• Посилання скопійовано
Документ підготовлено в системі iplex

Про затвердження Інструкцій щодо заповнення форм державних статистичних спостережень про надходження продукції тваринництва на переробні підприємства

Державний комітет статистики України  | Наказ, Інструкція від 23.01.2006 № 11 | Документ не діє
Реквізити
  • Видавник: Державний комітет статистики України
  • Тип: Наказ, Інструкція
  • Дата: 23.01.2006
  • Номер: 11
  • Статус: Документ не діє
  • Посилання скопійовано
Реквізити
  • Видавник: Державний комітет статистики України
  • Тип: Наказ, Інструкція
  • Дата: 23.01.2006
  • Номер: 11
  • Статус: Документ не діє
Документ підготовлено в системі iplex
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
23.01.2006 N 11
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
16 березня 2006 р.
за N 276/12150
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Державного комітету статистики N 296 від 27.08.2008 )
Про затвердження Інструкцій щодо заповнення форм державних статистичних спостережень про надходження продукції тваринництва на переробні підприємства
Відповідно до статті 14 Закону України "Про державну статистику", з метою удосконалення державних статистичних спостережень у галузі сільського господарства
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити та ввести в дію з 1 квітня 2006 року:
1.1. Інструкцію щодо заповнення форми державного статистичного спостереження N 11-заг "Звіт про надходження худоби та птиці на переробні підприємства за січень -__________ 200_ року (квартальна)" (додається).
1.2. Інструкцію щодо заповнення форми державного статистичного спостереження N 13-заг "Звіт про надходження молока на переробні підприємства за січень -__________ 200_ року (квартальна)" (додається.
2. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Остапчука Ю.М.
Голова О.Г.Осауленко
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державного комітету
статистики України
23.01.2006 N 11
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
16 березня 2006 р.
за N 276/12150
ІНСТРУКЦІЯ
щодо заповнення форми державного статистичного спостереження N 11-заг "Звіт про надходження худоби та птиці на переробні підприємства за січень - __________200_ року (квартальна)"
1.Загальні положення
1.1. Адресна частина форми заповнюється таким чином:
реквізит "Найменування організації-складача інформації" - указується повна назва підприємства, що подає форму (згідно з установчими документами);
реквізит "Поштова адреса" - указується фактична повна адреса підприємства, що подає форму;
сітка кодів заповнюється підприємствами згідно з довідкою про включення підприємства до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ).
2. Заповнення бланка форми
2.1. У рядку 01 (графа 1) розділу I наводиться жива маса худоби та птиці (мінус установлені знижки на вміст шлунково-кишкового тракту, навалу, засміченості та підвищеної вологості вовни в овець та пір'яного покриття водоплавної птиці, а також на тільність, суягність, супоросність і жеребність, які відповідають вимогам діючих стандартів та технічних умов), худа худоба, нестандартні свині та птиця, нестандартне м'ясо, а також фактично отриманий приріст від відгодівлі, нагулу та дорощування худоби та птиці, що закуплені підприємством для дорощування та відгодівлі. У загальні обсяги надходжень не включається хвора худоба, м'ясо якої згідно з правилами ветеринарно-санітарної експертизи не придатне для використання за харчовою метою.
2.1.1. М'ясо худоби та птиці, продукція в переробленому вигляді, яка надійшла на переробні підприємства, уключається у форму в перерахунку на живу вагу за встановленими коефіцієнтами.
2.1.2. Не враховується в обсяги надходжень маса живої племінної та худоби поліпшеної якості, уключаючи коней, племінних кролів та птиці, а також маса високопродуктивної великої рогатої худоби, що була закуплена в товаровиробників для подальшої реалізації чи з репродуктивною метою.
2.1.3. Продукція, яка надійшла на переробку на давальницьких засадах, не включається в загальні обсяги закупленої продукції і наводиться у рядку 12 (графа 1).
2.2. У рядку 02 (графа 1) наводиться обсяг закупленої худоби та птиці в забійній масі.
2.3. У рядках 03-07 (графа 1) наводяться обсяги, що надійшли на переробку, у розрізі основних видів худоби в живій масі (сума рядків з 03 до 07 повинна дорівнювати рядку 01).
2.4. Дані рядка 01 (графа 1) повинні дорівнювати сумі даних рядків 08, 09 та 10, що характеризують надходження худоби та птиці в розрізі категорій товаровиробників.
2.4.1. У рядку 08 наводиться надходження худоби та птиці безпосередньо від підприємств, що здійснюють сільськогосподарську діяльність (уключаючи надходження від фермерських господарств та підсобних господарств підприємств інших галузей економіки, а також приріст від відгодівлі, нагулу та дорощування).
2.4.2. У рядку 09 наводиться надходження худоби та птиці від населення (безпосередньо від громадян, особистих селянських господарств; прийняті сільськогосподарським підприємством від своїх працівників та службовців за договором для подальшої доставки худоби та птиці на переробні підприємства).
2.4.3. У рядку 10 наводиться надходження худоби та птиці від інших господарських структур (що не знайшли відображення в рядках 08 та 09 звіту).
2.5. У графі 2 рядків 01, 03-10 розділу I наводиться вартість закупленої худоби та птиці. Вартістю продукції для завдань цієї Інструкції є належні до сплати суми за продукцію за цінами, що фактично склалися у звітному періоді, з урахуванням надбавок (знижок) за якість продукції, але без урахування накладних витрат на закупівлю, транспортні та експедиційні витрати, доплат і дотацій, податку на додану вартість.
2.6. У графі 3 розділу I, у розрізі категорій господарств та видів худоби наводяться суми нарахованих доплат та дотацій сільськогосподарським виробникам за продану ними переробним підприємствам худобу та птицю, які передбачені чинним законодавством. Ці суми не включаються у вартість закупленої худоби та птиці (ряд. 01, 03-10).
2.7. У рядку 17 (графа 3) наводиться загальна сума фактично перерахованих доплат та дотацій сільськогосподарським виробникам, яка відображається цілим (одним) числом.
2.8. У рядках з 13 до 16 переробні підприємства проставляють обсяги власної худоби та птиці - усього та в розрізі їх основних видів, які надійшли на переробку.
2.8.1. У разі закупівлі підприємством худоби та птиці для дорощування та відгодівлі, у рахунок обсягів власної худоби та птиці підприємства включається лише фактично отриманий приріст від відгодівлі, нагулу та дорощування.
2.9. У розділі II у рядках 18-26 наводяться голови й тонни закупленої худоби (у живій масі) у розрізі категорій товаровиробників та видів худоби.
2.10. Крім того, у рядку 27 проставляється кількість пунктів, які займалися прийманням худоби та птиці від господарств населення.
Директор департаменту
статистики сільського
господарства та
навколишнього середовища



О.М.Прокопенко