• Посилання скопійовано
Документ підготовлено в системі iplex

Про затвердження Переліку товарів, які підлягають обовязковому санітарному, ветеринарному, фітосанітарному, радіологічному, екологічному контролю та контролю за переміщенням культурних цінностей у пунктах пропуску через державний кордон

Державна митна служба України , Міністерство транспорту та звязку України , Міністерство охорони навколишнього природного середовища України , Міністерство культури і туризму України , Міністерство аграрної політики України , Міністерство охорони здоровя України , Адміністрація Державної прикордонної служби України  | Наказ, Перелік від 27.03.2009 № 265/211/191/210/14/147/326 | Документ не діє
Реквізити
  • Видавник: Державна митна служба України , Міністерство транспорту та звязку України , Міністерство охорони навколишнього природного середовища України , Міністерство культури і туризму України , Міністерство аграрної політики України , Міністерство охорони здоровя України , Адміністрація Державної прикордонної служби України
  • Тип: Наказ, Перелік
  • Дата: 27.03.2009
  • Номер: 265/211/191/210/14/147/326
  • Статус: Документ не діє
  • Посилання скопійовано
Реквізити
  • Видавник: Державна митна служба України , Міністерство транспорту та звязку України , Міністерство охорони навколишнього природного середовища України , Міністерство культури і туризму України , Міністерство аграрної політики України , Міністерство охорони здоровя України , Адміністрація Державної прикордонної служби України
  • Тип: Наказ, Перелік
  • Дата: 27.03.2009
  • Номер: 265/211/191/210/14/147/326
  • Статус: Документ не діє
Документ підготовлено в системі iplex
ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ
МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
МІНІСТЕРСТВО КУЛЬТУРИ І ТУРИЗМУ УКРАЇНИ
МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО
ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА УКРАЇНИ
МІНІСТЕРСТВО ТРАНСПОРТУ ТА ЗВ'ЯЗКУ УКРАЇНИ
Н А К А З
27.03.2009 N 265/211/191/210/14/147/326
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
8 квітня 2009 р.
за N 320/16336
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Міністерства фінансів N 845/551/540/440/759/349/408 від 17.07.2012 )
Про затвердження Переліку товарів, які підлягають обов'язковому санітарному, ветеринарному, фітосанітарному, радіологічному, екологічному контролю та контролю за переміщенням культурних цінностей у пунктах пропуску через державний кордон
( Додатково див. Постанову Окружного адміністративного суду міста Києва N 2а-5634/10/2670 від 06.08.2010 )
На виконання абзацу другого пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 9 липня 2008 року N 636 "Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України", з метою визначення переліку товарів, які підлягають обов'язковому санітарному, ветеринарному, фітосанітарному, радіологічному, екологічному контролю та контролю за переміщенням культурних цінностей у пунктах пропуску через державний кордон,
НАКАЗУЄМО:
1. Затвердити Перелік товарів, які підлягають обов'язковому санітарному, ветеринарному, фітосанітарному, радіологічному, екологічному контролю та контролю за переміщенням культурних цінностей у пунктах пропуску через державний кордон, що додається.
2. Управлінню заходів торговельної політики (Пашинний О.І.) та Юридичному департаменту (Бабюк В.Л.) Держмитслужби забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
3. Прес-службі Держмитслужби (Судак С.Д.) забезпечити висвітлення цього наказу в засобах масової інформації після його офіційного опублікування.
4. Установити, що наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.
Контроль за виконанням цього наказу залишаємо за собою.
Голова Державної
митної служби України
Голова Державної
прикордонної служби України
Міністр охорони
здоров'я України
Міністр аграрної
політики України
Міністр культури
і туризму України
Міністр охорони навколишнього
природного середовища України
Міністр транспорту
та зв'язку України
ПОГОДЖЕНО:
Перший заступник
Міністра фінансів України
Голова Державного комітету
України з питань регуляторної
політики та підприємництва

