№ з/п | Найменування послуги | Одиниця виміру | Розмір плати, гривень |
1 | 2 | 3 | 4 |
І | Проведення лабораторних досліджень хвороб тварин* та оцінки ветеринарно-санітарного стану продуктів тваринного походження, зокрема неїстівних, кормових добавок, преміксів, кормів, ґрунту, води для тварин, а також здійснення періодичного контролю за показниками якості та безпечності | | |
1 | Хіміко-токсикологічні дослідження | | |
1.1 | Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом рідинної хромато-мас-спектрометрії (далі - РХ-МС-МС): | 1 дослідження | 779,53 |
| окситетрацикліну | 1 дослідження | 779,53 |
| тетрацикліну | 1 дослідження | 779,53 |
| хлортетрацикліну | 1 дослідження | 779,53 |
| доксицикліну | 1 дослідження | 779,53 |
| сульфамеразину | 1 дослідження | 779,53 |
| сульфаметазину | 1 дослідження | 779,53 |
| сульфатіазолу | 1 дослідження | 779,53 |
| сульфадіазину | 1 дослідження | 779,53 |
| сульфаметоксипіридазину | 1 дослідження | 779,53 |
| сульфадимідину | 1 дослідження | 779,53 |
| сульфадоксину | 1 дослідження | 779,53 |
| сульфадиметоксину | 1 дослідження | 779,53 |
| сульфагуанідину | 1 дослідження | 779,53 |
| стрептоміцину | 1 дослідження | 779,53 |
| пеніциліну | 1 дослідження | 779,53 |
| тилозину | 1 дослідження | 779,53 |
| амоксициліну | 1 дослідження | 779,53 |
| дапсону | 1 дослідження | 779,53 |
| еритроміцину | 1 дослідження | 779,53 |
| енрофлоксацину | 1 дослідження | 779,53 |
| норфлоксацину | 1 дослідження | 779,53 |
| хлорамфеніколу | 1 дослідження | 617,65 |
1.2 | Одночасне визначення залишкової кількості груп антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 791,93 |
1.3 | Визначення залишкової кількості сульфаніламідів у продуктах тваринного походження методом високоефективної рідинної хроматографії (далі - ВЕРХ): | | |
| сульфамеразину | 1 дослідження | 672,79 |
| сульфаметазину | 1 дослідження | 672,79 |
| сульфатіазолу | 1 дослідження | 672,79 |
| сульфадіазину | 1 дослідження | 672,79 |
| сульфаметоксипіридазину | 1 дослідження | 672,79 |
| сульфадимідину | 1 дослідження | 672,79 |
| сульфадоксину | 1 дослідження | 672,79 |
| сульфадиметоксину | 1 дослідження | 672,79 |
| сульфагуанідину | 1 дослідження | 672,79 |
1.4 | Одночасне визначення залишкової кількості групи сульфаніламідів у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 815,91 |
1.5 | Визначення залишкової кількості фторхінолонів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: | | |
| енрофлоксацину | 1 дослідження | 396,00 |
| данофлоксацину | 1 дослідження | 385,19 |
| норфлоксацину | 1 дослідження | 383,28 |
1.6 | Визначення залишкової кількості карбендазиму в продуктах рослинного походження методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 688,26 |
1.7 | Одночасне визначення залишкової кількості групи фторхінолонів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ | 1 дослідження | 439,77 |
1.8 | Визначення залишкової кількості антигельмінтиків у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: | | |
| фенбендазолу | 1 дослідження | 692,62 |
| альбендазолу | 1 дослідження | 692,62 |
1.9 | Одночасне визначення залишкової кількості групи антигельмінтиків у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ | 1 дослідження | 692,62 |
1.10 | Визначення залишкової кількості антигельмінтиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 918,03 |
1.11 | Визначення залишкової кількості стероїдних гормонів та стильбенів у продуктах тваринного походження та сечі методом РХ-МС-МС: | 1 дослідження | 1067,26 |
| діенестролу | 1 дослідження | 1067,26 |
| гексестролу | 1 дослідження | 1067,26 |
| діетилстильбестролу | 1 дослідження | 1067,26 |
| 19-нортестостерону | 1 дослідження | 1067,26 |
| метилтестостерону | 1 дослідження | 1067,26 |
| 17-b естрадіолу | 1 дослідження | 1067,26 |
1.12 | Одночасне визначення залишкової кількості груп стероїдних гормонів та стильбенів у продуктах тваринного походження та сечі методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 1067,26 |
1.13 | Визначення залишкової кількості нітроімідазолів у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 1470,79 |
1.14 | Визначення залишкової кількості кокцидіостатиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: | 1 дослідження | 1240,89 |
| саліноміцину | 1 дослідження | 1240,89 |
| монензиму | 1 дослідження | 1240,89 |
| наразину | 1 дослідження | 1240,89 |
| диклазурилу | 1 дослідження | 1240,89 |
| динітрокарбаніліду | 1 дослідження | 1240,89 |
1.15 | Одночасне визначення залишкової кількості групи кокцидіостатиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 1240,89 |
1.16 | Визначення залишкової кількості b-агоністів у печінці та сечі методом РХ-МС-МС: | | |
