• Посилання скопійовано
Документ підготовлено в системі iplex

Про затвердження значень гігієнічних нормативів вмісту харчових добавок сорбіту INS (E) 420(i), целюлози INS (E) 460, солей жирних кислот INS (E) 470, оксиду магнію INS (E) 530

Державна санітарно-епідеміологічна служба України, Головний державний санітарний лікар України  | Постанова від 20.01.2014 № 1
Реквізити
  • Видавник: Державна санітарно-епідеміологічна служба України, Головний державний санітарний лікар України
  • Тип: Постанова
  • Дата: 20.01.2014
  • Номер: 1
  • Статус: Документ діє
  • Посилання скопійовано
Реквізити
  • Видавник: Державна санітарно-епідеміологічна служба України, Головний державний санітарний лікар України
  • Тип: Постанова
  • Дата: 20.01.2014
  • Номер: 1
  • Статус: Документ діє
Документ підготовлено в системі iplex
ДЕРЖАВНА САНІТАРНО-ЕПІДЕМІОЛОГІЧНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ГОЛОВНИЙ ДЕРЖАВНИЙ САНІТАРНИЙ ЛІКАР УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
20.01.2014 № 1
Про затвердження значень гігієнічних нормативів вмісту харчових добавок сорбіту INS (E) 420(i), целюлози INS (E) 460, солей жирних кислот INS (E) 470, оксиду магнію INS (E) 530
1. Затвердити рекомендовані Національною комісією України з Кодекс Аліментаріус гігієнічні нормативи вмісту харчових добавок та регламенти їх використання:
1.1. Максимально допустимий рівень вмісту сорбіту INS (E) 420(i) у дієтичних добавках - не потребує гігієнічного нормування (застосовується відповідно до технології виробництва);
1.2. Максимально допустимий рівень вмісту целюлози INS (E) 460 у дієтичних добавках - не потребує гігієнічного нормування (застосовується відповідно до технології виробництва);
1.3. Максимально допустимий рівень вмісту солей жирних кислот INS (E) 470 у дієтичних добавках - не потребує гігієнічного нормування (застосовується відповідно до технології виробництва);
1.4. Максимально допустимий рівень вмісту оксиду магнію INS (E) 530 у дієтичних добавках - не потребує гігієнічного нормування (застосовується відповідно до технології виробництва).
2. Погодити використання харчових добавок сорбіт INS (E) 420(i), целюлоза INS (E) 460, солі жирних кислот INS (E) 470, оксид магнію INS (E) 530 у виробництві дієтичних добавок.
3. Відділу організації адміністративних послуг Департаменту реформування та державного санітарно-гігієнічного нагляду Державної санітарно-епідеміологічної служби України дану постанову довести до органів, установ, закладів та підприємств Державної санітарно-епідеміологічної служби України, заінтересованих міністерств, відомств, інших зацікавлених установ та організацій у встановленому порядку.
А.М. Пономаренко
( Текст взято з сайту Держсанепідслужби України http://www.dsesu.gov.ua )