• Посилання скопійовано
Документ підготовлено в системі iplex

Про затвердження національних стандартів, змін до національних стандартів, скасування нормативних документів, внесення змін до наказів Держспоживстандарту та продовження перехідного періоду

Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики  | Наказ від 15.02.2008 № 57
Реквізити
  • Видавник: Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики
  • Тип: Наказ
  • Дата: 15.02.2008
  • Номер: 57
  • Статус: Документ діє
  • Посилання скопійовано
Реквізити
  • Видавник: Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики
  • Тип: Наказ
  • Дата: 15.02.2008
  • Номер: 57
  • Статус: Документ діє
Документ підготовлено в системі iplex
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
15.02.2008 N 57
Про затвердження національних стандартів, змін до національних стандартів, скасування нормативних документів, внесення змін до наказів Держспоживстандарту та продовження перехідного періоду
( Щодо змін додатково див. Наказ Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 253 від 31.07.2008 )
Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" та на виконання Плану національної стандартизації на 2007 рік
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити національні стандарти України з наданням чинності з 1 січня 2009 р.:
ДСТУ 4925:2008Консерви. Ротунда закарпатська. Технічні умови
- Вперше (зі скасуванням в Україні РСТ УРСР
1242-88)
ДСТУ 4926:2008Саджанці шовковиці. Технологія вирощування.
Загальні вимоги
- Вперше
2. Затвердити зміни до національних стандартів з наданням чинності з 1 травня 2008 р.:
зміна N 1
ДСТУ 3640-97
Техніка і технологія розвідувального буріння
(свердління). Терміни та визначення
зміна N 1
ДСТУ 4068:2002
Документація. Звіт про геологічне вивчення надр.
Загальні вимоги до побудови, оформлення та
змісту
зміна N 1
ДСТУ 2903:2005
Концентрати харчові. Сніданки сухі. Загальні
технічні умови
3. Скасувати чинність нормативного документа з 1 січня 2009 р.
РСТ УРСР 1242-88Консерви. Ротунда закарпатська. Технічні
умови
4. Внести зміну до наказу Держспоживстандарту від 17 грудня 2007 р. N 363 "Про скасування міждержавних стандартів", а саме:
з пункту 1 вилучити стандарти ГОСТ 14836-82 та ГОСТ 14837-79.
5. Внести зміну до наказу Держспоживстандарту від 29 червня 2006 р. N 180 "Про затвердження національних стандартів України, скасування нормативних документів та внесення змін до наказу Держспоживстандарту України від 11 січня 2005 року N 10", а саме:
у підпункті "б" пункту 1 у назві ДСТУ EN 81-80 замінити слова "наявні" на "існуючі".
6. Внести зміни до пункту 2 наказу Держспоживстандарту України від 5 листопада 2007 р. N 296 "Про затвердження змін до національних стандартів та продовження запровадження перехідного періоду дії нормативних документів", а саме:
а) доповнити пункт 2 новим абзацом такого змісту: "подовжити перехідний період для ДСТУ 4437:2005 "Напівфабрикати м'ясні та м'ясорослинні січені. Технічні умови" до 1 липня 2008 року";
б) в абзаці другому вилучити ДСТУ 4437:2005.
7. Державному підприємству "Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості" (Цициліано О.Д.) забезпечити:
опублікування цього наказу у черговому виданні щомісячного інформаційного покажчика "Стандарти";
видання не пізніше ніж за 90 днів до набрання чинності затверджених цим наказом національних стандартів.
8. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Черепкова С.Т.
Голова О.Шнипко