• Посилання скопійовано
Документ підготовлено в системі iplex

Ставки ввізного (імпортного) мита станом на 1 жовтня 1998 р.

Державна митна служба України  | Ставки від 01.10.1998
Реквізити
  • Видавник: Державна митна служба України
  • Тип: Ставки
  • Дата: 01.10.1998
  • Статус: Документ діє
  • Посилання скопійовано
Реквізити
  • Видавник: Державна митна служба України
  • Тип: Ставки
  • Дата: 01.10.1998
  • Статус: Документ діє
Документ підготовлено в системі iplex
СТАВКИ ВВІЗНОГО (ІМПОРТНОГО) МИТА
станом на 1 жовтня 1998 р.
СТАВКИ ВВІЗНОГО (ІМПОРТНОГО) МИТА
з 1 по 24 товарну групу
----------------------------------------------------------------------------
| | | ставки мита |Постанови| |
| Товарна | Опис товару | | КМУ, | Прим. |
| позиція | згідно з ГС |-------------------| Закони | |
| | |Пільгові | Повні | України | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
----------------------------------------------------------------------------
Група 1
Живі тварини
----------------------------------------------------------------------------
| 01.01 (крім |Коні, віслюки, мули | 10%, | 20%, | З.У | Див. |
| 01.01 11000) | й лошаки живі | але не | але не |468/97-ВР|примітки|
| | | менше | менше | | |
| | | 0,2 | 0,4 | | |
| | | екю за | екю за | | |
| | | 1 кг | 1 кг | | |
| | | живої | живої | | |
| | | ваги | ваги | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 01.01 11000 |Коні, віслюки, мули | 0% | 0% | З.У | |
| | й лошаки живі | | |468/97-ВР| |
| | чистопородні | | | | |
| | (чистокровні) | | | | |
| | племінні | | | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 01.02 (крім | Велика рогата | 30%, | 60%, | З.У | |
| 01.02 10000) | худоба жива | але не | але не |468/97-ВР| |
| | | менше | менше | | |
| | | 0,2 | 0,4 | | |
| | | екю за | екю за | | |
| | | 1 кг | 1 кг | | |
| | | живої | живої | | |
| | | ваги | ваги | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 01.02.10000 | Чистопородна | 0% | 0% | З.У | |
| | племінна велика | | |468/97-ВР| |
| | рогата худоба | | | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 01.03 (крім | Свині живі | 30%, | 60%, | З.У | |
| 01.03 10000) | | але не | але не |468/97-ВР| |
| | | менше | менш | | |
| | | 0,3 | 0,6 | | |
| | | екю за | екю за | | |
| | | 1 кг | 1 кг | | |
| | | живої | живої | | |
| | | ваги | ваги | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 01.03.10000 | Чистопородні | 0% | 0% | З.У | |
| | племінні тварини | | |468/97-ВР| |
| | (свині) | | | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 01.04 (крім | Вівці та кози | 10%, | 20%, | З.У | |
| 01.04 10100) | живі | але не | але не |468/97-ВР| |
| | | менше | менш | | |
| | | 0,15 | 0,30 | | |
| | | екю за | екю за | | |
| | | 1 кг | 1 кг | | |
| | | живої | живої | | |
| | | ваги | ваги | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 01.04.10100 | Вівці живі | 0% | 0% | З.У | |
| | чистопородні | | |468/97-ВР| |
| | племінні | | | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 01.05 (крім | Свійська птиця | 30%, | 60%, | З.У | |
| 01.05.11.000,| жива | але не | але не | 32/98-ВР| |
| 01.05.91.000)| | менше | менше | | |
| | | 0,15 | 0,30 | | |
| | | екю за | екю за | | |
| | | 1 кг | 1 кг | | |
| | | живої | живої | | |
| | | ваги | ваги | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 01.05.11000 | Свійська птиця | 0% | 0% | З.У | |
| | жива вагою не | | | 32/98-ВР| |
| | більш 185 г: | | | | |
| | курчата племінні | | | | |
| | або на відгодівлю | | | | |
| | (виду Gallus | | | | |
| | domesticus) | | | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 01.05.91.000 | Тільки кури | 0% | 0% | З.У | |
