ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
Л И С Т
28.04.2006 N 11/4-16/4711-ЕП |
Начальникам регіональних
митниць
Начальникам митниць
Про внесення змін до Протоколу
Інформуємо, що довідковий рівень цін на м'ясо, м'ясопродукти та свійські тварини, що ввозяться на митну територію України, змінений станом на 19.04.2006, необхідно використовувати з 01.05.2006.
Заступник Голови Служби | О.П.Шейко |
Додаток 15
до Протоколу про співпрацю
між Державною митною службою
України та учасниками ринку
імпорту м'яса,
м'ясопродуктів та свійських
тварин
( n0008342-05 )
Змінений станом на 19.04.06 р. довідковий рівень цін на м'ясо, м'ясопродукти та свійські тварини, що ввозяться на митну територію України за умовами "Інкотермс 2000" ( 988_007 ) "DAF" і "CIF" (кордон України)
М'ясо свійської птиці (кури та індики)
Назва товару | Ступінь обробки | Країна походження | Ціна USD/кг |
Кури цілі бройлери | Морожені, нерозрізані, обскубані, потрошені, без голови та лапок, шиї, серця, печінки, шлунка | Бразилія, Данія, Німеччина, Польща, Нідерланди, Угорщина, Франція | 0,80 |
Чверті курячі | Морожені, необвалені | Німеччина, Нідерланди, Бельгія | 0,50 |
Чверті курячі | Морожені, необвалені | Бразилія, США | 0,45 |
Каркаси курячі | Морожені | Німеччина, Нідерланди, Франція, Угорщина, Іспанія | 0,40 |
Каркаси індичі | Морожені | Німеччина, Нідерланди, Польща | 0,40 |
М'ясо | механічної обвалки солоне (більше 1,3 % солі) | Німеччина, Нідерланди, Польща, Угорщина, Велика Британія, Бельгія, Франція | 0,50 |
Свинина
Назва товару | Ступінь обробки | Країна походження | Ціна USD/кг |
Свині живі | Масою 50 кг і більше, свійські види, крім свиноматок | Польща, Угорщина | 1,30 |
Користувальні свині | Свійські види масою менше 50 кг | Польща | 55 дол. за голову |
Данія | 60 Євро за голову |
Сало свиняче | Свіже охолоджене, солоне або у розсолі | Бразилія, США, Німеччина, Нідерланди, Іспанія, Бельгія | 0,60 |
Свинина в напівтушах | Морожена свійських свиней | Німеччина, Польща, Бразилія | 1,50 |
Тримінг | | Польща, Угорщина, Німеччина, Бразилія, США, Бельгія, Іспанія, Нідерланди | 0,70 |
Яловичина
Назва товару | Ступінь обробки | Країна походження | Ціна USD/кг |
Тримінг 80/20 | Морожений, обвалений | Бразилія, Аргентина | 0,70 |
Тримінг 90/10 | Морожений, обвалений | Бразилія, Аргентина | 0,75 |
Чверті | Морожені | Угорщина, Бразилія, Аргентина | 1,90 |
Печінка | | Угорщина, Бразилія, Аргентина | 0,80 |
Готові м'ясопродукти
N | Найменування виробу, товар | Ступінь обробки, вид | Країна походження | Ціна, $/кг |
1 | Московська, Салямі | Ковбаси варено-копчені | Білорусь | 6,3 |
Сервелат | 4,8 |
2 | Докторська, Дитяча | Варені ковбаси в/ґ | Білорусь | 3,4 |
Молочна, Останкінська, Русанівська | 2,55 |
3 | Молочні, Дитячі, Свині | Сосиски в/ґ | Білорусь | 2,9 |
4 | Шинка Екстра | Шинки в/ґ | Білорусь | 3,7 |
Шинки звичайні | Шинки I ґ. | 2,15 |
5 | Дрогобицька, Краківська | Напівкопчені ковбаси в/ґ | Білорусь | 4,7 |
Буковинська, Гуцульська | Напівкопчені ковбаси I ґ. | 2,9 |
6 | Зельць | Ліверні ковбаси | Білорусь | 2,55 |
Ліверна, Кров'яна | 1,1 |
7 | Паштетні ковбаси | Паштети | Білорусь | 2,0 |
8 | Балик | Копченості із свинини в/ґ | Білорусь | 6,8 |
Бекон | Білорусь | 4,3 |
Буженина | Білорусь | 8,3 |
Шинка | Білорусь | 4,7 |
Карбонад | Білорусь | 8,7 |
Корейка | Білорусь | 5,9 |
Окорок | Білорусь | 4,4 |
Шийка | Білорусь | 5,1 |
Філей | Білорусь | 5,9 |
Рулет | Білорусь | 4,9 |
9 | Балик в асортименті | Копченості із свинини і яловичини | Білорусь | 5,9 |
10 | Балик | Сирокопчене м'ясо із свинини | Білорусь | 9,3 |
| Грудинка, шийка | | Білорусь | 6,9 |
11 | Балик | Сирокопчене м'ясо із яловичини | Білорусь | 9,1 |
| Бастурма | | Білорусь | 10,6 |
WEB MD Office "НПО Поверхность",
www.master-d.com.ua