А.В.Макаренко

М.М.Литвин

В.М.Князевич

Ю.Ф.Мельник

В.В.Вовкун

Г.Г.Філіпчук

Й.В.Вінський


І.І.Уманський


О.Кужель
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державної митної
служби України,
Адміністрації Державної
прикордонної служби України,
Міністерства охорони
здоров'я України,
Міністерства аграрної
політики України,
Міністерства культури
і туризму України,
Міністерства охорони
навколишнього природного
середовища України,
Міністерства транспорту
та зв'язку України
27.03.2009
N 265/211/191/210/14/147/326
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
8 квітня 2009 р.
за N 320/16336
ПЕРЕЛІК
товарів, які підлягають обов'язковому санітарному, ветеринарному, фітосанітарному, радіологічному, екологічному контролю та контролю за переміщенням культурних цінностей у пунктах пропуску через державний кордон*
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
| Код товару | Опис товару згідно |Санітарний|Ветеринарний|Фітосанітарний|Екологічний|Контроль за |
| згідно з | з УКТЗЕД | контроль | контроль | контроль |контроль** |переміщенням|
| УКТЗЕД | ( 2371а-14, 2371б-14 ), | | | | | культурних |
| ( 2371а-14 ), | ( 2371в-14, 2371г-14 ) | | | | | цінностей |
| ( 2371б-14 ) | | | | | | |
| ( 2371в-14 ) | | | | | | |
| ( 2371г-14 ) | | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0101 |Коні, віслюки, мули та | - | + | - | - | - |
| |лошаки, живі | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0102 |Велика рогата худоба, | - | + | - | - | - |
| |жива | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0103 |Свині, живі | - | + | - | - | - |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0104 |Вівці та кози, живі | - | + | - | - | - |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0105 |Свійська птиця, тобто | - | + | - | - | - |
| |кури свійські (Gallus | | | | | |
| |domesticus), качки, гуси, | | | | |
| |індики та цесарки, живі | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0106 |Тварини, живі | - | + | - | - | - |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0106 11 00 10 |Тварини, живі, для | - | + | - | + | - |
| |зоопарків | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0106 12 00 10 |Тварини, живі, для | - | + | - | + | - |
| |зоопарків | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0106 19 90 10 |Тварини, живі, для | - | + | - | + | - |
| |зоопарків | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0106 31 00 10 |Тварини, живі, для | - | + | - | + | - |
| |зоопарків | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0106 39 10 10 |Тварини, живі, для | - | + | - | + | - |
| |зоопарків | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0106 39 90 10 |Тварини, живі, для | - | + | - | + | - |
| |зоопарків | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0106 90 00 10 |Тварини, живі, для | - | + | - | + | - |
| |зоопарків | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0201 |М'ясо великої рогатої | - | + | - | - | - |
| |худоби, свіже або | | | | | |
| |охолоджене | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0202 |М'ясо великої рогатої | - | + | - | - | - |
| |худоби, морожене | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0203 |Свинина, свіжа, | - | + | - | - | - |
| |охолоджена або морожена | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0204 |Баранина або козлятина, | - | + | - | - | - |
| |свіжа, охолоджена або | | | | | |
| |морожена | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0205 00 |М'ясо коней, віслюків, | - | + | - | - | - |
| |мулів або лошаків, | | | | | |
| |свіже, охолоджене або | | | | | |
| |морожене | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0206 |Їстівні субпродукти | - | + | - | - | - |
| |великої рогатої худоби, | | | | | |
| |свиней, овець, кіз, | | | | | |
| |коней, віслюків, мулів | | | | | |
| |або лошаків, свіжі, | | | | | |
| |охолоджені або морожені | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0207 |М'ясо та їстівні | - | + | - | - | - |
| |субпродукти свійської | | | | | |
| |птиці, зазначеної в | | | | | |
| |товарній позиції 0105, | | | | | |
| |свіжі, охолоджені або | | | | | |
| |морожені | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0208 |М'ясо та їстівні | - | + | - | - | - |
| |субпродукти, свіжі, | | | | | |
| |охолоджені або морожені | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0209 00*** |Сало без пісних частин, | + | + | - | - | - |
| |свинячий жир і жир | | | | | |
| |свійської птиці, не | | | | | |
| |витоплені та не виділені| | | | | |
| |іншим способом, свіжі | | | | | |
| |або охолоджені, морожені, | | | | |
| |солоні або в розсолі, | | | | | |
| |сушені або копчені | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0210*** |М'ясо та їстівні м'ясні | + | + | - | - | - |
| |субпродукти солоні або в| | | | | |
| |розсолі, сушені або | | | | | |
| |копчені; їстівне борошно| | | | | |
| |з м'яса або м'ясних | | | | | |
