ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
29.03.2006 N 99 |
Про затвердження національних стандартів, змін до національних і міждержавних стандартів та скасування нормативних документів
( Із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 64 від 26.03.2007 N 76 від 04.04.2007 N 105 від 18.05.2007 N 144 від 05.07.2007 )
Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" від 17 травня 2001 р. N 2408-III і на виконання плану державної стандартизації на 2005 рік
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити національні стандарти України з наданням чинності:
а) з 1 січня 2007 р.:
( Термін надання чинності ДСТУ 33.204:2006 встановлено з 1 серпня 2007 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 76 від 04.04.2007 )
ДСТУ 33.204:2006 | Страховий фонд документації. Порядок створення документації на об'єкти історичні та монументального мистецтва - Вперше |
( Термін надання чинності ДСТУ 4528:2006 встановлено з 1 серпня 2007 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 76 від 04.04.2007 )
ДСТУ 4528:2006 | Протокол обміну даними про повітряну обстановку в Україні єдиний. Вимоги до форматів опису даних - Вперше |
( Термін надання чинності ДСТУ 4529:2006 встановлено з 1 липня 2007 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 64 від 26.03.2007 )
ДСТУ 4529:2006 | Ковбаси варені з м'яса птиці та м'яса кролів. Загальні технічні умови - На заміну РСТ УССР 1839-85 |
( Термін надання чинності ДСТУ 4530:2006 встановлено з 1 липня 2007 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 64 від 26.03.2007 )
ДСТУ 4530:2006 | Ковбаси напівкопчені з м'яса птиці. Загальні технічні умови - Вперше |
( Термін надання чинності ДСТУ 4531:2006 встановлено з 1 липня 2007 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 64 від 26.03.2007 )
ДСТУ 4531:2006 | Вироби з м'яса птиці варені, копчено-варені. Загальні технічні умови - Вперше |
( Термін надання чинності ДСТУ 4532:2006 встановлено з 1 липня 2007 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 64 від 26.03.2007 )
ДСТУ 4532:2006 | Ковбаси варено-копчені з м'яса птиці. Загальні технічні умови - Вперше |
( Термін надання чинності ДСТУ 4533:2006 встановлено з 1 серпня 2007 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 76 від 04.04.2007 )
ДСТУ 4533:2006 | Птахівництво. Терміни та визначення понять - Вперше |
( Термін надання чинності ДСТУ 4550:2006 встановлено з 1 серпня 2007 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 76 від 04.04.2007 )
ДСТУ 4550:2006 | Система державного впізнавання об'єктів. Впізнавання радіолокаційне. Терміни та визначення понять. - Вперше (зі скасуванням ГОСТ 25048-88) |
б) з 1 квітня 2007 р.:
( Термін надання чинності ДСТУ 4534:2006 встановлено з 1 січня 2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 105 від 18.05.2007 )
ДСТУ 4534:2006 | Олія соєва. Технічні умови - Вперше (зі скасуванням ГОСТ 7825-96) |
( Термін надання чинності ДСТУ 4535:2006 встановлено з 1 січня 2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 105 від 18.05.2007 )
ДСТУ 4535:2006 | Фуз олійний. Технічні умови - Вперше |
( Термін надання чинності ДСТУ 4536:2006 встановлено з 1 січня 2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 105 від 18.05.2007 )
ДСТУ 4536:2006 | Олії купажовані. Технічні умови - Вперше |
( Термін надання чинності ДСТУ 4537:2006 встановлено з 1 жовтня 2007 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 144 від 05.07.2007 )
ДСТУ 4537:2006 | Мило туалетне тверде. Загальні технічні умови - Вперше (зі скасуванням ГОСТ 28546-90) |
( Термін надання чинності ДСТУ 4538:2006 встановлено з 1 січня 2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 105 від 18.05.2007 )
ДСТУ 4538:2006 | Текстурат соєвий харчовий. Технічні умови - Вперше |
( Термін надання чинності ДСТУ 4539:2006 встановлено з 1 липня 2007 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 76 від 04.04.2007 )
ДСТУ 4539:2006 | Простокваша. Технічні умови - Вперше |
( Термін надання чинності ДСТУ 4540:2006 встановлено з 1 липня 2007 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 76 від 04.04.2007 )
ДСТУ 4540:2006 | Напої ацидофільні. Технічні умови - Вперше |
( Термін надання чинності ДСТУ 4541:2006 встановлено з 1 липня 2007 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 76 від 04.04.2007 )
ДСТУ 4541:2006 | Продукти молочні для дитячого харчування. Вершки стерилізовані для дітей. Технічні умови - Вперше (зі скасуванням РСТ УССР 1901-90) |
ДСТУ 4542:2006 | Какаовела молота. Технічні умови - Вперше |
( Термін надання чинності ДСТУ 4543:2006 встановлено з 1 січня 2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 105 від 18.05.2007 )
ДСТУ 4543:2006 | Борошно соєве харчове. Технічні умови - Вперше |
в) з 1 липня 2007 р.:
( Термін надання чинності ДСТУ 4544:2006 встановлено з 1 січня 2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 105 від 18.05.2007 )
ДСТУ 4544:2006 | Мило господарське тверде. Технічні умови - Вперше (зі скасуванням ГОСТ 30266-95) |
( Термін надання чинності ДСТУ 4545:2006 встановлено з 1 січня 2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 105 від 18.05.2007 )
ДСТУ 4545:2006 | Стружка мильна. Технічні умови - Вперше |
2. Затвердити зміни до національного стандарту та міждержавних стандартів з наданням чинності з 1 липня 2006 р.:
3. Скасувати в Україні чинність нормативних документів:
а) з 1 липня 2007 р.:
РСТ УССР 1839-85 | Ковбаси з пташиного та кролячого м'яса. Загальні технічні умови |
б) з 1 квітня 2007 р.:
( Термін скасування РСТ УССР 1901-90 встановлено з 1 липня 2007 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 76 від 04.04.2007 )
РСТ УССР 1901-90 | Вершки для дітей. Технічні умови |
( Термін скасування ГОСТ 7825-96 встановлено з 1 січня 2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 105 від 18.05.2007 )
ГОСТ 7825-96 | Масло соевое. Технические условия |
( Термін скасування ГОСТ 28546-90 встановлено з 1 жовтня 2007 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 144 від 05.07.2007 )
ГОСТ 28546-90 | Мыло туалетное. Общие технические условия |
в) з 1 липня 2007 р.:
( Термін скасування ГОСТ 30266-95 встановлено з 1 січня 2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 105 від 18.05.2007 )
ГОСТ 30266-95 | Мыло хозяйственное твердое. Общие технические условия |
( Пункт 3 із змінами, внесеними згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 64 від 26.03.2007 )
4. Державному підприємству "Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості" (Філіпчук Г.Г.) забезпечити опублікування інформації щодо затвердження національних стандартів України, змін до національного та міждержавних стандартів та скасування нормативних документів у черговому виданні щомісячного інформаційного покажчика "Стандарти".
5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Ахіджанова Б.Р.
Голова | М.Негрич |