• Посилання скопійовано
Документ підготовлено в системі iplex

Щодо здійснення митного контролю й митного оформлення мяса та мясопродуктів у пункті пропуску через державний кордон України "Бориспіль"

Державна митна служба України , Регіональні митниці | Наказ від 15.12.2005 № 676
Реквізити
  • Видавник: Державна митна служба України , Регіональні митниці
  • Тип: Наказ
  • Дата: 15.12.2005
  • Номер: 676
  • Статус: Документ діє
  • Посилання скопійовано
Реквізити
  • Видавник: Державна митна служба України , Регіональні митниці
  • Тип: Наказ
  • Дата: 15.12.2005
  • Номер: 676
  • Статус: Документ діє
Документ підготовлено в системі iplex
ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
БОРИСПІЛЬСЬКА МИТНИЦЯ
(аеропорт Бориспіль)
Н А К А З
15.12.2005 N 676
Щодо здійснення митного контролю й митного оформлення м'яса та м'ясопродуктів у пункті пропуску через державний кордон України "Бориспіль"
З метою вжиття заходів щодо забезпечення безпеки та здоров'я громадян, недопущення забруднення навколишнього природного середовища, з урахуванням положень Митного кодексу України та вимог Держмитслужби України
НАКАЗУЮ:
1. Митний контроль і митне оформлення м'яса та м'ясопродуктів, що переміщуються в пункті пропуску через державний кордон України "Бориспіль" з метою оформлення в митний режим імпорту або переробки на митній території України, а також вивозяться після їх переробки на цій території, здійснювати в установленому Держмитслужбою України порядку.
2. Для проведення комісійного контролю за ідентифікацією й завантаженням у транспортні засоби м'яса та м'ясопродуктів, що перебували на митній території України в режимі переробки та вивозяться за межі України, та/або для комісійної перевірки результатів митного оформлення таких м'яса та м'ясопродуктів створити комісію в складі:
Голова комісії - начальник відділу митного оформлення N 6 або особа, що його заміщує.
Члени комісії:
- заступник начальника відділу оперативного реагування та проведення спеціальних операцій або особа, що його заміщує;
- заступник начальника відділу контролю за переміщенням вантажів або особа, що його заміщує;
- заступник начальника відділу митного оформлення N 7 або особа, що його заміщує;
- заступник начальника відділу митних платежів або особа, що його заміщує;
- заступник начальника відділу контролю митної вартості та номенклатури або особа, що його заміщує.
Результати роботи відображати на зворотному боці відповідного аркуша ВМД, що залишається в справах митниці, шляхом учинення запису "Правильність здійснення митного оформлення підтверджено", завіряти його членам комісії особистим підписом із зазначенням прізвищ, імен та по батькові.
3. Загальний контроль і координацію заходів, пов'язаних із митним контролем і митним оформленням м'яса та м'ясопродуктів, покласти на першого заступника начальника митниці.
4. Уважати таким, що втратив чинність, наказ Бориспільської митниці від 25.10.2005 N 572 Щодо здійснення в пункті Пропуску через державний кордон України "Бориспіль" митного контролю і митного оформлення м'яса та м'ясопродуктів.
5. Заступнику начальника митниці по правоохоронній роботі - начальнику служби боротьби з контрабандою та митної варти, начальникам відділів митного оформлення N 6 (далі - ВМО - 6), митного оформлення N 7 (далі - ВМО - 7), контролю за переміщенням вантажів, митних платежів, контролю митної вартості та номенклатури, а також інформаційної роботи та митної статистики (далі - ВІРМС) довести цей наказ до відома особового складу підпорядкованих підрозділів та забезпечити безумовне його виконання.
6. Начальникам ВМО - 6, ВМО - 7 і ВІРМС забезпечити інформування суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності про порядок здійснення митного контролю та митного оформлення м'яса й м'ясопродуктів.
7. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника начальника митниці.
Загальний контроль залишаю за собою.
Начальник митниці О.С.Більчук
WEB MD Office "НПО Поверхность",
www.master-d.com.ua