| |субпродуктів | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0301 |Жива риба | - | + | - | - | - |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0301 10 |Жива декоративна риба | - | + | - | + | - |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0302 |Риба свіжа або | - | + | - | - | - |
| |охолоджена, крім рибного| | | | | |
| |філе та іншого м'яса риб| | | | | |
| |товарної позиції 0304 | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0302 12 00 00 |Лосось тихоокеанський | - | + | - | + | - |
| |(Oncorhynchus nerka, | | | | | |
| |Oncorhynchus gorbuscha, | | | | | |
| |Oncorhynchus keta, | | | | | |
| |Oncorhynchus | | | | | |
| |tschawytscha, | | | | | |
| |Oncorhynchus kisutch, | | | | | |
| |Oncorhynchus masou та | | | | | |
| |Oncorhynchus rhodurus), | | | | | |
| |лосось атлантичний | | | | | |
| |(Salmo salar) і лосось | | | | | |
| |дунайський (Hucho hucho)| | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0303 |Риба морожена, крім | - | + | - | - | - |
| |рибного філе та іншого | | | | | |
| |м'яса риб товарної | | | | | |
| |позиції 0304 | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0304 |Філе рибне та інше м'ясо| - | + | - | - | - |
| |риб (включаючи фарш), | | | | | |
| |свіже, охолоджене або | | | | | |
| |морожене | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0305*** |Риба сушена, солона або | + | + | - | - | - |
| |в розсолі; риба гарячого| | | | | |
| |або холодного копчення; | | | | | |
| |рибні борошно, порошок | | | | | |
| |та гранули, придатні для| | | | | |
| |харчування | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0306*** |Ракоподібні з панцирами | + | + | - | - | - |
| |або без панцирів, живі, | | | | | |
| |свіжі, охолоджені, | | | | | |
| |морожені, сушені, | | | | | |
| |солоні або в розсолі; | | | | | |
| |ракоподібні в панцирах, | | | | | |
| |варені у воді або на | | | | | |
| |парі, охолоджені або | | | | | |
| |неохолоджені, морожені, | | | | | |
| |сушені, солоні або в | | | | | |
| |розсолі; борошно, | | | | | |
| |порошок та гранули з | | | | | |
| |ракоподібних, придатні | | | | | |
| |для харчування | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0307*** |Молюски, відділені або | + | + | - | - | - |
| |не відділені від | | | | | |
| |черепашок, живі, свіжі, | | | | | |
| |охолоджені, морожені, | | | | | |
| |сушені, солоні або в | | | | | |
| |розсолі; водяні | | | | | |
| |безхребетні, крім | | | | | |
| |ракоподібних | | | | | |
| |та молюсків, живі, свіжі, | | | | |
| |охолоджені, морожені, | | | | | |
| |сушені, солоні або в | | | | | |
| |розсолі; борошно, | | | | | |
| |порошок та гранули з | | | | | |
| |водяних безхребетних, | | | | | |
| |крім ракоподібних, | | | | | |
| |придатні для харчування | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0307 60 00 00*** |Равлики, крім морських | + | + | - | + | - |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0307 99 18 00*** |Водяні безхребетні | + | + | - | + | - |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0307 99 90 00*** |Інші | + | + | - | + | - |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0401 |Молоко та вершки, | - | + | - | - | - |
| |незгущені та без | | | | | |
| |додання цукру чи інших | | | | | |
| |підсолоджувальних | | | | | |
| |речовин | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0402*** |Молоко та вершки, | + | + | - | - | - |
| |згущені або з доданням | | | | | |
| |цукру чи інших | | | | | |
| |підсолоджувальних | | | | | |
| |речовин | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0403*** |Маслянка, коагульовані | + | + | - | - | - |
| |молоко та вершки, йогурт| | | | | |
| |кефір та інші | | | | | |
| |ферментовані або | | | | | |
| |сквашені (бактеріальними| | | | | |
| |заквасками) молоко та | | | | | |
| |вершки, згущені або | | | | | |
| |незгущені, з доданням | | | | | |
| |або без додання цукру чи| | | | | |
| |інших підсолоджувальних | | | | | |
| |речовин, ароматизовані | | | | | |
| |чи неароматизовані, з | | | | | |
| |доданням або без додання| | | | | |
| |фруктів, горіхів чи | | | | | |
| |какао | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0404*** |Молочна сироватка, | + | + | - | - | - |
| |згущена або незгущена, | | | | | |
| |з доданням чи без | | | | | |
| |додання цукру чи інших | | | | | |
| |підсолоджувальних | | | | | |
| |речовин; продукти, що | | | | | |
| |складаються з | | | | | |
| |натуральних компонентів | | | | | |
| |молока, з доданням чи | | | | | |
| |без додання цукру чи | | | | | |
| |інших підсолоджувальних | | | | | |
| |речовин, в іншому місці | | | | | |
| |не зазначені | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0405*** |Масло вершкове та інші | + | + | - | - | - |
| |жири, вироблені з | | | | | |
| |молока; молочні пасти | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0406*** |Сири всіх видів і | + | + | - | - | - |
| |кисломолочний сир | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0407 00*** |Яйця птиці в шкаралупі, | + | + | - | - | - |
| |свіжі, консервовані або | | | | | |