| | племінні 120-денні | | | 32/98-ВР| |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 01.06 00 | Інші тварини живі | 30%, | 60%, | З.У | |
| | (кролики, голуби, | але не | але не |468/97-ВР| |
| | інші), крім | менше | менше | | |
| | тварин, що | 1 екю | 2 екю | | |
| | поставляються для | за 1 кг| за 1 кг | | |
| | зоопарків | живої | живої | | |
| | | ваги | ваги | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 01.06 00 | Тільки тварини, | 0% | 0% | З.У | |
| | що поставляються | | |468/97-ВР| |
| | для зоопарків | | | | |
| | | | | | |
----------------------------------------------------------------------------
Група 2
М'ясо та харчові субпродукти
----------------------------------------------------------------------------
| 02.01 | М'ясо великої | 30%, | 60%, | З.У | |
| | рогатої худоби | але не | але не |468/97-ВР| |
| | свіже або | менше | менше | | |
| | охолоджене | 0,5 екю | 1 екю | | |
| | | за 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 02.02 | М'ясо великої | 30%, | 60%, | З.У | |
| | рогатої худоби | але не | але не |468/97-ВР| |
| | морожене | менше 1 | менше | | |
| | | екю за | 2 екю | | |
| | | 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 02.03 | Свинина | 30%, | 60%, | З.У | |
| | свіжа, | але не | але не |468/97-ВР| |
| | охолоджена або | менше 1 | менше | | |
| | морожена | екю за | 2 екю | | |
| | | 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 02.04 | Баранина або | 30%, | 60%, | З.У | |
| | козлятина | але не | але не |468/97-ВР| |
| | свіжа, | менше | менше | | |
| | охолоджена або | 0,5 екю | 1 екю | | |
| | морожена | за 1 кг | за 1 кг | | |
| | | | | | |
| 02.05 00000 | М'ясо коней, | 30%, | 60%, | З.У | |
| | віслюків, | але не | але не |468/97-ВР| |
| | мулів та | менше | менше | | |
| | лошаків свіже, | 0,5 екю | як 1 | | |
| | охолоджене або | за 1 кг | екю за | | |
| | морожене | | 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 02.06 | Харчові | 30%, | 60%, | З.У | |
| | субпродукти | але не | але не |468/97-ВР| |
| | великої | менше | менше | | |
| | рогатої | 0,5 екю | 1 екю | | |
| | худоби, | за 1 кг | за 1 кг | | |
| | свиней,овець, | | | | |
| | кіз і цапів, | | | | |
| | коней, | | | | |
| | віслюків, | | | | |
| | мулів або | | | | |
| | лошаків свіжі, | | | | |
| | охолоджені або | | | | |
| | морожені | | | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 02.07 (крім | М'ясо та харчові | 30%, | 60%, | З.У | |
| 02.07 39130, | субпродукти | але не | але не |468/97-ВР| |
| 02.07 39230, | свійської птиці, | менше | менше | | |
| 02.07 41510) | зазначеної в | 1,5 екю | 3 екю | | |
| | товарній позиції | за 1 кг | за 1кг | | |
| | 01.05, свіжі, | | | | |
| | охолоджені або | | | | |
| | морожені | | | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 02.07 39130, | Частини тушок | 0,7 екю | 0,7 екю | З.У | |
| 02.07 39230, | домашньої птиці | за 1 кг | за 1 кг |767/97-ВР| |
| | (окорочки, | | | | |
| | половинки, | | | | |
| | четвертинки) | | | | |
| | свіжі або | | | | |
| | охолоджені | | | | |
| | | | | | |
| 02.07 41510 | Частини тушок | | | | |
| | домашньої птиці | | | | |
| | (окорочки) | | | | |
| | заморожені | | | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 02.08 | Інші м'ясо та | 30%, | 60%, | З.У | |
| | харчові м'ясні | але не | але не |468/97-ВР| |
| | субпродукти, | менше 3 | менше | | |
| | свіжі, | екю за | 6 екю | | |
| | охолоджені або | 1 кг | за 1 кг | | |
| | морожені (у | | | | |
| | тому числі | | | | |
| | зайці, жаб'ячі | | | | |
