0,10270
1.61Визначення залишкової кількості хлорфенвінфосу методом ГХ:xx
1.61.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,10598
1.61.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,10481
1.61.3у воді1 дослідження0,09740
1.62Визначення фостоксину у кормах, кормових добавках фотоколориметричним методом1 дослідження0,16586
1.63Визначення залишкової кількості трихлорметафосу методом ТШХ:xx
1.63.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,11456
1.63.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,10765
1.63.3у воді1 дослідження0,10408
1.64Визначення залишкової кількості трихлорметафосу методом ГХ:xx
1.64.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,11926
1.64.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,11309
1.64.3у воді1 дослідження0,10016
1.65Визначення фосфорорганічних сполук методом ТШХ:xx
1.65.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,11900
1.65.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,11627
1.65.3у воді1 дослідження0,10985
1.65.4у пір’ї та вовні1 дослідження0,12095
1.66Визначення фосфорорганічних сполук методом ГХ:xx
1.66.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,16014
1.66.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,14014
1.66.3у воді1 дослідження0,10942
1.67Визначення залишкової кількості гексахлорциклогексану (ГХЦГ) (альфа-ізомеру) методом ТШХ:xx
1.67.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,09543
1.67.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,09178
1.67.3у воді1 дослідження0,08457
1.68Визначення залишкової кількості ГХЦГ (альфа-ізомеру) методом ГХ:xx
1.68.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,08590
1.68.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,08641
1.68.3у воді1 дослідження0,08510
1.69Визначення залишкової кількості ГХЦГ (бета-ізомеру) методом ТШХ:xx
1.69.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,08096
1.69.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,08316
1.69.3у воді1 дослідження0,07767
1.70Визначення залишкової кількості ГХЦГ (бета-ізомеру) методом ГХ:xx
1.70.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,10559
1.70.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,10745
1.70.3у воді1 дослідження0,08802
1.71Визначення залишкової кількості ГХЦГ (гамма-ізомеру) методом ТШХ:xx
1.71.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,09547
1.71.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,09506
1.71.3у воді1 дослідження0,08852
1.72Визначення залишкової кількості ГХЦГ (гамма-ізомеру) методом ГХ:xx
1.72.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,08787
1.72.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,08787
1.72.3у воді1 дослідження0,08476
1.73Визначення залишкової кількості 4,4-дихлордифенілдихлоретилену (далі - ДДЕ) методом ТШХ:xx
1.73.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,09547
1.73.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,09506
1.73.3у воді1 дослідження0,09177
1.74Визначення залишкової кількості 4,4-ДДЕ методом ГХ:xx
1.74.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,10233
1.74.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,10418
1.74.3у воді1 дослідження0,08476
1.75Визначення залишкової кількості 4,4-дихлордифенілдихлоретану (далі - ДДД) методом ТШХ:xx
1.75.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,09547
1.75.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,09506
1.75.3у воді1 дослідження0,09048
1.76Визначення залишкової кількості 4,4-ДДД методом ГХ:xx
1.76.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,10233
1.76.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,09971
1.76.3у воді1 дослідження0,08476
1.77Визначення залишкової кількості 4,4- дихлордифеніл-трихлорметилметану (далі - ДДТ) методом ТШХ:xx
1.77.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,09547
1.77.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,09506
1.77.3у воді1 дослідження0,07406
1.78Визначення залишкової кількості 4,4-ДДТ методом ГХ:xx
1.78.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,08590
1.78.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,08646
1.78.3у воді1 дослідження0,07030
1.79Визначення залишкової кількості гептахлору методом ТШХ:xx
1.79.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,08102
1.79.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,08060
1.79.3у воді1 дослідження0,07602
1.80Визначення залишкової кількості гептахлору методом ГХ:xx
1.80.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,08972
1.80.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,08916
1.80.3у воді1 дослідження0,08476
1.81Визначення залишкової кількості гептахлор-епоксиду (ендо-, екзо-) методом ТШХ:xx
1.81.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,08102
1.81.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,08060
1.81.3у воді1 дослідження0,07602
1.82Визначення залишкової кількості гептахлор-епоксиду (ендо-, екзо-) методом ГХ:xx
1.82.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,08916
