• Посилання скопійовано
Документ підготовлено в системі iplex

Про класифікацію емульгаторів для харчової промисловості

Державна митна служба України  | Лист від 31.10.2001 № 6/21-5077-ЕП | Документ не діє
Реквізити
  • Видавник: Державна митна служба України
  • Тип: Лист
  • Дата: 31.10.2001
  • Номер: 6/21-5077-ЕП
  • Статус: Документ не діє
  • Посилання скопійовано
Реквізити
  • Видавник: Державна митна служба України
  • Тип: Лист
  • Дата: 31.10.2001
  • Номер: 6/21-5077-ЕП
  • Статус: Документ не діє
Документ підготовлено в системі iplex
ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
N 6/21-5077-ЕП від 31.10.2001
Начальникам регіональних
митниць
Начальникам митниць
( Лист втратив чинність на підставі Листа Державної митної служби N 11/2-29/1878-ЕП від 19.02.2008 )
Про класифікацію емульгаторів для харчової промисловості
В Державній митній службі України розглянуто питання про класифікацію емульгаторів для харчової промисловості.
Речовини, які характеризуються емульгуючими властивостями та використовуються у харчовій промисловості, в залежності від складу класифікуються в різних товарних підкатегоріях за УКТ ЗЕД.
Наприклад, лецитіни - в товарній підкатегорії 2923 20 00 90, пептони - в товарній підкатегорії 3504 00 00 00. Речовини, які використовуються як емульгатори у харчовій промисловості, та такі, що в іншому місці УКТ ЗЕД не зазначені, класифікуються у товарній підкатегорії 2106 90 98 30.
При цьому звертаємо вашу увагу на те, що речовини, які за своїм складом є суміші складних моно-, ди- і триефірів жирних кислот і гліцерину і використовуються як емульгатори для жирів, класифікуються у товарній підкатегорії 3824 90 55 00.
Заступник Голови Служби Ю.М.Дьомін
WEB MD Office "НПО Поверхность"