| | лапки та інші) | | | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 02.09 00 | Свинячий жир, | 30%, | 60%, | З.У | |
| | відокремлений | але не | але не |468/97-ВР| |
| | від м'яса, та | менше | менше | | |
| | жир свійської | 0,5 екю | 1 екю | | |
| | птиці | за 1 кг | за 1 кг | | |
| | (нетоплені) | | | | |
| | свіжі, | | | | |
| | охолоджені, | | | | |
| | морожені, | | | | |
| | солоні, у | | | | |
| | розсолі | | | | |
| | (ропі), сушені | | | | |
| | або копчені | | | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 02.10 | М'ясо та | 30%, | 60%, | З.У | |
| | харчові м'ясні | але не | але не |468/97-ВР| |
| | субпродукти | менше | менше | | |
| | солоні, у | 0,5 екю | 1 екю | | |
| | розсолі | за 1 кг | за 1 кг | | |
| | (ропі), сушені | | | | |
| | або копчені; | | | | |
| | харчова мука з | | | | |
| | м'яса або | | | | |
| | м'ясних | | | | |
| | субпродуктів | | | | |
----------------------------------------------------------------------------
Група 3
Риби і ракоподібні, молюски (мушлі) та інші водні безхребетні
----------------------------------------------------------------------------
| 03.01 10 | Жива | 20%, | 20%, | З.У | Див. |
| | декоративна | але | але |468/97-ВР| @@@@ |
| | риба | не | не | 32/98-ВР| |
| | | менше | менше | | |
| | | 0,1 екю | 0,1 екю | | |
| | | за | за | | |
| | | 1 шт. | 1 шт. | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| | Інша жива риба: | | | | |
| | | | | | |
| 03.01 91000 | форель | 20%, | 20%, | З.У | |
| | | але | але |468/97-ВР| |
| | | не | не | 32/98-ВР| |
| | | менше | менше | | |
| | | 0,2 | 0,2 | | |
| | | екю | екю | | |
| | | за 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.01 92000 | вугор | 20%, | 20%, | З.У | |
| | | але | але |468/97-ВР| |
| | | не | не | 32/98-ВР| |
| | | менше | менше | | |
| | | 0,5 | 0,5 | | |
| | | екю | екю | | |
| | | за 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.01 93000 | короп | 20%, | 20%, | З.У | |
| | | але | але |468/97-ВР| |
| | | не | не | 32/98-ВР| |
| | | менше | менше | | |
| | | 0,5 | 0,5 | | |
| | | екю | екю | | |
| | | за 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.01 99110 | лососеві | 20%, | 20%, | З.У | |
| | | але | але |468/97-ВР| |
| | | не | не | 32/98-ВР| |
| | | менше | менше | | |
| | | 1 екю | 1 екю | | |
| | | за 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.01 99190 | інша | 20%, | 20%, | З.У | |
| | прісноводна | але | але |468/97-ВР| |
| | риба | не | не | 32/98-ВР| |
| | | менше | менше | | |
| | | 0,5 | 0,5 | | |
| | | екю | екю | | |
| | | за 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.01 99900 | морська риба | 20%, | 20%, | З.У | |
| | | але | але |468/97-ВР| |
| | | не | не | 32/98-ВР| |
| | | менше | менше | | |
| | | 0,2 | 0,2 | | |
| | | екю | екю | | |
| | | за 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.02 | Риба свіжа або | | | | |
| | охолоджена, за | | | | |
| | винятком | | | | |
| | рибного філе та | | | | |
| | іншого м'яса | | | | |
| | риб, що | | | | |
| | підпадають під | | | | |
| | класифікацію | | | | |
| | товарної | | | | |
| | позиції 03.04 | | | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.02 11000 | форель | 20%, | 20%, | З.У | |
| | | але | але |468/97-ВР| |
| | | не | не | 32/98-ВР| |
| | | менше | менше | | |
| | | 0,2 | 0,2 | | |
| | | екю | екю | | |
| | | за 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.02 12000 | лососеві | 20%, | 20%, | З.У | |
| | | але | але |468/97-ВР| |
| | | не | не | 32/98-ВР| |
| | | менше | менше | | |
| | | 0,5 | 0,5 | | |
| | | екю | екю | | |
