ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
28.02.2006 N 54 |
Про затвердження національних стандартів, змін до них, внесення змін до наказу Держспоживстандарту від 30.04.2004 N 86 та скасування нормативних документів
( Із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 278 від 13.09.2006 N 39 від 26.02.2007 N 70 від 30.03.2007 )
Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" від 17 травня 2001 р. N 2408-III та на виконання Планів державної стандартизації на 2000, 2002 - 2005 роки
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити національні стандарти України з наданням чинності:
а) з 1 жовтня 2006 р.:
ДСТУ 4519:2006 | Непродовольчі товари. Споживче марковання товарів легкої промисловості. Загальні правила - Вперше |
ДСТУ 4527:2006 | Послуги туристичні. Засоби розміщення. Терміни та визначення - Вперше |
б) з 1 липня 2007 р.:
( Підпункт "б" пункту 1 із змінами, внесеними згідно з Наказом Держспоживстандарту N 70 від 30.03.2007 )
в) з 1 березня 2007 р.:
( Позиція втратила чинність на підставі Наказу Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 39 від 26.02.2007 )
г) з 1 квітня 2007 р.:
( Термін надання чинності ДСТУ 4525:2006 встановлено з 1 липня 2007 р. згідно з Наказом Державного комітету з питань технічного регулювання та споживчої політики N 70 від 30.03.2007 )
ДСТУ 4525:2006 | Кукурудза. Технічні умови - Вперше (зі скасуванням ГОСТ 13634-90) |
ДСТУ 4526:2006 | Концентрат фосфатидний ріпаковий. Технічні умови - Вперше |
( Пункт 1 із змінами, внесеними згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 278 від 13.09.2006 )
2. Затвердити зміни до національних стандартів України з наданням чинності з 1 квітня 2006 р.:
3. Скасувати в Україні чинність нормативних документів України:
а) з 1 травня 2006 р.:
б) з 1 липня 2007 р.:
( Підпункт "б" пункту 3 із змінами, внесеними згідно з Наказом Державного комітету з питань технічного регулювання та споживчої політики N 70 від 30.03.2007 )
в) з 1 липня 2007 р.:
ГОСТ 13634-90 | Кукуруза. Требования при заготовках и поставках |
( Підпункт "в" пункту 3 із змінами, внесеними згідно з Наказом Державного комітету з питань технічного регулювання та споживчої політики N 70 від 30.03.2007 )
4. Внести зміни до наказу Держспоживстандарту України від 30 квітня 2004 р. N 86, а саме:
- у підпункті б) пункту 1 у відомостях про введення ДСТУ 1.3:2004 вилучити позначення "КНД 50-009-93";
- у підпункті а) пункту 3 вилучити слова та цифри "КНД 50-009-93 Типова побудова технічних умов. Методичні вказівки".
5. Державному підприємству "Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості" (Філіпчук Г.Г.) забезпечити опублікування інформації щодо затвердження національних стандартів України, змін до них, внесення змін до наказу Держспоживстандарту України від 30.04.2004 N 86 та скасування нормативних документів України у черговому виданні щомісячного інформаційного покажчика "Стандарти".
6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Ахіджанова Б.Р.
Голова | М.Негрич |