• Посилання скопійовано
Документ підготовлено в системі iplex

Про створення робочої групи

Міністерство охорони здоровя України  | Наказ, Склад колегіального органу від 11.05.2011 № 272
Реквізити
  • Видавник: Міністерство охорони здоровя України
  • Тип: Наказ, Склад колегіального органу
  • Дата: 11.05.2011
  • Номер: 272
  • Статус: Документ діє
  • Посилання скопійовано
Реквізити
  • Видавник: Міністерство охорони здоровя України
  • Тип: Наказ, Склад колегіального органу
  • Дата: 11.05.2011
  • Номер: 272
  • Статус: Документ діє
Документ підготовлено в системі iplex
МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
Н А К А З
11.05.2011 N 272
Про створення робочої групи
З метою забезпечення ефективного виконання Указу Президента України В.Ф.Януковича від 27.04.2011 року N 504/2011 "Про Національний план дій на 2011 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава" в частині забезпечення безпеки продуктів харчування (санітарні та фітосанітарні норми)
НАКАЗУЮ:
1. Створити робочу групу з підготовки та опрацювання нормативно-правових актів відповідно до Національного плану дій на 2011 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава" в частині забезпечення безпеки продуктів харчування (санітарні та фітосанітарні норми), що додається.
2. Вважати таким, що втратив чинність, наказ МОЗ України від 02.09.2010 року N 754 "Про створення робочої групи".
3. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Міністра охорони здоров'я України.
В.о. Міністра О.В.Аніщенко
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
охорони здоров'я України
11.05.2011 N 272
СКЛАД
робочої групи з опрацювання та виконання Національного плану дій на 2011 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава" ( 504/2011 ) в частині забезпечення безпеки продуктів харчування (санітарні та фітосанітарні норми)
Калішенко Галина Миколаївна- директор Департаменту нормативноправового забезпечення Міністерства охорони здоров'я України;
Григоренко Алла Анатоліївна- заступник директор Департаменту організації санітарно-епідеміологічного нагляду Міністерства охорони здоров'я України;
Коблош Віталій Володимирович- заступник директора Департаменту нормативно-правового забезпечення Міністерства охорони здоров'я України;
Даниленко Олексій Миколайович- в.о. начальника відділу гігієни харчування та впровадження санітарних заходів безпечності харчових продуктів Департаменту організації санітарно-епідеміологічного нагляду Міністерства охорони здоров'я України;
Парусов Антон Володимирович- перший заступник голови Державної санітарно-епідеміологічної служби України;
Жовтуха Володимир Опанасович- директор Департаменту регуляторної політики Міністерства економічного розвитку і торгівлі України (за згодою);
Бутильська Неля Олександрівна- заступник директора Департаменту регуляторної політики Міністерства економічного розвитку і торгівлі України (за згодою);
Башинський Віталій Володимирович- заступник Голови Державного комітету ветеринарної медицини України (за згодою);
Семенчук Ольга Сергіївна- начальник управління ветеринарносанітарної експертизи та безпечності харчових продуктів Держкомветмедицини (за згодою);
Білоус Микола Васильович- начальник управління державної інспекції ветеринарної медицини Держкомветмедицини (за згодою);
Корецька Олена Олександрівна- начальник відділу екологічно безпечних методів захисту рослин та токсикології Головної державної інспекції захисту рослин (за згодою);
Новожицька Юлія Миколаївна- перший заступник директора Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи (за згодою);
Савченко Ольга Петрівна- начальник Управління порівняльноправового аналізу та експертизи Державного департаменту з питань адаптації законодавства Міністерства юстиції України (за згодою);
Проданчук Микола Георгійович- директор ДП "Інститут екогігієни і токсикології ім. Л.І.Медведя Міністерства охорони здоров'я України";
Подрушняк Анатолій Євгенійович- заступник директора ДП "Інститут екогігієни і токсикології ім. Л.І.Медведя Міністерства охорони здоров'я України";
Карповець Петро Макарович- провідний науковий співробітник ДП "Інститут екогігієни і токсикології ім. Л.І.Медведя Міністерства охорони здоров'я України";
Колесник Сергій Дмитрович- секретар Національної Комісії з Кодекс Аліментаріус;
Гуліч Марія Павлівна- завідуюча лабораторії гігієни харчування ДУ "Інститут гігієни та медичної екології ім. О.М.Марзєєва";
Швець Олег Віталійович- директор ДП "Державний науково-дослідний центр з проблем гігієни харчування Міністерства охорони здоров'я України";
Корчакова Наталія Валеріївна- керівник сектору економіка, торгівля та територіальний розвиток Представництва Європейського Союзу в Україні (за згодою);
Браувер Мейвес- радник з питань сільського господарства, природи та якості харчових продуктів Посольства Королівства Нідерландів (за згодою);
Окман Сара- керівник проекту "Безпечність харчової продукції в Україні" Міжнародна фінансова корпорація (за згодою);
Онул Катерина Леонідівна- координатор зі стратегічних питань проекту "Безпечність харчової продукції в Україні" Міжнародна фінансова корпорація (за згодою);
Торхов Денис Олегович- радник проекту "Безпечність харчової продукції в Україні" Міжнародна фінансова корпорація (за згодою);
Крискуоло Альберто- координатор групи та фахівець з інвестиційної політики і стимулювання інвестицій проекту "Інвестиційний клімат в Україні" Міжнародна фінансова корпорація (за згодою);
Кузнєцов Геннадій Дмитрович- директор Ліги виробників харчових продуктів (за згодою);
Каськун Євген Пилипович- голова харчового комітету Європейської Бізнес Асоціації (за згодою);
Василенко Ганна Вікторівна- директор Міжнародного інституту безпечності та якості харчових продуктів (за згодою);
Тоні Віл- Експерт з питань безпечності та якості харчових продуктів Проекту ЄС "Виконання Україною зобов'язань щодо членства в СОТ та європейської політики добросусідства в сільському секторі" (за згодою);
Добідовська Яна Олегівна- Юридичний радник з питань безпечності харчових продуктів (за згодою);
Миронюк Генадій Іванович- науковий керівник Міжнародного інституту безпечності та якості харчових продуктів (за згодою).