| | | за 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.02 19000 | інші: | 20%, | 20%, | З.У | |
| | камбалоподібні | але | але |468/97-ВР| |
| | | не | не | 32/98-ВР| |
| | | менше | менше | | |
| | | 0,5 | 0,5 | | |
| | | екю | екю | | |
| | | за 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.02 21 | палтус | 20%, | 20%, | З.У | |
| | | але | але |468/97-ВР| |
| | | не | не | 32/98-ВР| |
| | | менше | менше | | |
| | | 0,5 | 0,5 | | |
| | | екю | екю | | |
| | | за 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.02 22000 | камбала морська | 20%, | 20%, | З.У | |
| | | але | але |468/97-ВР| |
| | | не | не | 32/98-ВР| |
| | | менше | менше | | |
| | | 0,5 | 0,5 | | |
| | | екю | екю | | |
| | | за 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.02 23000- | морський язик, | 20%, | 20%, | З.У | |
| 03.02 65 | інші, тунець, | але | але |468/97-ВР| |
| | оселедець, | не | не | 32/98-ВР| |
| | тріска, | менше | менше | | |
| | сардина, | 0,2 | 0,2 | | |
| | кілька, шпроти, | екю | екю | | |
| | пікша, сайда, | за 1 кг | за 1 кг | | |
| | скумбрія, акула | | | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.02 66000 | вугор | 20%, | 20%, | З.У | |
| | | але | але |468/97-ВР| |
| | | не | не | 32/98-ВР| |
| | | менше | менше | | |
| | | 0,5 | 0,5 | | |
| | | екю | екю | | |
| | | за 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.02 69 | інша риба | 20%, | 20%, | З.У | |
| | | але | але |468/97-ВР| |
| | | не | не | 32/98-ВР| |
| | | менше | менше | | |
| | | 0,2 | 0,2 | | |
| | | екю | екю | | |
| | | за 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.02.70000 | Печінка, ікра | 20%, | 20%, | З.У | |
| | та молоки | але | але |468/97-ВР| |
| | | не | не | 32/98-ВР| |
| | | менше | менше | | |
| | | 0,5 | 0,5 | | |
| | | екю | екю | | |
| | | за 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.03 | Риба морожена, | | | | |
| | за винятком | | | | |
| | рибного філе та | | | | |
| | іншого м'яса | | | | |
| | риб, що | | | | |
| | підпадають під | | | | |
| | класифікацію | | | | |
| | товарної | | | | |
| | позиції 03.04 | | | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.03 10000 | лосось | 20%, | 20%, | З.У | |
| | тихоокеанський | але | але |468/97-ВР| |
| | (за винятком | не | не | 32/98-ВР| |
| | печінки, ікри | менше | менше | | |
| | та молок) | 0,5 | 0,5 | | |
| | | екю | екю | | |
| | | за 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.03 21000 | форель | 20%, | 20%, | З.У | |
| | | але | але |468/97-ВР| |
| | | не | не | 32/98-ВР| |
| | | менше | менше | | |
| | | 0,2 | 0,2 | | |
| | | екю | екю | | |
| | | за 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.03 22000 | лосось | 20%, | 20%, | З.У | |
| | атлантичний та | але | але |468/97-ВР| |
| | дунайський | не | не | 32/98-ВР| |
| | | менше | менше | | |
| | | 0,5 | 0,5 | | |
| | | екю | екю | | |
| | | за 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.03.29.000 | інші: | 20%, | 20%, | З.У | |
| | камбалоподібні | але | але |468/97-ВР| |
| | | не | не | 32/98-ВР| |
| | | менше | менше | | |
| | | 0,5 | 0,5 | | |
| | | екю | екю | | |
| | | за 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.03 31 | палтус | 20%, | 20%, | З.У | |
| | | але | але |468/97-ВР| |
| | | не | не | 32/98-ВР| |
| | | менше | менше | | |
| | | 0,5 | 0,5 | | |
| | | екю | екю | | |
| | | за 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.03.32.000 | камбала морська | 20%, | 20%, | З.У | |
| | | але | але |468/97-ВР| |
| | | не | не | 32/98-ВР| |
| | | менше | менше | | |
| | | 0,5 | 0,5 | | |
| | | екю | екю | | |