| кленбутеролу | 1 дослідження | 864,66 |
| сальбутамолу | 1 дослідження | 864,66 |
| циматеролу | 1 дослідження | 864,66 |
1.17 | Одночасне визначення залишкової кількості групи b-агоністів у печінці та сечі методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 864,66 |
1.18 | Визначення залишкової кількості нестероїдних протизапальних засобів у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 1059,28 |
1.19 | Визначення залишкової кількості фарб у рибі методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 769,38 |
1.20 | Визначення залишкової кількості колхіцину в меду методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 618,16 |
1.21 | Визначення залишкової кількості тиреостатиків у сечі та меду методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 984,71 |
1.22 | Визначення залишкової кількості ізоніазиду у патологічному матеріалі методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 692,88 |
1.23 | Визначення залишкової кількості амітразу та його метаболітів у меду методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 880,88 |
1.24 | Визначення залишкової кількості седативних речовин у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ | 1 дослідження | 853,01 |
1.25 | Визначення барвників у продуктах тваринного та рослинного походження методом ВЕРХ | 1 дослідження | 525,80 |
1.26 | Визначення каротиноїдів у продуктах тваринного та рослинного походження методом ВЕРХ | 1 дослідження | 721,52 |
1.27 | Визначення вітаміну А (трансретинолу та 13-цисретинолу) методом ВЕРХ: | 1 дослідження | 368,30 |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 368,30 |
| у кормах, кормових добавках та преміксах | 1 дослідження | 350,51 |
1.28 | Визначення вітаміну Е (альфа-, бета-, гамма-, дельта-токоферолів) методом ВЕРХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 517,07 |
| у кормах, кормових добавках та преміксах | 1 дослідження | 570,44 |
1.29 | Визначення меламіну в молоці та молочній продукції | 1 дослідження | 682,77 |
1.30 | Визначення ціанурової кислоти в молоці та молочній продукції | 1 дослідження | 682,77 |
1.31 | Визначення нітрофуранів в продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 840,52 |
1.32 | Визначення зеранолу в продукції тваринного походження та сечі методом РХ-МС-МС | 1 дослідження | 871,66 |
1.33 | Визначення харчових добавок в безалкогольних напоях методом ВЕРХ | 1 дослідження | 414,38 |
1.34 | Визначення вітамінів А, E, D в продукції тваринного та рослинного походження, кормах, кормових добавках та преміксах | 1 дослідження | 1142,72 |
1.35 | Визначення водорозчинних вітамінів в продукції тваринного та рослинного походження, кормах, кормових добавках та преміксах | 1 дослідження | 1075,48 |
1.36 | Міжлабораторні раунди "Визначення хлорамфеніколу в продукції тваринного походження методом РХ-МС-МС" | 1 раунд | 828,91 |
1.37 | Міжлабораторні раунди "Визначення сульфаніламідів в продукції тваринного походження методом ВЕРХ" | 1 раунд | 911,31 |
1.38 | Міжлабораторні раунди "Визначення фторхінолонів в продукції тваринного походження методом ВЕРХ" | 1 раунд | 822,14 |
1.39 | Міжлабораторні раунди "Визначення b-агоністів в продукції тваринного походження методом РХ-МС-МС" | 1 раунд | 1157,36 |
1.40 | Міжлабораторні раунди "Визначення тіреостатиків в печінці та сечі методом РХ-МС-МС" | 1 раунд | 1108,67 |
1.41 | Міжлабораторні раунди "Визначення антибіотиків в продукції тваринного походження методом РХ-МС-МС" | 1 раунд | 894,56 |
1.42 | Міжлабораторні раунди "Визначення антигельмінтиків в продукції тваринного походження методом РХ-МС-МС" | 1 раунд | 1059,17 |
1.43 | Міжлабораторні раунди "Визначення кокцидіостатиків в продукції тваринного походження методом РХ-МС-МС" | 1 раунд | 1163,39 |
1.44 | Визначення залишкової кількості актеліка (піріміфос-метилу) методом тонкошарової хроматографії (далі - ТШХ): | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 146,49 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 158,59 |
| у воді | 1 дослідження | 154,28 |
1.45 | Визначення залишкової кількості актеліка (піріміфос-метилу) методом газової хроматографії (далі - ГХ): | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 185,54 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 177,74 |
| у воді | 1 дослідження | 190,64 |
1.46 | Визначення залишкової кількості базудину (діазинону) методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 150,05 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 160,73 |
| у воді | 1 дослідження | 159,54 |
1.47 | Визначення залишкової кількості базудину (діазинону) методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 246,32 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 172,72 |