| |варені | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0408*** |Яйця птиці без шкаралупи| + | + | - | - | - |
| |та яєчні жовтки, свіжі, | | | | | |
| |сушені, варені у воді | | | | | |
| |або на парі, формовані, | | | | | |
| |морожені або | | | | | |
| |консервовані іншим | | | | | |
| |способом, з доданням чи | | | | | |
| |без додання цукру чи | | | | | |
| |інших підсолоджувальних | | | | | |
| |речовин | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0409 00 00 00*** |Мед натуральний | + | + | - | - | - |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0410 00 00 00*** |Їстівні продукти | + | + | - | - | - |
| |тваринного походження, в| | | | | |
| |іншому місці не | | | | | |
| |зазначені | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0501 00 00 00 |Людське волосся | - | - | - | + | - |
| |необроблене, мите чи | | | | | |
| |немите, знежирене чи | | | | | |
| |незнежирене; відходи | | | | | |
| |волосся | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0502 |Щетина свійських або | - | + | - | + | - |
| |диких свиней; борсуковий| | | | | |
| |волос та інший волос, | | | | | |
| |використовувані для | | | | | |
| |виробництва щіток; | | | | | |
| |відходи щетини або | | | | | |
| |волосу | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0503 00 00 00 |Кінський волос та його | - | + | - | + | - |
| |відходи, у тому числі у | | | | | |
| |вигляді полотна, з | | | | | |
| |підосновою чи без неї | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0504 00 00 00 |Кишки, сечові міхурі та | - | + | - | - | - |
| |шлунки тварин, цілі та | | | | | |
| |шматками, крім риб'ячих,| | | | | |
| |свіжі, охолоджені, | | | | | |
| |морожені, солоні або у | | | | | |
| |розсолі, сушені або | | | | | |
| |копчені | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0505 |Шкурки та інші частини | - | + | - | + | - |
| |птахів, укриті пір'ям | | | | | |
| |або пухом, пір'я, | | | | | |
| |частини пір'я (обрізані | | | | | |
| |чи необрізані) і пух, | | | | | |
| |очищені або неочищені, | | | | | |
| |дезінфіковані чи | | | | | |
| |оброблені з метою їх | | | | | |
| |збереження, але які не | | | | | |
| |пройшли подальшої | | | | | |
| |обробки; порошок і | | | | | |
| |відходи пір'я або частин| | | | | |
| |пір'я | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0506 |Кістки та роговий | - | + | - | + | - |
| |стрижень, необроблені, | | | | | |
| |знежирені, які пройшли | | | | | |
| |первинну обробку (але | | | | | |
| |без надання форми), | | | | | |
| |оброблені кислотою або | | | | | |
| |дежелатиновані; порошок | | | | | |
| |та відходи цих продуктів| | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0507 |Слонова кістка, | - | + | - | + | - |
| |черепаховий панцир, вус | | | | | |
| |китовий (включаючи | | | | | |
| |бахрому) або інших | | | | | |
| |морських ссавців, роги, | | | | | |
| |роги оленя, копита, | | | | | |
| |нігті, кігті та дзьоби, | | | | | |
| |необроблені або піддані | | | | | |
| |первинній обробці, але | | | | | |
| |без надання форми; | | | | | |
| |порошок і відходи цих | | | | | |
| |матеріалів | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0508 00 00 00 |Корали та аналогічні | - | + | - | + | - |
| |матеріали, необроблені | | | | | |
| |або піддані первинній | | | | | |
| |обробці; черепашки та | | | | | |
| |панцирі молюсків, | | | | | |
| |ракоподібних чи | | | | | |
| |голкошкірих, скелетні | | | | | |
| |пластини каракатиць, | | | | | |
| |необроблені або піддані | | | | | |
| |первинній обробці, але | | | | | |
| |без надання форми, їх | | | | | |
| |порошок і відходи | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0509 00 |Губки натуральні | - | + | - | - | - |
| |тваринного походження | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0510 00 00 00 |Амбра сіра, струмина | - | + | - | - | - |
| |боброва, цівета і | | | | | |
| |мускус; шпанські мушки; | | | | | |
| |жовч, у тому числі суха;| | | | | |
| |залози та інші продукти | | | | | |
| |тваринного походження, | | | | | |
| |використовувані для | | | | | |
| |виготовлення | | | | | |
| |фармацевтичних засобів, | | | | | |
| |свіжі, охолоджені, | | | | | |
| |морожені або оброблені | | | | | |
| |іншим способом для | | | | | |
| |тимчасового зберігання | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0511 |Продукти тваринного | - | + | - | - | - |
| |походження, в іншому | | | | | |
| |місці не зазначені; | | | | | |
| |мертві тварини групи 01 | | | | | |
| |або 03, не придатні для | | | | | |
| |харчування | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0511 91 10 00 |Відходи рибні | - | + | - | + | - |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0511 99 10 |Сухожилля та жили; | - | + | - | + | - |
| |обрізи та аналогічні | | | | | |
| |відходи необробленої | | | | | |
| |шкіри | | | | | |
|-----------------+------------------------+----------+------------+--------------+-----------+------------|
|0601 |Цибулини, бульби, | - | - | + | - | - |