| | | за 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.03.33000- | морський язик, | 20%, | 20%, | З.У | |
| 03.03 75 | інші, тунець, | але | але |468/97-ВР| |
| | оселедець, | не | не | 32/98-ВР| |
| | тріска, | менше | менше | | |
| | сардина, | 0,2 | 0,2 | | |
| | кілька, шпроти, | екю | екю | | |
| | пікша, сайда, | за 1 кг | за 1 кг | | |
| | скумбрія, акула | | | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.03.76000 | вугор | 20%, | 20%, | З.У | |
| | | але | але |468/97-ВР| |
| | | не | не | 32/98-ВР| |
| | | менше | менше | | |
| | | 0,5 | 0,5 | | |
| | | екю | екю | | |
| | | за 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.03.77.000-| інша риба | 0,2 | 0,2 | З.У | |
| 03.03.79.810 | | екю | екю | 32/98-ВР| |
| | | за 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.03.79.830,| інша риба (риба | 0% | 0% | З.У | |
| 03.03.79.990 | путасу | | | 32/98-ВР| |
| | некондиційна | | | | |
| | для годівлі | | | | |
| | хутрових | | | | |
| | звірів) | | | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.03.80.000 | печінка, ікра | 20%, | 20%, | З.У | |
| | та молоки | але | але |468/97-ВР| |
| | | не | не | 32/98-ВР| |
| | | менше | менше | | |
| | | 0,5 | 0,5 | | |
| | | екю | екю | | |
| | | за 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.04 | Філе рибне та | | | | |
| | інше м'ясо риб | | | | |
| | (включаючи | | | | |
| | фарш) свіжі, | | | | |
| | охолоджені та | | | | |
| | морожені | | | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.04 10110, | форель | 20%, | 20%, | З.У | |
| 03.04 20110 | | але | але |468/97-ВР| |
| | | не | не | 32/98-ВР| |
| | | менше | менше | | |
| | | 0,4 | 0,4 | | |
| | | екю | екю | | |
| | | за 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.04 10130, | лосось | 20%, | 20%, | З.У | |
| 03.04 20130 | тихоокеанський, | але | але |468/97-ВР| |
| | атлантичний та | не | не | 32/98-ВР| |
| | дунайський | менше | менше | | |
| | | 1 екю | 1 екю | | |
| | | за 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.04 10190, | інші | 20%, | 20%, | З.У | |
| 03.04 20190 | прісноводні | але | але |468/97-ВР| |
| | риби | не | не | 32/98-ВР| |
| | | менше | менше | | |
| | | 0,4 | 0,4 | | |
| | | екю | екю | | |
| | | за 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.04 10310- | філе інших риб | 20%, | 20%, | З.У | |
| 03.04 10980, | | але | але |468/97-ВР| |
| 03.04 20210- | | не | не | 32/98-ВР| |
| 03.04 90980 | | менше | менше | | |
| | | 0,4 | 0,4 | | |
| | | екю | екю | | |
| | | за 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.05 (крім | Риба сушена, | 20%, | 20%, | З.У | |
| 03.05 10000, | солона або в | але | але |468/97-ВР| |
| 03.05 41000- | розсолі, риба | не | не | 32/98-ВР| |
| 03.05 49900) | гарячого або | менше | менше | | |
| | холодного | 0,5 | 0,5 | | |
| | копчення | екю | екю | | |
| | | за 1 кг | за 1 кг | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.05 10000 | Рибне борошно і | 5% | 5% | З.У | |
| | гранули з риби | | |468/97-ВР| |
| | | | | 32/98-ВР| |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.05 41000- | Риба копчена, | 20%, | 20%, | З.У | |
| 03.05 49900 | включаючи філе | але | але |468/97-ВР| |
| | (лосось, | не | не | 32/98-ВР| |
| | оселедець, | менше | менше | | |
| | палтус, | 1 екю | 1 екю | | |
| | скумбрія, | за 1 кг | за 1 кг | | |
| | форель, вугор, | | | | |
| | інша) | | | | |
|--------------+--------------------+---------+---------+---------+--------|
| 03.06 (крім | Ракоподібні | 20%, | 20%, | З.У | |
| 03.06 29900) | розібрані або | але | але |468/97-ВР| |
| | нерозібрані, | не | не | 32/98-ВР| |