| у воді | 1 дослідження | 166,73 |
1.48 | Визначення залишкової кількості хлорофосу (трихлорфону), ДДВФ (О,о-диметил-О-(2,2-дихлорвініл) фосфат) (дихлорфосу) методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 162,26 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 169,84 |
| у воді | 1 дослідження | 158,61 |
1.49 | Визначення залишкової кількості хлорофосу (трихлорфону), ДДВФ (О,о-диметил-О-(2,2-дихлорвініл) фосфат) (дихлорфосу) методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 156,85 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 144,32 |
| у воді | 1 дослідження | 135,37 |
1.50 | Визначення залишкової кількості карбофосу (малатіону) методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 154,12 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 163,68 |
| у воді | 1 дослідження | 156,87 |
1.51 | Визначення залишкової кількості карбофосу (малатіону) методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 156,42 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 153,90 |
| у воді | 1 дослідження | 150,29 |
1.52 | Визначення залишкової кількості метафосу (паратіон-метилу) методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 150,10 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 146,29 |
| у воді | 1 дослідження | 159,52 |
1.53 | Визначення залишкової кількості метафосу (паратіон-метилу) методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 169,24 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 163,26 |
| у воді | 1 дослідження | 153,33 |
1.54 | Визначення залишкової кількості фосфаміду (діметоату) методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 150,10 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 158,97 |
| у воді | 1 дослідження | 154,11 |
1.55 | Визначення залишкової кількості фосфаміду (діметоату) методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 172,80 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 165,05 |
| у воді | 1 дослідження | 172,48 |
1.56 | Визначення залишкової кількості фталофосу (фосмету) методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 150,10 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 160,61 |
| у воді | 1 дослідження | 154,11 |
1.57 | Визначення залишкової кількості фталофосу (фосмету) методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 182,71 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 165,05 |
| у воді | 1 дослідження | 163,18 |
1.58 | Визначення залишкової кількості дурсбану (хлорпіріфосу) методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 172,74 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 163,26 |
| у воді | 1 дослідження | 154,11 |
1.59 | Визначення залишкової кількості дурсбану (хлорпіріфосу) методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 172,74 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 163,26 |
| у воді | 1 дослідження | 155,11 |
1.60 | Визначення залишкової кількості бромофосу методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 142,94 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 163,56 |
| у воді | 1 дослідження | 154,11 |
1.61 | Визначення залишкової кількості бромофосу методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 175,03 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 163,93 |
| у воді | 1 дослідження | 170,06 |
1.62 | Визначення залишкової кількості фамфуру методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 150,10 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 159,78 |
| у воді | 1 дослідження | 154,11 |
1.63 | Визначення залишкової кількості фамфуру методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 162,91 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 159,23 |
| у воді | 1 дослідження | 154,92 |
1.64 | Визначення залишкової кількості фенхлорфосу методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 222,49 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 158,97 |
| у воді | 1 дослідження | 153,85 |
1.65 | Визначення залишкової кількості фенхлорфосу методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 162,91 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 135,06 |
| у воді | 1 дослідження | 131,39 |
1.66 | Визначення залишкової кількості тіофосу (паратіону) методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 151,88 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 152,22 |
| у воді | 1 дослідження | 140,62 |
1.67 | Визначення залишкової кількості тіофосу (паратіону) методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 153,01 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 157,34 |
| у воді | 1 дослідження | 133,36 |