1.82.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,08655
1.82.3у воді1 дослідження0,07854
1.83Визначення залишкової кількості гексахлорбензолу методом ТШХ:xx
1.83.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,08102
1.83.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,08060
1.83.3у воді1 дослідження0,07732
1.84Визначення залишкової кількості гексахлорбензолу методом ГХ:xx
1.84.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,08972
1.84.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,08897
1.84.3у воді1 дослідження0,08476
1.85Визначення залишкової кількості альдрину методом ТШХ:xx
1.85.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,08956
1.85.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,08784
1.85.3у воді1 дослідження0,08432
1.86Визначення залишкової кількості альдрину методом ГХ:xx
1.86.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,10103
1.86.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,08972
1.86.3у воді1 дослідження0,08476
1.87Визначення залишкової кількості діельдрину методом ТШХ:xx
1.87.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,08232
1.87.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,08060
1.87.3у воді1 дослідження0,07732
1.88Визначення залишкової кількості діельдрину методом ГХ:xx
1.88.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,08657
1.88.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,08136
1.88.3у воді1 дослідження0,07233
1.89Визначення залишкової кількості ендрину методом ТШХ:xx
1.89.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,09547
1.89.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,09506
1.89.3у воді1 дослідження0,09048
1.90Визначення залишкової кількості ендрину методом ГХ:xx
1.90.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,08657
1.90.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,07934
1.90.3у воді1 дослідження0,07233
1.91Визначення залишкової кількості альфа-хлордану методом ТШХ:xx
1.91.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,08102
1.91.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,08060
1.91.3у воді1 дослідження0,07732
1.92Визначення залишкової кількості альфа-хлордану методом ГХ:xx
1.92.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,08194
1.92.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,07486
1.92.3у воді1 дослідження0,07030
1.93Визначення залишкової кількості гамма-хлордану методом ТШХ:xx
1.93.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,07227
1.93.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,06913
1.93.3у воді1 дослідження0,06353
1.94Визначення залишкової кількості гамма-хлордану методом ГХ:xx
1.94.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,08657
1.94.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,08005
1.94.3у воді1 дослідження0,07233
1.95Визначення залишкової кількості альфа-, бета-ендосульфану методом ТШХ:xx
1.95.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,08102
1.95.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,08060
1.95.3у воді1 дослідження0,07663
1.96Визначення залишкової кількості альфа-ендосульфану методом ГХ:xx
1.96.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,08657
1.96.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,08655
1.96.3у воді1 дослідження0,07233
1.97Визначення залишкової кількості бета-ендосульфану методом ГХ:xx
1.97.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,08657
1.97.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,08395
1.97.3у воді1 дослідження0,07233
1.98Визначення залишкової кількості метоксихлору методом ТШХ:xx
1.98.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,08102
1.98.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,08060
1.98.3у воді1 дослідження0,07732
1.99Визначення залишкової кількості метоксихлору методом ГХ:xx
1.99.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,08657
1.99.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,08526
1.99.3у воді1 дослідження0,07030
1.100Визначення залишкової кількості ізодрину методом ТШХ:xx
1.100.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,08102
1.100.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,08060
1.100.3у воді1 дослідження0,07732
1.101Визначення залишкової кількості ізодрину методом ГХ:xx
1.101.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,08657
1.101.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,07730
1.101.3у воді1 дослідження0,07030
1.102Визначення хлорорганічних сполук методом ТШХ:xx
1.102.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,09134
1.102.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,08887
1.102.3у воді1 дослідження0,08146
1.102.4у пір’ї та вовні1 дослідження0,12858
1.103Визначення хлорорганічних сполук методом ГХ:xx
1.103.1у продуктах тваринного та рослинного походження1 дослідження0,11754
1.103.2у кормах, кормових добавках1 дослідження0,11222
1.103.3у воді1 дослідження0,09828
1.104Визначення залишкової кількості поліхлорованих біфенілів методом ГХ:xx