1.68 | Визначення залишкової кількості хлорфенвінфосу методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 141,98 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 145,50 |
| у воді | 1 дослідження | 140,62 |
1.69 | Визначення залишкової кількості хлорфенвінфосу методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 145,11 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 143,50 |
| у воді | 1 дослідження | 133,36 |
1.70 | Визначення фостоксину у кормах, кормових добавках фотоколориметричним методом | 1 дослідження | 227,10 |
1.71 | Визначення залишкової кількості трихлорметафосу методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 156,85 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 147,39 |
| у воді | 1 дослідження | 142,51 |
1.72 | Визначення залишкової кількості трихлорметафосу методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 163,29 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 154,84 |
| у воді | 1 дослідження | 137,14 |
1.73 | Визначення фосфорорганічних сполук методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 162,94 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 159,20 |
| у воді | 1 дослідження | 150,41 |
| у пір'ї та вовні | 1 дослідження | 165,60 |
1.74 | Визначення фосфорорганічних сполук методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 219,27 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 191,88 |
| у воді | 1 дослідження | 149,82 |
1.75 | Визначення залишкової кількості гексахлорциклогексану (далі - ГХЦГ) (альфа-ізомеру) методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 130,66 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 125,66 |
| у воді | 1 дослідження | 115,80 |
1.76 | Визначення залишкової кількості ГХЦГ (альфа-ізомеру) методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 117,61 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 118,31 |
| у воді | 1 дослідження | 116,52 |
1.77 | Визначення залишкової кількості ГХЦГ (бета-ізомеру) методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 110,85 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 113,87 |
| у воді | 1 дослідження | 106,34 |
1.78 | Визначення залишкової кількості ГХЦГ (бета-ізомеру) методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 144,58 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 147,12 |
| у воді | 1 дослідження | 120,52 |
1.79 | Визначення залишкової кількості ГХЦГ (гамма-ізомеру) методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 130,72 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 130,16 |
| у воді | 1 дослідження | 121,20 |
1.80 | Визначення залишкової кількості ГХЦГ (гамма-ізомеру) методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 120,31 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 120,31 |
| у воді | 1 дослідження | 116,05 |
1.81 | Визначення залишкової кількості 4,4-дихлордифенілдихлоретилену (далі - ДДЕ) методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 130,72 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 130,16 |
| у воді | 1 дослідження | 125,65 |
1.82 | Визначення залишкової кількості 4,4-ДДЕ методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 140,11 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 142,65 |
| у воді | 1 дослідження | 116,05 |
1.83 | Визначення залишкової кількості 4,4-дихлордифенілдихлоретану (далі - ДДД) методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 130,72 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 130,16 |
| у воді | 1 дослідження | 123,89 |
1.84 | Визначення залишкової кількості 4,4-ДДД методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 140,11 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 136,52 |
| у воді | 1 дослідження | 116,05 |
1.85 | Визначення залишкової кількості 4,4- дихлордифенілтрихлорметилметану (далі - ДДТ) методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 130,72 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 130,16 |
| у воді | 1 дослідження | 101,40 |
1.86 | Визначення залишкової кількості 4,4-ДДТ методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 117,61 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 118,38 |
| у воді | 1 дослідження | 96,26 |
1.87 | Визначення залишкової кількості гептахлору методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 110,94 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 110,36 |
| у воді | 1 дослідження | 104,09 |
1.88 | Визначення залишкової кількості гептахлору методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 122,85 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 122,08 |
| у воді | 1 дослідження | 116,05 |
1.89 | Визначення залишкової кількості гептахлор-епоксиду (ендо-, екзо-) методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 110,94 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 110,36 |
| у воді | 1 дослідження | 104,09 |
1.90 | Визначення залишкової кількості гептахлор-епоксиду (ендо-, екзо-) методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 122,08 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 118,51 |
| у воді | 1 дослідження | 107,54 |
1.91 | Визначення залишкової кількості гексахлорбензолу методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 110,94 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 110,36 |
| у воді | 1 дослідження | 105,87 |
1.92 | Визначення залишкової кількості гексахлорбензолу методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 122,85 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 121,82 |
| у воді | 1 дослідження | 116,05 |
1.93 | Визначення залишкової кількості альдрину методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 122,62 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 120,27 |
| у воді | 1 дослідження | 115,45 |
1.94 | Визначення залишкової кількості альдрину методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 138,33 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 122,85 |
| у воді | 1 дослідження | 116,05 |
1.95 | Визначення залишкової кількості діельдрину методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 112,71 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 110,36 |
| у воді | 1 дослідження | 105,87 |
1.96 | Визначення залишкової кількості діельдрину методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 118,53 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 111,40 |
| у воді | 1 дослідження | 99,04 |
1.97 | Визначення залишкової кількості ендрину методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 130,72 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 130,16 |
| у воді | 1 дослідження | 123,89 |
1.98 | Визначення залишкової кількості ендрину методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 118,53 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 108,63 |
| у воді | 1 дослідження | 99,04 |
1.99 | Визначення залишкової кількості альфа-хлордану методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 110,94 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 110,36 |
| у воді | 1 дослідження | 105,87 |
1.100 | Визначення залишкової кількості альфа-хлордану методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 112,19 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 102,50 |
| у воді | 1 дослідження | 96,26 |
1.101 | Визначення залишкової кількості гамма-хлордану методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 98,95 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 94,66 |
| у воді | 1 дослідження | 86,99 |
1.102 | Визначення залишкової кількості гамма-хлордану методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 118,53 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 109,61 |
| у воді | 1 дослідження | 99,04 |
1.103 | Визначення залишкової кількості альфа-, бета-ендосульфану методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 110,94 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 110,36 |
| у воді | 1 дослідження | 104,92 |
1.104 | Визначення залишкової кількості альфа-ендосульфану методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 118,53 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 118,51 |
| у воді | 1 дослідження | 99,04 |
1.105 | Визначення залишкової кількості бета-ендосульфану методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 118,53 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 114,95 |
| у воді | 1 дослідження | 99,04 |
1.106 | Визначення залишкової кількості метоксихлору методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 110,94 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 110,36 |
| у воді | 1 дослідження | 105,87 |
1.107 | Визначення залишкової кількості метоксихлору методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 118,53 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 116,74 |
| у воді | 1 дослідження | 96,26 |
1.108 | Визначення залишкової кількості ізодрину методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 110,94 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 110,36 |
| у воді | 1 дослідження | 105,87 |
1.109 | Визначення залишкової кількості ізодрину методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 118,53 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 105,84 |
| у воді | 1 дослідження | 96,26 |
1.110 | Визначення хлорорганічних сполук методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 125,07 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 121,68 |
| у воді | 1 дослідження | 111,54 |
| у пір'ї та вовні | 1 дослідження | 176,05 |
1.111 | Визначення хлорорганічних сполук методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 160,93 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 153,65 |
| у воді | 1 дослідження | 134,57 |
1.112 | Визначення залишкової кількості поліхлорованих біфенілів методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 174,18 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 167,00 |
| у воді | 1 дослідження | 160,19 |
1.113 | Визначення залишкової кількості децису (дельтаметрину) методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 132,84 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 134,68 |
| у воді | 1 дослідження | 116,40 |
1.114 | Визначення залишкової кількості децису (дельтаметрину) методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 120,19 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 118,47 |
| у воді | 1 дослідження | 109,48 |
1.115 | Визначення залишкової кількості амбушу (перметрину) методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 144,52 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 124,79 |
| у воді | 1 дослідження | 98,83 |
1.116 | Визначення залишкової кількості амбушу (перметрину) методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 121,96 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 120,26 |
| у воді | 1 дослідження | 111,25 |
1.117 | Визначення залишкової кількості суміцидину (циперметрину) методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 122,71 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 122,04 |
| у воді | 1 дослідження | 120,17 |
1.118 | Визначення залишкової кількості суміцидину (циперметрину) методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 121,96 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 118,47 |
| у воді | 1 дослідження | 111,25 |
1.119 | Визначення залишкової кількості рипкорду (фенвалерату) методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 104,92 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 101,43 |
| у воді | 1 дослідження | 97,78 |
1.120 | Визначення залишкової кількості рипкорду (фенвалерату) методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 120,19 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 116,71 |
| у воді | 1 дослідження | 109,48 |
1.121 | Визначення синтетичних піретроїдів методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 120,00 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 111,95 |
| у воді | 1 дослідження | 103,07 |
1.122 | Визначення синтетичних піретроїдів методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 138,99 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 133,79 |
| у воді | 1 дослідження | 115,46 |
1.123 | Визначення залишкової кількості трефлану методом ТШХ: | | |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 107,62 |
| у воді | 1 дослідження | 100,38 |
1.124 | Визначення залишкової кількості тетраметилтіурамдисульфіду (тіраму) (далі - ТМТД), тетраметилтіураммоносульфіду (далі - ТМТМ) методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 138,17 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 141,07 |
| у воді | 1 дослідження | 121,80 |
1.125 | Визначення ТМТД (тіраму), ТМТМ фотоколориметричним методом: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 148,28 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 153,61 |
| у воді | 1 дослідження | 135,11 |
1.126 | Визначення залишкової кількості 2,4-Д, 2,4-Д амінної солі, 2,4-Д натрієвої солі, 2,4-Д бутилового ефіру, 2,4-Д октилового ефіру, 2,4-Д кротилового ефіру, 2М-4Х методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 158,50 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 158,35 |
| у воді | 1 дослідження | 131,93 |
1.127 | Визначення залишкової кількості 2,4-Д, 2,4-Д амінної солі, 2,4-Д натрієвої солі, 2,4-Д бутилового ефіру, 2,4-Д октилового ефіру, 2,4-Д кротилового ефіру, 2М-4Х методом ГХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 145,81 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 145,67 |
| у воді | 1 дослідження | 138,19 |
1.128 | Визначення імідаклоприду у продуктах рослинного походження методом ВЕРХ | 1 дослідження | 1282,89 |
1.129 | Визначення ртутьорганічних сполук методом ТШХ: | | |
| у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 166,43 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 145,67 |
1.130 | Визначення зоокумарину (варфарину) методом ТШХ: | | |
| у м'язовій тканині та крові тварин | 1 дослідження | 254,35 |
| у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 244,46 |